עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amstel,

שלום, המסך אצלי פחות משבוע ומחובר בVGA עד שהכבל HDMI to DVI יגיע אלי. בינתיים, יש גלים כאלו על המסך. האם זה בגלל שהוא מחובר בVGA? תודה.

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אנחנו קונים עוד מחשב ולכן צריך מסך חדש, אני כמובן מנצל את זה ומעביר את המסך שלי (SONY 17" LCD). אני מעוניין במסך 20-24" רחב, עוד לא החלטתי איזה בדיוק, הייתי רוצה רזולוציה 1920*1200 לFHD, אך ראיתי שאין מסכי 22" FHD ומסכי 24" מתחילים מ1700-1800 שקל ואני לא יודע עד כמה איכותיים הם במחירים האלה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, משחקים, תכנות, אני לא גיימר, ומחשב חדש אני יקנה רק בעוד כמה חודשים כך שאני לא מתכוון לשחק יותר מדי. אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה לעבור בגללה למסך 20"+ היא יותר שטח עבודה, 1024*1280 כבר מזמן לא מספיק. התקציב הוא 1500 שקל אבל מאוד גמיש, אם זה שווה את זה, גם 2000 שקל יתקבל, אשמח גם להמלצות לחנויות באזור דרום השרון/גוש דן, כרגע אני מתכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. האיכות בSD ממש לא טובה, אפילו כשאני לא שם על מסך מלא האיכות הרבה פחות טובה מ-CRT. האם יש איזה אפשרות כיול שיכולה לפתור את הבעייה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by vincecarter,

מה אתם חושבים? שווה ת'כסף? אני מתכוון מסך טוב או שבכסף הזה אפשר למצוא משהו טוב יותר חשוב לציין שאני מחפש משחק 19 אינץ' ורחב כלומר רזולוצייה מקס' : 1440*900 וזמן תגובה לא מעל 5 מילי נשיה ונגידיות 1:2000 תודה רבה מראש על התגובות

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Winmax1990,

יש לי מסך חדש Dell P2414H ועשיתי לו OC מ60HZ ל 78. כי שמעתי שיותר HZ גורם לפחות עייפות בעיינים ועוד יתרונות כמו מעבר תמונות יותר טוב במשחקים האם OC מקצר חיים? האם זה מסוכן?

7. Started by FroggeR,

שלום ... אני מתכנן לקנות היום מסך ויש לי התלבטות נורא קשה , בבקשה תעזרו אז ההתלבטות שלי היא בין ViewSonic 930VP או! ללכת על מסך רחב.. ושמה ההתלבטות היא בין סמסונג 206BW או Philips 200W6CS ראיתי את הדיון הדומה שיש פה באותו עמוד , אבל הקטע שאני צריך גם תשובה איזה מסך רחב עדיף.. ותגידו אפשר להגיד שהפאנל של הרחבים לא איכותי מספיק? מאוד קורץ לי הרחב, אבל אני מפחד ליפול עם מסך דפוק. גם מפחיד אותי שלא תהיה לי תמיכה לרחב בכל האתרים, משחקים. עריכה: אני לא רואה רק פורמט רחב , מה יהיה עם סדרות שהם לא מיועדות לרחב? כמו סדרות אנימה.. יחסית אני משקיע פה הרבה מאוד כסף.. תודה לעוזרים , נקווה שנקבל תשובה בשעה הקרובה לפני שאני יוצא לקנות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ametrine,

המסך Asus VW222U נמצא כרגע בהנחה של BUG בלי מע"מ ועולה 1377 ש"ח. כדאי לקנות אותו על פני SUMSUNG 206BW? מטרת המסך משחקים בלבד (אולי קצת עבודות טקסט), לא בשביל סרטים.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. איך הוא ? 19" רחב ו2MS

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by itaykoren,

שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן, אבקש המלצה למסך בתקציב של עד 1500 אלא אם כן יש מסך כלשהו שעולה יותר ובאמת שווה את ההשקעה. היעוד של המסך הוא בעיקר לעבודה משרדית וסרטים אך גם גיימינג מזדמן. לגבי הגודל של המסך אני לא בטוח, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 21" (16:9) למרות שבעצם ההגבלה שלי היא 44 ס"מ לגובה. אני כיום בצבא ולכן לא יצא לי להתעדכן הרבה זמן, מה נחשב היום לטוב? מה המחיר הממוצע למסך כיום? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by beni125,

האם המסך הנ"ל תומך במשחק counter strike source/day or deaft source/batelfield 2142 ב16:10 כדי שיראו בלי מריחות וכו'

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zenpoy,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  15. או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים? בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו... תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מסך 24 אינטש עד 1000 שקל. בכלל, איזה מסכים היום נחשבים טובים ואמינים? :hi:

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by שיקאגו,

טוב לקחתי בסוף סמסנוג T200 עכשיו כשאני רוצה להתקין ת'דרייברים יש לי שתי אופציות שאני לא יודע איזו מהן לבחור 1- דרייבר ל-T200 אנלוגי 2- דרייבר ל-T200 דיגטלי, מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע איזה אני צריך למסך שלי, נושא שני הוא קביעת ההגדרות, יש לי כפתור auto שלחצתי עליו והוא כיוונן את הרזולוציה השאלה היא מה לגבי בהירות וכו' מה הכי נכון ובריא לעיניים, איך אני יודע להתאים את הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 27 אינץ' ב 2000-2500 שח לגיימינג. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש מסך שיהיה טוב (משהו כמו הq17 אם אני לא טועה של יונדאי שהיו תמיד ממליצים פה בפורום) בעיקרון לא משנה לי חברה וכל מיני ואני גם לא מבין גדול במסכי lcd חוץ מהמילון מושגים שיש לכם פה. בקשר לתקציב בשאיפה לכמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by es88,

שלום, רציתי לדעת אם יש הגדרות מומלצות (בהירות,ניגוד וכו') שעדיף לכוון את המסך על פי זה. כי מהרגע שקיבלתי אותו אני משתמש על ברירת המחדל שלו. קונטרסט הוא 75, רק את בהירות הורדתי בזמנו ל-65.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by STRENGTH,

יש לי מסך 17 אינץ שפועל בערך 6 שנים ולאחרונה הופיעה שורה של פיקסלים שרופים (נראה לי) בצבע כחול לאורך המסך אני מצליח עוד איכשהו לסבול את זה אבל לפני יומיים הופיע עוד קו לאורך המסך והפעם הוא בצבע ירוק זוהר קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא פיקסלים שרופים בגלל שזה לא בצבע שחור,הפיקסלים תקועים ואפשר לתקן את זה (אני מקווה מאד ) יש תוכנה טובה ואמינה שיכולה לשחרר את השורה הזאת של הפיקסלים השרופים? וזה לא יעשה נגיד איזה נזק למסך?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by guy_intel,

אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. Started by bad-sector,

את מסכי ה LCD התותחיים כולנו מכירים, וכולנו יודעים כמה עולים, אולי לעשות איזה סטיקי על מסכי LCD תקציביים, 17" או 19", המחיר הזול ביותר והתמורה הכדאית ביותר... שווה לחשוב על זה...

• 0 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.