עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bbvv,

שלום לכולם קניתי מסך מאג "20 לאחר התקנת המסך לא ניתן לכוונו , לא רואים ברור את הרקע והכתב . האם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות . תודה מראש רובים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by dmitrius,

שלום, מזה זמן רב אני מחפש לי מסך LCD 24 אינצ' בשביל סרטים ומשחקים. באתר הזה, כמו בעוד אתרים רבים, יש המלצה כללית ללכת על ה-DELL 2408. קראתי מספר ביקורות על המסך, ואחד החסרונות של המסך היה Input Lag גבוהה אבל נאמר שזה לא כלכך קריטי ושרב האנשים לא ישימו לב בכלל לבעיה. אתמול הגעתי במקרה לביקורת הזאתhttp://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html. בעמוד 4 הם מראים את ההשפעה של ה-Input Lag על משחקים ולדעתי מסך ה-DELL לא כלכך הצטיין במבחן, אפשר להגיד שנכשל בגדול. בנוסף, אחרי קצת חפירה בפורומים של DELL, מצאתי מלא אנשים שבאמת מתלוננים על התופעה הנ"ל, ואפילו טוענים שהיא מפריע לא רק בזמן משחקים אלא גם בזמן צפייה בסרטים (התמונה מגיע אחרי הקול) ובעב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 2130TOMER,

איך המסך הזא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3241&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& שמעתי שהוא המחליף של ה226BW זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  4. Started by thecool111,

למה למסכי מג יש מחיר כזה אטרקטיבי? הם גם עם פנל tn לפי מה שבנתי.. מה שהופך את lg ליותר יקרים זה בעיקר השם? או שיש עוד משהו שאני מפספס..? גם סמסונג מציעים מחירים יותר יקרים מlg יחסית..מה ההבדלים אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. המסך סמסונג SM2263PW: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/11.htm#samsung_2263pw נראה לי שזה המסך היחידי שקיים בגודל של "22 שהוא לא עם פאנל TN. סופסוף! מישהו מכיר ביקורות או שמע על המסך הזה ?

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by rogbi,

יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by zebraz,

האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by natu,

טוב אז בשעה טוב המסך הגיע לאחר ששרד בערך 20 שעות במזוודה ולמרבה המזל הכל עובד מצויין ולא אפילו פיקסל אחד שרוף . ארגונומיה: הדבר הראשון ששמים לב אליו שמוציאים את המסך מהאריזה זה הסטנד האיכותי שעליו הולך לשבת המסך. הסטנד איכותי ביותר עשוי מתכת מגולוונת שבתחתיתו רצועת גומיי קשיחה למניעת החלקות. המסך מתחבר בקלות לסטנד ע"י 2 קליפסים ממתכת אשר תופסים אותו ביציבות מרשימה! ברגע שהמסך יושב על הסטנד קל מאוד לכוון את המסך לאיזו זווית\גובה שתרצו בקלות רבה. בזמן הקצר שיצא לי להתעסק עם התפריטים הכל ניראה לי קל מובן ונוח לגישה בניגוד לביקורות שנשמעו בחו"ל (מגע הכפתורים בעת הלחיצה לא היה מספק מבחינתי). תצוגה: זהו מסך ה- LCD הראשון שלי אז אין לי למה להשוואת... אך האיכות תמונה פשוט…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by shedon,

דרישות: גודל: לפחות 20", רצוי 21-22. עדיפות גדולה למסך רחב שימוש משרדי בעיקר, אולי מעט וידאו חשוב זוית צפייה רחבה. הרבה פעמים מגיעים אורחים וצריכים לראות בבירור מזויות שונות מחיר: רצוי באיזור 2200-2500, אך אם יש מסך טוב במחיר גבוה יותר(עד 3000) אשמח גם לשמוע. בתודה מראש [move] [/move]

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by segev22,

א.האם צפויית ירידת מחירים בזמן הקרוב? ב.איך הוא ביחס לדגם שמקביל לו ה2407WFP? והאם זה משהו ששוה את ה500 שקלים הפרש.? ג.מה סוג הפאנל שלו? ד.איך כרטיס המסך שלי 8800GTS 512MB התמודד איתו במשחקים ברזולוציה של עד 1680X1050 ? ובסרטים ברזולוציה מלאה שבה הוא תומך ובאיכות של FULL HD.? בתודה מראש שגב שטובי!

• 30 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by hedva,

לחבר הלך הצג שימוש עיקרי, סרטים ומשחקים, ומעט עבודה משרדית

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by Bashash,

אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Dragonjepp,

לכל החברים שלום! ברשותי מחשב נייד (LG R400). היה לי גם נייח, עד לפני שבוע, כשהוא החליט להחזיר את נשמתו לבורא עולם. הוא היה בן שש שנים, כך שתיקון לא בא בחשבון - התקלה היא בלוח אם, והוא דורש החלפה. כמובן שהדבר לא כדאי, וגם בא לי בזמן לא נוח מבחינה תקציבית. ביינתיים אני משתמש בנייד, אבל להעביר מולו שעות ולראות ממנו סרטים זה די מעייף את העיינים. המסך שלו הוא רק 12", רחב. מה שאני הולך לעשות הוא לקנות את המחשב החדש בחלקים, וזה ייקח לי כשלושה חודשים, כי אני לא רוצה להתפשר על איכות. בינתיים אני הולך לקנות מסך בלבד, ולחבר אותו לנייד. המסך שנבחר הוא 20" 2007WFP של Dell. ואכשיו השאלות - האם יש אפשרות להתקין את הדרייברים של המסך החיצוני על הנייד, ולשלוט עליו דרכם, בלי שישקחו לי בהגדר…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shantax,

ראיתי שהרבה כאן ממליצים על המסך הנ"ל של אסוס, בתור מסך מצויין (יחסית לפאנל TN כמובן) בגודל 22 אינץ' במחיר מאוד נמוך, כ 1300שח. ובאמת בביקורות של XBIT LABS המסך קיבל ביקורת מאוד חיובית: offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todays tests. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2_27.html#sect0 אבל בביקורת אחרת באתר TECHCAGE המסך קיבל ביקורת ממש שלילית: The display market is chalked-full of models that fill up the quality spectrum, from sub-par up to high-end. Th…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  16. שאלה פשוטה איזה פאנל מביאה את הצפייה הכי חדה הכי פחות מכאיבה לעיניים בצפייה במסמכים וקריאה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  17. לאחר שנפלה החלטה לרכוש מסך "23 של APPLE, גיליתי שלסוג זה של מסך קייימים שני מספרי מודלים. היבואן בארץ איננו מגדיר מס' מודל למסך זה וכנראה שקיימות לכך סיבות של מלאי ושיווק. שהרי בארץ, אנחנו תמיד בפיגור. מאידך, באתרים בעולם קיימים ומופיעים שני מודלים. האחד, M9178ZM/A והשני, M9178LL/A. מישהו יודע להבין ולהסביר מה ההבדל בין שני המסכים הללו ??? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית אצל היבואן בארץ. אך יצאתי עם שיחה מגומגמת ולא רצינית. חבל !!! למיטב ידיעתי, המודל המשווק בארץ הוא M9178ZM/A .. כאשר באתרי מכירות בעולם, המודל הפופולארי הוא דווקא המודל השני. תודה מראש על הסיוע.. NVU

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nesber,

ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. אני לא בטוח ש- "24 לא גדול מידי לשולחן העבודה שלי. מעל השולחן יש מדף שנמצא בגובה 45 ס"מ . המדף לא עמוק (20 ס"מ) אבל אם אני לא רוצה להיות קרוב מידי למסך נראה לי שאצטרך למקם אותו מתחתיו, כך שיש מגבלת גובה של 45 ס"מ. עומק השולחן כ- 80 ס"מ, ה אורך 140. אשמח לקבל התייחסות. אני עובר מ- "15 אז לחילפוין אלך על 20 או 22 למרות שאני מבין שב- 22 אין מבחר. האם הקפיצה ל-24 מוצדקת ? לגבי הדגם, לאור מה שקראתי (עדיין לא ראיתי) חשבתי על 2407wfp אם אצליח להשיג או 2408. האם זו בחירה נכונה או יש למישהו משהו אחר להציע ? אני חושב לחבר למסך שני מחשבים, אחד ישן, עם כרטיס מסך ישן ב- VGA והשני ב- DVI האם זה אפשרי בדגמים האלו ? המחשב שיוחבר ב- DVI מצוייד ב- 8600GT עם 512MB האם זה מספק ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. Started by jacob77,

האם זה נכון מה ששמעתי שאם אני משתמש בעיקר במחשב לגלישה באינטרנט אז עדיף לי לרכוש מסך שהוא לא דק? תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. אהלן, אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח. לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב. אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים. תודה רבה עריכה: היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by guy_intel,

סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. Started by guy_intel,

אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by israelnba,

יש לי תהייה, ההגדרה של 720p היא 1280×720 ב-60Hz אז מדוע כאשר אני מריץ תוכן מהסוג הזה על Samsung 931BW שיש לו רזולוציה 1440X900 (יותר גבוהה) אני לא מקבל את האיכות של HD זאת אומרת מה הופך מסכים כמו הדל "24 לדוגמא, למסך שיכול להציג HD מלבד הרזולוציה הגבוהה שיש גם במסכי "19. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים