עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by roisg,

שלום, אני מקווה שכאן יהיה מי שידע את התשובה - מה המשמעות של מסך דק שפועל בתאורת LED? אני מדבר על מסכי MACBOOK PRO. ואגב, שאלה נוספת היא אם לכל מסך יש רזולוציה טבעית אחת, כיצד אפל טוענים שבמסכי ה-17'' של הניידים אפשר בתוספת מחיר לקבל מסך HIRES עם רזולוציה 1920*1200 שהיא כמו מסר 24''? מה ה-CATCH? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש לאחי הגדול מסך מחשב חדש. השימוש העיקרי והיחיד במסך יהיה אינטרנט!!! אז מהו הגודל המומלץ לשימוש זה? וסוג הפנאל המומלץ (אני מעריך שאין לו צורך במשהו אחר חוץ מTN אך אשמח לשמוע דעות נוספות)? אשמח לקבל גם דגמים ספציפים של מסכים... המסך יקנה בארה"ב וישאר שם לכן אין צורך להתחשב בדברים כמו אחריות, חלפים, תיקונים וכו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by bilbo,

http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203 אשמח עם תעזרו לחפש מידע לגבי הגרסה המשופרת ... טוב ... אף אחד שם לא קיבל את הגירסה החדשה ..אין לי זמן לבדוק את זה עכשיו .... נחפש מידע בערב ... התחלתי לבדוק רק בגלל הפרסום הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20978 זה העלה לי את החשד .... אני מחזיק את עצמי לא לקנות אותו עכשיו (אני חושב שהבעיות שיש למסך כרגע ממש זניחות)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mtn9,

קניתי את המסך היום מהיבואן, עלה לי 1600 שקל במקום ב1800-1900 שמוכרים בחנויות.. מצתער בתמונות על האיכות הגרועה זה מה שיש בLG8300... וגם שהתמונה האחרונה יצאה חשוכה חוות דעת : אני פשוט חייב להגיד שבמסך הזה יש איכות תמונה פשוט מדהימה, נבדק ליד ה226BW והאיכות של הLG יותר טובה. אני עדיין לא מבין למה אנשים אומרים שאין הבדלים משמעותיים בין מסך 22" TN שנמכר ב1300 שקל למסך 22" TN שנמכר ב1700 נגיד. אני מסתכל על מסך של מאג שנמכר בזול ואני פשוט נגעל מהאיכות הזוועתית, לעומת זאת במסכים כמו ה226BW, LG, וMW221C יש איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה. המסך מגיע אם כבל חשמל, כבל DVI וכבל VGA. אני משתמש בו בDVI עם ה6200 שלי. במסך יש גם כל מיני פיצ'רים מגניבים, למשל שאפשר בלחיצת כפתור לעבו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by iMKO,

קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  8. צריך המלצה למסך "22 LCD משהו עד 1400 שקל הכי חשוב שיהיה טוב לסרטים ומשחקים!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. אני צריכה המלצה למסך בטווח ה-1000 ש"ח בעיקר למשחקים כמו gta ו-sims ועבודה עם אינטרנט. כמובן חשוב שלא יהיה פחות מ 19' טנקס אנשים =]

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  10. אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  12. כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by J0n1,

יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף, האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת) מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp? ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by 0noname1,

טוב אז ככה אני רוצה ליקנות מסך מחשב חדש עד תקציב של 1500 שקל למשחקים תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Shoko,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=690742 משתלם?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. 1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gman_il,

הי חברים. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  20. Started by musari,

יום שני אני מזמין רציתי לדעת אם יש לו מתחרה במחיר שלו ל 30 אינצ' אני לוקח אותו רק בגלל הרזולוציה שהוא מגיע...‎2560 x 1600 זה קישור לאתר יצרן... http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_3007wfp?c=il&l=he&s=bsd תודה לעוזרים

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. צריך עזרה בבחירת מסך 20" או 22" תקציב עד 2000ש"ח חשוב שיהיה מהיר וניגודיות טובה. חשוב גם לציין שאני גיימר... אם תוכלו אולי להביא REVIEW אני אשמח מאוד! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by lowdez,

שלום לכולם, יש לי מחשב ממש טוב שמריץ כל מה שאני רוצה בצורה מעולה: Q6600 + Tuniq Tower 120 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 2.1v Gigabyte X48-DS5 XFX 8800GTS XXX 512mb ושאר המפרט לא כזה חשוב, אז אני כרגע עובד על מסך 17 CRT של מאג, כי לא היה לי מספיק כסף למסך חדש בזמן שרכשתי את המחשב. עכשיו יש, אני יכול לשים באיזור ה1400 עם הגזמה ל1500 על מסך איכותי לגיימינג. כעיקרון אני מחפש מסך של 19 עד 22 אינץ' (עם העדפה לאחד רחב כי אני רואה המון סרטים וסדרות). אני לא חושב שהרזולוציה תגביל אותי בביצועים למשחקים, ושוב, הדגש כאן הוא על מסך גיימינג. אז תביאו לי המלצות בבקשה, ואני אבדוק את המסכים בחנויות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כותרת. אני צריך המלצה למסך והוא יכול להיות פשוט לשימוש ביתי ברמה מאוד בסיסית.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by benjyman,

עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים