עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofir38,

צריך מסך שישמש אותי למשחקים(כל סוגי המשחקים כבדים וגם פחות) צפייה בסרטים במחשב באיכות גבוהה צפייה בטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הגודל גם די קובע.. אני מעדיף כמה שיותר גדול ואיכותי.. 20 אינץ' גם יספק אותי אבל רק אם הוא באמת איכותי. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  2. השאלה בכותרת... תודה!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. Started by headg,

מי עדיף מבין מסכי הסמסונג בעלות דומה ? האם היתרון של LED הוא באמת לא יתרון רב למשך השנים ? EX2220X VS 2333T http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765276 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 תודה מראש

4. Started by ezelnik,

שלום דוקטורים חבר שלי קיבל הצעה של DELL 2007FP/02 לפי השם זה נראה כמו rev 2? הבנתי שיצאו כבר רוויזיות מאוחרות יותר האם יש דרך לדעת בוודאות איזה רויזיה זו ללא פתיחת הקופסא? האם יש הבדל משמעותי בדגמים או שזהו תיקון קושחה (ותודה לאקדמיה על המילה הזו ) האם שווה 2000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by omerico22,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shimon16,

מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SHARON2016,

היי חברים אני מעוניין להתחדש במסך גיימינג טוב בעקרון שמתי עין על מסך של dell 144hz שמגיע לרזולוציה של 2560 x 1440 עולה בסביבות ה3000 27" עם טכנולוגיית הg-sync הענין הוא שהוא לא פאנל ips אלא tn המיושן האם זה קריטי בכלל הייתי שמח לקבל קצת עזרה

8. אני מחפש מסך 24 איכותי עם פאנל IPV ולא TN...מחיר בגבול ההיגיון עד 3500...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Field Value Monitor Properties Monitor Name Packard Bell 7480 Monitor ID PBN7483 Manufacture Date Week 42 / 1997 Serial Number 74216843009 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 69 kHz Vertical Frequency 50 - 90 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 3.00 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 90 Hz 800 x 600 90 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 60 Hz כי לפעמים יש משחקים כגון Need for Speed Most Wanted המשחק מקרתע יש לי 7600GS

11. Started by pearljam50000,

שלום,חרשתי את הנט ולא הצלחתי למצוא תשובה שהיא 100 אחוז. האם הבלאגן של הפאנלים מה226BW חזר גם ב2253BW?איזה סוגי פאנלים אפשר למצוא ב2253BW?כולם סמסונג?או שיש גם של חברות אחרות?תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. שלום , אני מחפש מסך טוב בגודל 20 (לטעמי 22 זה גדול מדיי ). יש לדוגמא את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7843 מן מסך סטנדרנטי כזה..לא חקרתי יותר מדיי יש דגם אחר עדיף שאתם רוצים להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. האם מישהו יודע אם יש אחראיות בארץ על מסכי ASUS שנקנו מחו"ל, אמזון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ycarmon,

באתרי מכירות קבוצתיות כמו וואלה, ynet וכו' מוצעים למכירה מסכים מתצוגה במחירים אטרקטיביים בהחלט. בפרט, מוצע למכירה מסך Samsung 2253BW ב- 700 ש"ח. מהם החסרונות/סיכונים בקניה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by RGL2006,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מסך "LCD 22 בתקציב עד 1900 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by zniibidl,

חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Dj-Insane,

שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  19. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ' ששימושו יהיה בעיקר לסרטים וקצת למשחקים... חשבתי ללכת על WS מסך רחב, השאלה האם זה יהיה יותר טוב לסרטים ולמשחקים או לקחת מסך רגיל ? התקציב שלי הוא 1300 שקל גג גג גג. חשוב לציין שאת המסך אני יחבר לפלייסטיישן ולויזה באמצעות TV BOX חיצוני, זה יפריע עם המסך יהיה WS.? אני יוכל לשחק בפלייסטיישן במסך כזה ? יש לי כרטיס מסך geforce 7600 gc המסך WS יעבוד טוב ? תודה רבה רבה לעוזרים, אשמח לתגובות כמה שיותר מהר, ביום ראשון אני קונה את המסך !

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. שלום מאחר והמסך של אח שלי גוסס החלטתי להביא לו את שלי (17") ולקנות מסך 19" חדש.... אין לי שום מושג בתחום הזה ואני צריך המלצות למסכים. קראתי בביקורת באתר שעדיף ה-932B של SAMSUNG, אבל באתר שאני רוצה יש רק 932BF, יש הבדל ביניהם? המסך לשימושים: קצת עבודה בוורד, גלישה באינטרנט, משחקים וקצת סרטים. תקציב: 1000-1400 שקל עם טיפה חריגות אם צריך. תודה!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by Shoshan,

האם זה חשוב הContrast Ratio האם יש הבדל באך שרואים (סרטים משחקי מחשב) בין 1:700 לבין 1:2000 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by metison,

היי, מחפש מסך במחיר סמלי לשימוש משרדי. המלצה לדגם וחנות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by Posford,

מדובר במסך : Samsung T260HD 26''. רציתי לברר בבקשה מספר דברים. הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא. בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון? וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך? ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד? האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD? אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום. והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית? והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא? אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות. תודה רבה ויום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לפני שבוע התבשרתי כי זכיתי בנגן APPLE IPOD TOUCH דרך תוכנית המנויים של מפעל הפיס שאותו אפשר לאסוף בבאג. מכיוון שאני לא צריך נגן, פניתי לבאג ומסתבר שהם מציעים 900 שח זיכוי לקנייה בבאג במקום הנגן למי שמעוניין. הייתי רוצה לנצל את הכסף לקניית מסך דרכם. ראיתי שהם מציעים מגוון דגמים מצומצם יחסית, ושה HIGHLIGHT כרגע הוא הדגם samsung 2494lw בעלות של 1000 שח (כלומר תוספת של 100 שקל). ניסיתי לגגל את שם הדגם כדי למצוא פרטים/ביקורות עליו ונתקלתי רק בתשובות לא רלונטיות מאתרים רוסיים/ישראלים. כמו כן לא מצאתי את הדגם באתר של SAMSUNG. לאחר גיגולים נוספים מצאתי דגם דומה שעונה לשם 2494HS, הנה כמה קישורים: http://www.hdtvlounge.net/samsung/2494hs/ http://www.tgspot.co.il/monitors/samsung-s…

• 12 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.