מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עסוק בהתלבטויות לא פשוטות בין רכישת מסך "24 LCD למחשב בתקציב של 3.5K לבין רכישת טלוויזית LCD "32 בתקציב של 5K. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אחד מהסכים הוא שונה בתכליתו ולכן גם הדבר מקשה על ההחלטה. אני מתלבט האם ההכלאה הזאת, בין מסך לטלוויזיה משתלמת או שמא עדיף לשמור על ההפרדה הזאת בין טלוויזיה ומסך מחשב על מנת להנות משתי העולמות בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בנושא על…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 הלינק הזה מפנה למסך VP930, אבל כשמחפשים את המסך ברשימת המסכים, אין אותו בכלל.. יש את ה VP950. את הלינק מצאתי באיזה דיון כאן בפורום על המסך.. אבל מוזר שאין בכלל את המסך ברשימה לא? בכל מקרה.. למה כתוב "המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים" אבל פה בפורום אמרתם שהוא מצויין למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחר שנפלה החלטה לרכוש מסך "23 של APPLE, גיליתי שלסוג זה של מסך קייימים שני מספרי מודלים. היבואן בארץ איננו מגדיר מס' מודל למסך זה וכנראה שקיימות לכך סיבות של מלאי ושיווק. שהרי בארץ, אנחנו תמיד בפיגור. מאידך, באתרים בעולם קיימים ומופיעים שני מודלים. האחד, M9178ZM/A והשני, M9178LL/A. מישהו יודע להבין ולהסביר מה ההבדל בין שני המסכים הללו ??? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית אצל היבואן בארץ. אך יצאתי עם שיחה מגומגמת ולא רצינית. חבל !!! למיטב ידיעתי, המודל המשווק בארץ הוא M9178ZM/A .. כאשר באתרי מכירות בעולם, המודל הפופולארי הוא דווקא המודל השני. תודה מראש על הסיוע.. NVU
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למה למסכי מג יש מחיר כזה אטרקטיבי? הם גם עם פנל tn לפי מה שבנתי.. מה שהופך את lg ליותר יקרים זה בעיקר השם? או שיש עוד משהו שאני מפספס..? גם סמסונג מציעים מחירים יותר יקרים מlg יחסית..מה ההבדלים אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תהייה, ההגדרה של 720p היא 1280×720 ב-60Hz אז מדוע כאשר אני מריץ תוכן מהסוג הזה על Samsung 931BW שיש לו רזולוציה 1440X900 (יותר גבוהה) אני לא מקבל את האיכות של HD זאת אומרת מה הופך מסכים כמו הדל "24 לדוגמא, למסך שיכול להציג HD מלבד הרזולוציה הגבוהה שיש גם במסכי "19. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם אני מבין נכון שמדובר בפאנ ל TN ? האם יש תמורה עבור המחיר היקר יותר ? בכל מקרה אין לי מקום ל- 24", אני מחפש מסך איכותי, 20-22", חושב על 2007wfp או אולי ה- EIZO הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
LG W2252TQ LCD WIDE 22 ASUS MW221C או SyncMaster 226BW לפי מה שהבנתי אלה ה22אינץ' המובילים תקציב ~ 2000 שימוש: בעיקר משחקים וסרטים אני מתכנן גם לחבר את המסך לממיר (yes) אם זה אפשרי תודה וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים, אחד ישן עם VGA , השני עם חיבור DVI למסך עם כניסת DVI אחת באמצעות קופסת מיתוג או משהו דומה ? KVM ודוגמתם שראיתי מאפשרים מיתוג בין אותו חיבור. האם זה בכלל מומלץ לעשות את זה ? מפסידים משהו באיכות ? המסך שאני שוקל לחבר אליו את שני המחשבים הוא Apple Cinema והוא עם חיבור DVI יחיד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
השימושים שלי למסך הם בעיקר סרטים ואינטרנט ומדי פעם משחקים התקציב 2400 שקל תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
למרות הרצון וההמלצות לקנות את הדל 24 שלבטח טוב יותר מהמסך הזה השימוש העיקרי של המחשב הוא למשחקים ולכן אני שוקל לרכוש אותו. הוא גדול יותר ןמהיר יותר מהדל וזה חשוב לי יותר במשחקים. לא מצאתי ביקורות על המסך הזה למעט זו: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=1 מחירו של המסך בארץ הוא כ 3000 ש"ח דעתכם?
-
- 175 תגובות
- 30.4k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון אבל... יש לי בעיה מוזרה במסך, אחרי עבודה של שעה בערך מופיע קו אנכי צהוב בצד ימין של המסך. אם אני עושה ריסטרט למחשב הקו נעלם וחוזר אחרי שעה לא נראה לי שזאת בעיה של המסך עצמו אלא משהו שקשור לכרטיס מסך? המסך הוא של chimi cmv221d . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי כמעט 5 שנים עם 153V של סמסונג שלי, קטן קטן אבל נהנתי ממנו המון, יחסית למסך שכנראה עם פאנל TN הוא מציג טקסט בצורה מצויינת. עכשיו חשבתי לגבי מסך חדש כאשר השימושים שלי הם כמעט אך ורק אינטרנט ולכן השימוש הוא כעט ורק טקסט. חשבתי על ה930 של וויסוניק או ה971 של סמסונג ואת שתיהם ממש קשה למצוא, עכשיו אני עובד באופיס דיפו היום התקשרתי לקניין של החברה אמרתי לו שאנ ירוצה לקנות את התצוגה שיושבת אצלנו בחנות, הוא אמר לי בדיוק היום בבוקר קיבלתי טלפון מהיבואן והגיעו משהו כמו 500 חתיכות לארץ, כ100 יגיעו לאופיס דיפו. המחיר הרשמי אצנו הוא 1890, בנתיים הגעתי עם הקניין ל1700 בשבילי, השאלה כמה הוא באמת מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טוב המסך הגיע לאחר ששרד בערך 20 שעות במזוודה ולמרבה המזל הכל עובד מצויין ולא אפילו פיקסל אחד שרוף . ארגונומיה: הדבר הראשון ששמים לב אליו שמוציאים את המסך מהאריזה זה הסטנד האיכותי שעליו הולך לשבת המסך. הסטנד איכותי ביותר עשוי מתכת מגולוונת שבתחתיתו רצועת גומיי קשיחה למניעת החלקות. המסך מתחבר בקלות לסטנד ע"י 2 קליפסים ממתכת אשר תופסים אותו ביציבות מרשימה! ברגע שהמסך יושב על הסטנד קל מאוד לכוון את המסך לאיזו זווית\גובה שתרצו בקלות רבה. בזמן הקצר שיצא לי להתעסק עם התפריטים הכל ניראה לי קל מובן ונוח לגישה בניגוד לביקורות שנשמעו בחו"ל (מגע הכפתורים בעת הלחיצה לא היה מספק מבחינתי). תצוגה: זהו מסך ה- LCD הראשון שלי אז אין לי למה להשוואת... אך האיכות תמונה פשוט…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך הזה: 2253BW או המסך הזה: 226BW תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
SOYO DYLM2284 זה חשוב קצת אם מישהו יכול לתת עליו קצת מידע ואם הוא שווה משו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
איך המסך הזה חבר'ה אני חשבתי לקנות אותו הוא שווה תמחיר? איך הביצועים? המטרות הם למשחקים כבדים וסרטים בלבד
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-