עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז , אני חובב EBAY מושבע. כמעט הכל - הייתי מביא דרך שם , אבל אמרתי - אולי פעם אחת נלך על הפומביות בארץ , נראה מה יש. אז ההתלבטות שלי עמדה בין Samsung Syncmaster 226BW ולבין ViewSonic VX2235WM כבר צאו מנקודת הנחה - 1) אני משחק המון (כלומר מסך שיהיה לגיימרים) , ומדיי פעם רואה סרטים על המחשב. התכנון שלי בסופו של דבר גם לחבר XBOX360 שיש לי בחדר ולעבוד עם מסך ברזולוציה גבוהה. כיום אני עובד עם מסך 19 CRT , 1680X1200 85HZ אבל רזולוציה זה דבר שאני יכול מעט לוותר עליו כל עוד שאר הדברים האחרים בסדר. עוד דבר - אני מתכנן לתלות את המסך על הקיר (מול השולחן שלי) , דבר שיחסוך לי כ"כ הרבה מקום! בכל מקרה - אז אמרתי מכרז - . ולראשונה התברר לי מכרז הנוכלים בארץ (סורי שלא …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האירוע הטכנולוגי של אינטל בישראל סיפק לעולם סרטון הדגמה ראשון עבור הגלגול הבא של התקן אשר מיועד לרשת את ה-Thunderbolt 4 בתור המתקדם והמגוון ביותר בשוק ה-PC - בנוסף למוצר מסקרן נוסף שעונה לשם Project Galacticoלכתבה

4. Started by J0n1,

אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  5. באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by davidElcot,

מבקש המלצה למסך מחשב , תקציב -1500 שח ,רזולוציה גרפית טובה ,HDMI ,ללא רמקולים ,

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. Started by davidElcot,

אודה על המלצה למסך "23, חדש, לשימוש ביתי/משרדי ,בעל גרפיקה טובה, ללא רמקולים , לא למשחקים. תקציב 1500-2000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. Started by mzlbat,

היי אפשר לקבל כמה ס"מ הגובה והרוחב של הנייד הזה של LG גודל מסך 13.3 ? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7724034 1366 X768

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by aviatawil,

שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by emro87,

שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by QQQ,

רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה

12. Started by יניב432,

טוב קודם כל קיבלתי היום את המסך שלי 2253BW פשוט לא מעולם הזה מסך מדהים עכשיו קיבלתי איתו ממיר לממיר קוראים ממיר מקצועי Items דגם ITV901-TV BOX HD טוב עכשיו בחוברת הפעלה רשום לחבר את החיבור VGA האפור למחשב והכחול למסך חיברתי הממיר עצמו עובד והכל אבל שלוחצים על SETUP לא מופיע כלום מה עשיתי לא נכון? אגב חבר'ה צריך מקודד מיוחד לראות סרטי HDCP ומישהו יכול להביא לי דוגמא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by b_r0cK,

האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by yarin153,

LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jazzman,

נסעתי היום לראות מסכים ולהבין בעיניים על מה כולם מדברים. ראיתי DELL (בLCDTV בפ"ת) LG, SAMSUNG (אופיס דיפו), ועוד כמה ASUS וDAEWOO וACTIVA זולים שעדיף לא לדבר עליהם... בחנתי עד כמה שיכולתי: DELL - קטע מסרט ב YOUTUBE, ובכל השאר מצגת תצוגה של החנות (שזזה ממש לאט כמובן) ואח"כ (כשביקשתי במיוחד) איזה סרטון קטן ודי כהה. קודם כל באופיס דיפו בכלל לא יודעים מה זה פאנלים ולא ידעו בכלל מה לענות לי. למזלי, ממה שלמדתי פה, כבר די זיהיתי לבד. ממצאי התחקיר: בDELL המסכים די יקרים, גם הפשוטים (מתחיל מ1500 למסך TN). השוותי בין TN ל S-IPS (מסך DELL S-IPS של 20 אינץ' ב2000 שח למי שמעוניין, לי קצת יקר) מבין 2 החברות הראשונות, היו כמובן הרבה זבל, צבעים מוזרים וכתב של פוזלים... הפיינלי…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  16. תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  17. שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  18. היי חברים, אז נראה לי שזה המסך שאני עומד לרכוש בשבוע הקרוב. רציתי לדעת האם הבחירה נכונה והאם עלי לדעת דברים כמו גרסא אחרונה תאריך יצור ו ...... מה לגבי מתחרים.... מי הם? המחיר הנמוך ביותר שני יכול להשיג אותו הוא 2385 ש"ח. מחיר טוב? תודה.

• 35 תגובות
    • 9.9k צפיות
  19. :s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.

20. מנהלים נא למחוק את הפוסט . הופסט התברר כטעות , בדיעבד .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי כמה מסכי LCD שיש להם את אותה הבעיה - המנורות שמאירות את הצג שרופות אני מסוגל לפתוח ולהחליף בעצמי את המנורות (כבר עשיתי זאת), הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לרכוש חלפים כאלה ספציפית כרגע אני עובד על מסך של MAG מישהו יודע איפה אפשר לקנות מנורות להחלפה באופן כללי ? ובפרט עבור MAG? אם מישהו יודע מה היבואן של מאג ואיך אפשר לדבר איתו זה גם יעזור מאוד תודה !

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  22. אם המחיר לא משנה כרגע (היי, המחיר של U2715H ירד מ 3250 ל 2950 ש"ח בשבועות האחרונים, עדיין גבוהה), מה הייתם מעדיפים (בגדול מדובר על מרחק ישיבה של קצת פחות ממטר), את ה U2715H או U2515H ? האם יש יתרון ל U2715H (חוץ מכמובן עוד 2" לאלכסון, למרות שגם את זה יש אנשים שיגדירו כחסרון).

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. אני מתחיל להתעניין במסך חדש, הסיבה האמיתית היא סרטים, אין לי טלוויזיה מי יודע מה בחדר וסטרימר זה התעסקות לא הכי כיפית, השאלה שלי האם זה נוח לצפות בסרט במחשב ב24 אינץ? אם כן איזה מסך כדאי לי לקחת? המסך של DELL ה 2414 מלא בתגובות פה על תקלות של זליגות אור וכד' אנשים שמעסקים פה באחריות ודברים כאלה, זה בדיוק מה שאני לא מחפש. רוצה לקנות מסך ולהנות ממנו, נכון להיום יש לי את הLG L1953TR מסך ישן שמשרת אותי נאמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוב אז ככה רכשתי מסך "32 FULL HD של חברת נו-ניים בשם BAYERE מסך חביב לחלוטין ובמחיר דיי זול בכל מקרה אני חיברתי את המחשב למסך (הכ.מסך - 8800GTS 320MB) והוא מראה תמיכה רק עד 1360X768 ולפי החוברת מידע שהגיעה עם המסך בישביל להגיעה לרזולצייה FHD צריך WUXGA עכשיו השאלה בעצם היא מה זה אומר WUGA כבל VGA איכותי יותר? או אולי יש בעצם כבל בשם WUXGA? או שזה חלק הגדרתי באחד מהרכיבים?.. תודה לכל מי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by מיכאל נובק,

שלום, אני מנסה למצוא מסך מחשב בגודל שבין 23 לבין 30 (מעדיף 27), שיהיה פאנל IPS איכותי, קצב רענון גדול ככל האפשר (לפחות 120Hz ) ושיהיה ברזולוציית 1080 * 1920 (כמובן שאני אשמח גם למסך 1440*2560, אבל כל המסכים שראיתי ברזולוצייה הזאת עם המאפיינים האלו הם מאוד יקרים). אם מישהו מוצא אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.