עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. 2208WFP E207WFP 2007WFP 20.1'' 2007FP מה ההבדלים בינהם? ע"פ מה להחליט מה הכי מתאים לי ? (רחב או לא רחב זה לא שיקול מכריע אצלי)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by nextop,

שלום לכם מכיוון שאין יותר להשיג את ה דל 2007WFP נאמר לי פה בפורום ש מסך HP LP2065 20-inch מחילף אותו מי יודע? מי שמע? מי חושב שזה נכון ?ומי חושב שזה לא נכון?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש לאחי הגדול מסך מחשב חדש. השימוש העיקרי והיחיד במסך יהיה אינטרנט!!! אז מהו הגודל המומלץ לשימוש זה? וסוג הפנאל המומלץ (אני מעריך שאין לו צורך במשהו אחר חוץ מTN אך אשמח לשמוע דעות נוספות)? אשמח לקבל גם דגמים ספציפים של מסכים... המסך יקנה בארה"ב וישאר שם לכן אין צורך להתחשב בדברים כמו אחריות, חלפים, תיקונים וכו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by roisg,

שלום, אני מקווה שכאן יהיה מי שידע את התשובה - מה המשמעות של מסך דק שפועל בתאורת LED? אני מדבר על מסכי MACBOOK PRO. ואגב, שאלה נוספת היא אם לכל מסך יש רזולוציה טבעית אחת, כיצד אפל טוענים שבמסכי ה-17'' של הניידים אפשר בתוספת מחיר לקבל מסך HIRES עם רזולוציה 1920*1200 שהיא כמו מסר 24''? מה ה-CATCH? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום !!!! אבקש את חוות דעתכם על המסך טלויזיה הנ"ל כתחנת מולטימדיה בשימוש גם למחשב וגם לפלי סטישן 2 http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-TV&DB189989=190025&DB4091=4093&DB26931=941454 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by adirnasri,

שלום לכולם ברצוני לקנות מסך 17 עד 1000 שקל יש לי כרטיס מסך 8800GT של גי'גה בייט תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, הזמנתי כבר מסך רחב ולא בדקתי אם הכרטיס מסך שלי, radeon 9550, אכן תומך ברזולציה של מסך רחב, 1440x900. היכן אני יכול לברר אם תהיה אפשרות להפעיל את הכרטיס ברזולוציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. איזה מסך הייתם בוחרים בשביל אצמכם למשחקים סרטים וקריאה? LG W2252TQ LG L227WT Samsung 2253BW Samsung 2253LW Asus MW221C או מסכים אחרים לפי בחירתכם של 22 אינטש

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  9. שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by iMKO,

קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  11. אני מעוניין במסך אך מחירו ייקר מאוד יש איזו דרך להשיגו במחיר יותר שפוי ? יבואן ...מכירה קבוצתית...? משהו ? אם מישהו יודע ....... :-\ תודה .

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. זה לא פעם ראשונה שאני שואלת אבל היו בעיות לקנות אבל עכשיו אין וגם יש מסכים חדשים אז.... אני מחפשת מסך טוב לסרטים אינטרנט וקצת משחקים (sims ) עם זוית צפייה טובה (זה חשוב לסרטים שאני יוכל לראות מכל מקום) ושיהיה נוח לקרוא כי נאי לומדת תכנות אז יושבים הרבה על המחשב בכתיבה וקריאה אז שלא יכאב יותר מדי בעיניים. טנקס אנשים =]

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. היי guys.. ידידה טסה לגור בארה"ב לכמה חודשים ומקווה למצוא מסך רחב טוב באיזור ה-400 דולר, אולי ב-NEWEGG. יש שם דברים מומלצים שאי אפשר למצוא כאן במחיר נורמאלי? משהו שהוא אינו TN? קישורים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Vaz,

http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=5260 מדובר בדגם חדש לסדרת המסכים מגודל 22 אינץ' של כימל ?? מישהו ניסה את הדגם הזה ? האם הוא אמור להיות יותר טוב מה 228d ? אם אני הולך לראות את המסך בתצוגה , איך אני יכול לבדוק שכל הפיקסלים שלו תקינים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, המסך הCRT הישן והטוב שלי מתחיל להיות מטושטש אני צריך המלצה למסך נחמד, אני משחק משחקים ולכן צריך ביצועים סבירים. לא צריך יותר מ17 אינץ, מקסימום 19 אינץ. הסתכלתי במפרטים באתר וראיתי שמומלץ הsamsung 931BW 19 אינץ. הוא לא TN? אני רגיל איכות תמונה של CRT \ זוויות צפיה של CRT... למישהו יש הצעה אחרת למסך? מבחינת מחירים נראה כבר לפי ההמלצות, אני מאמין שאני לא אעבור את ה1500. בכל מקרה תציעו גם אם זה יותר

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by J0n1,

יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by Shoko,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=690742 משתלם?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  19. אני צריכה המלצה למסך בטווח ה-1000 ש"ח בעיקר למשחקים כמו gta ו-sims ועבודה עם אינטרנט. כמובן חשוב שלא יהיה פחות מ 19' טנקס אנשים =]

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  20. 1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  22. כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by gman_il,

הי חברים. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  24. הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by benjyman,

עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.