מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום מעוניין לקנות מסך דק "19 של חברת MAG. בחנות הציעו לי דגם AI937W רחב. אמרו שהמסכים הריבועיים בדרך החוצה מהשוק ולכן מסך מקביל של MAG ריבועי עולה 250 ש"ח יותר. מה ההבדל בין רחב ללא רחב ?האם קיים הבדל איכותי ביניהם? מה האיכות של המסך המדובר AI937W? האם כדאי להוסיף 250 ש"ח עבור לא רחב? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך"19/"20 לעבודה משרדית, אפילו לא לעריכת טקסט. לראות תמונות, למלא טפסים. מחפש Bang for the Buck לטווח ארוך. חשוב שאיכות התמונה תהיה טובה, התמונות שמסתכלים עליהן הן אנליזות רפואיות של אנשים. אין טעם במשהו מאוד מאוד איכותי (אחרת היו מביאים צילום מיוחד), אבל צריך משהו איכותי. לפי מה שמצאתי בZAP ושוטטות באינטרנט, אני מתלבט בין הבאים: SyncMaster 932BF Samsung 943BMוSamsung 961BFוSamsung אין לי חיבה מיוחדת לשום חברה, והטווח מחירים גמיש יחסית, אך לא מעל 1500. יש למישהו נסיון פרקטי עם אחד מהמסכים האלה או המלצות נוספות? תודה! משה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפי המאמר הזה http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4_26.html קיימות אלטרנטיבות תקציביות ל - 2007WFP שמתאימות למשחקים וסרטים: ASUS MW201u ו - Samsung 206BW. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני צריך מסך שיתאים למשחקים ולכן הנטייה שלי היא ללכת על "22 רחב. לאחרונה נתקלתי באנשים רבים שטוענים שמסך "22 אינו מתאים לקריאה כי הטקסטים נראים קטנים. למרות שהמסך מיועד למשחקים, אני עדיין רוצה יכולת לגלוש באינטרנט ולקרוא אתרים... האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
השימושים שלי הם 50% מהזמן צפיה בסרטים ו- 50% מהזמן שימושים משרדיים (תכנות/קריאת טקסטים/גלישה). לפעמים אני נמצא שעות ארוכות ברצף מול המסך. שני דברים שאני לא עושה עם המחשב הם: 1.משחקים (מקסימום פקמן) 2.גרפיקה. במחשב יש לי כרטיס מסך פשוט on-board. השאלות שלי: 1. איזה מסך מומלץ למטרות הנ"ל? 2. בקריאת טקסטים אני אוהב פונטים גדולים חדים וברורים, בלי "ריכוך" או הגדלה מלאכותית שגורמים לטישטוש. מצד שני אני מעונין בצפיה חלקה בסרטים - כמה שפחות מריחות, פיקסולים, קפיצות וכו'. איזו רזולוציה עדיף לקחת? כמו של ה- T220 או של ה- T220p? (צריך לציין שלרוב אני צופה בסרטים באיכות שאיננה HD). 3. 2243BW או T220 - מי מהם יתאים לי יותר? (לא שאני סגור עליהם, אבל זה הכיוון הכללי). תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק להמלצה למסך מקצועי שיתאים לעבודת גרפיקה ועיבוד תמונה. חשוב מאד מן הסתם טווח גוונים רחב, פרטים בSHADOWS ופרטים ב HIGHLIGHTS. גודל מינימום 22" אני מתלבט בין מסכים "22 סביב 1000 ש"ח שאינם TN לבין מסכי 24" שעלותם כבר סביב 2600 ש"ח. אילו מסכים נחשבים אמינים ואיכותיים סביב ה-1500 ש"ח ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך. יש לי תקציב של כ-1200 ש"ח פלוס מינוס. היעד כאמור משחקים סרטים ואינטרנט. אני מעוניין ב-22 אינטץ'. כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד ממליץ על מסך אחר, מה לדעתכם המסך הכי משתלם בגודל הזה ובמחיר הזה? אני חושב שהמועמדים העיקריים הם: וSyncMaster 226 BW Samsung Samsung 2243BW Samsung 2253BW Asus VW222U מה מומלץ מבין אלה? אולי יש מסך אחר טוב מאלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על מפרט חדש בפורום הרלוונטי יחד עם הנ"ל הגיע הזמן למסך חדש אשמח לשמוע את דעתכם על: SAMSUNG S23A700D (זה 23 יש מקביל ב 24?) או Dell U2412M LED או כל המלצה אחרת תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך LED גודל "24" ומעלה פאנל TN תודה לעוזרים,רום
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברים, קראתי פה די הרבה בפורום ולא ממש מצאתי דגם ספציפי של מסך בשבילי. אני מחפש מסך 27" שיתאים לעבודה על מסמכים, עבודות תכנות, עבודות פוטושופ וגם קצת משחקים - אבל ממש לא בקטגוריה של גיימר. מבחינת חיבורים - כמה שיותר אבל זה לא קריטי, תמיד אפשר להסתדר עם מתאמים אם אין ברירה (אני מניח שתהיה ירידה באיכות התמונה בשימוש עם מתאמים...או שלא? ) מה הסיכוי למצוא מסך כזה במחיר שפוי? באיזור 2200 ש"ח - כמובן שאם יש משהו קצת יותר יקר נעשה מאמץ המלצות מישהו? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 9.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המסך "27 המומלץ ביותר לגיימינג קל/בינוני עד 1000 שקל ? המסך מיועד למחשב חדש עבור ילד בן 11 וכנראה יחובר לכרטיס GTX 1650 .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מסך BENQ LCD "19 5msec. קניתי אותו היום ב1000 ש"ח. מה אתם אומרים!? על המחיר ועליו? קישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברירת המחדל היא 1280*1024, הואיל והאותיות קטנות מדי כיוונתי בתצוגה שבלוח הבקרה במחשב לרזולוציה נמוכה יותר. המסך מציג הודעה קופצת resolution notifier. כיצד לכוון ידנית בתפריט המסך לרזולוציה נמוכה יותר, או לחילופין אם אפשרי(?) רזולוציה מכסימלית עם אותיות גדולות יותר. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות). ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED. אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי? דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי? ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הי אני מחפש מסך איכותי לגרפיקה שישמש כדיספליי של עמדת עבודה שיתחבר למקבוק רטינה. עשיתי בזמנו בדיקה ומצאתי את שני אלה : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713h.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713hm.htm אז קודם כל מה אתם אומרים עליהם? הם עדיין עדכניים? כל המלצה אחרת גם תתקבל בברכה. תודה רבה יוחאי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאד, יש לי מסך של DELL S2440L, כאשר אני מפעיל את המאוורר(תקרה)המסך מראה מסך שחור לכמה שניות(2-3) כאילו מנתקים את הכבל HDMI ומחברים. זה לא בעיה בכבל, כי ניסיתי כבר 4 כבלי HDMI שונים... במה הבעיה?במסך?בחשמל בחדר?בתדרים? ??? אם מישהו חווה את הבעיה, או שיכול לעזור, אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן, אני יודע שהיו כבר 1000 דיונים על האם לקנות מסך טלוויזיה ומסך מחשב נוסף, או לקנות מסך מחשב גדול. והשם שעלה בכל הפעמים היה ה DELL 2407WFP. השאלה היא אם מחר הוא לא כזה קריטי, ואני מוכן לשים עוד 3K+ האם זה עדיין המסך שהייתם ממצלצים עליו כמסך שנותן מענה גם לצפיה בסרטים, משחקים, חיבור לממיר של טלויזיה ועבודה שותפת?? :s05: האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG 244T ה VP2330WBוViewsonic וכו'?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני לא מת על מסכי הLCD אבל בגלל שאמא רוצה להוסיף לי עוד מסך אז היא בקשה ממני לבחור אני רוצה מסך בכ-1200¤ , אני מעדיף 22" של חברה מוכרת ושיהיה מסך נוח כמובן חשבתי על Samsung 2253BW או משהו בסגנון יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-