עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קראתי עליו ביקורות ממש טובות, אבל לא מצאתי אף מקום שמוכר אותו, מישהו מכיר?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. היום מה שמוכרים פה זה VP930-3 וקראתי שהוורסיות הקודמות של המסך יותר מוצלחות.. (בישנים פחות קורונה ופחות בעיות)

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. מישהו יודע כמה אפשר לדרוש על מסך AOC 2236SWA? הוא FULLHD - 1920X1080@60HZ יש לו רמקולים מובנים אבל יש לו רק חיבור D-SUB והוא יחסית חדש, אם אני לא טועה יש עליו עדיין אחריות יש לו גם חיבור USB... שתהרגו אותי אני לא מבין מה קשור... וחוצמזה אני לא יודע מה טוב בו, למרות שהוא עובד ואין לו פיקסלים שרופים או משהו כזה אבל זה נראה שהיחס ניגודיות שלו ממש על הפנים או שסתם חרא של מסך...., למרות שאם מסתכלים נניח משחק וממוקדים בגרפיקה שמסביב אפשר אולי לא לשים לב לזה שזה חרא של איכות בגלל המסך, אבל ככה ביום יום גם בסרטים וגם בשימוש רגיל פשוט קשה שלא לשים לב שזה חרא של מסך וגם יש לו קטעים בהירים בנקודות מסויימות ששמים לב לזה... קניתי אותו חדש ב800 שח... לפני משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by Torn,

יש את המבצע החדש של בזק, שבו היא נותנת למי שמשדרג את חבילת הגלישה שלו. מסך 19 של סמסונג', מישהו יודע מה הדגם המדויק? כי כשהתקשרתי אליהם נאמר לי שהדגם הוא 931C ושהוא בעל 5 ms אך מבדיקה שלי גליתי שלמסך הזה יש 2 ms. אז כנראה שהנציג טעה בדגם שהוא נתן לי. מישהו יודע בוודאות מה הדגם של מסך ה19 שהם נותנים? והאם יש לו DVI, ואם כן אז רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין זה לVGA ישן.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

ולמה המחיר של 2243 בKSP כ"כ גבוה??

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך חדש(U2412M) מKSP ורציתי לדעת מה קורה אם אני מגיע הביתה ומגלה(חס וחלילה ;D ) פיקסל שרוף.... האחריות שלהם ניתנת מDELL, זה אומר שהמדיניות היא אותה מדיניות של DELL בכל החנויות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. טיילתי להנאתי באמזון וחשכו עיני: LCD 42" של טושיבה ב1080P ב1200$. זה בערך 40% מהמחיר בארץ. פלזמה 1080P 50" של סמסונג ב2600$. זה בערך 20% מהמחיר בארץ. מה נסגר? או שיש בארץ מיסוי מטורף או שיש הפרעת מחירים נוראית של היבואנים. מישהו יודע מספרים מדוייקים?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by kushkush,

הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by duhifat,

הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  13. למטרות עריכה גראפית דגש על איכות ופחות על גודל.. תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מדבר על המסכים הזולים -400 דולר כולל משלוח לארץ. האם יש מישהו יכול לתת לינק/שם של מסך מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. http://www.halalit.co.il/product/טלוויזיה-samsung-ue49mu7350-4k-‏49-‏אינטש-סמסונג?aff=Zap&aff_a=1 מול http://www.orpc.co.il/items/1681364

16. אני רוצה לקנות מאייבורי ואני מתלבט כי אני לא מכיר את החברה...

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  17. מדובר במסך L1953TR LG, האם הוא טוב למשחקים, לסרטים ולעבודה בוורד (בעיקר למשחקים וסרטים) אם לא, איזה מסך באותו תקציב בערך יותר טוב ממנו בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by prelly,

אני שוקל להזמין מסך 24" מחו"ל... הם הרבה יותר זולים שם.. אם יש פה מישהו שהזמין מסך מחו"ל יש לי כמה שאלות 1. מה קורה עם אחריות? זה סיפור לשלוח את זה? האם כבר קרה ש"ניצלת" את האחריות? 2. איך עובד הקטע של המכס.. כמה משלמים בערך? ד"א אני עוד חודשיים בתאילנד... אבל בטח אני לא יביא משם מסך כי שם זה ממש להיסתבך עם אחריות

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. שלום, אני בזמנו לפני כשנתיים הייתי מאוד פעיל בפורום, אני זוכר שאז מסכי הLCD היו 25MS וכולם התלהבו מהיונדאי Q17 או משהו כזה שהיה 16M. ועכשיו שאני רוצה לראות מה ישתנה במסכי LCD, שכל המסכים הללו מגיעים היום עם קצב רענון מטורף. של 2MS. כולם פה ממליצים על איזשהו דל שהדגם שלו משהו עם 2007 שעולה מינימום 2300 שקל, ועם קצב רענון גבוה מאוד ביחד למה שהולך היום בשוק, שלמיטב הבנתי הקצב רענון קשור למריחות על המסך, אז למה בעצם ממליצים עליו?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Acer 17" AL1717 A Samsung 19" SyncMaster 932BF Lg 19" Flatron L1954SM-PF

• 0 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.