עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תקציב עד 1300 ש"ח.. תודה רבה שיהיה WIDE... שיהיה עם כניסת DVI כמוב.. יש לי כרטיס 8800 ואני רוצה לנצל אותו.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. היי. זה למטרת קריאת מסמכים לבחורה שמתעקשת על כך, ולכן הבקשה היא למרובע... אין יותר מדי דרישות - בעיקר מסמכים. קצת קליפים... אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by Lirux,

יש לי מסך samsung 740b...והורדתי את הטריילר של מהיר ועצבני - טוקיו דריפטינג באיכות HD, ובאמת רואים מצויין אבל רציתי לדעת עם המסך תומך בכלל ב HD ועם מה שראיתי זה ממש איכות HD או שבמסך תומך hd יראו יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, אשמח בהמלצה למסך מחשב LCD 23" ומעלה. האם יש משהו מומלץ במחיר הזה? האם כדאי לעלות במחיר? יש הצדקה? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by no_flex_zone,

היי אבקש המלצה על מסך טוב איכותי אך זול 500 600 שח שטוב לגיימינג וסרטים וסדרות ב hd ותכנות

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. קרוב משפחה נוסע לחו"ל ואולי הוא יקנה לי בדיוטי פרי איך אפשר לדעת מחירים של מסכים בדיוטי ? מי יודע ??

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. Started by DimaX,

היי! אני צריך לקנות לי ולאבא שלי 2 מסכי LCD. 19", שימוש בעיקר לסרטים, טלויזיה, אינטרנט ובאחד מהם לפעמים גם משחקים.. אבל אסטרטגיה שזה אומר לא FPS גבוה מידיי... אני לא יודע אם עדיף רחב או לא.(16:9 או 3:4) מה אתם אומרים? איזה כדאי?(לינק לחנות יתקבל בברכה גם כן... ואם יש לכם ניסיון עם החנות שזה אומר קבלה של מסך עם פיקסל שרוף והחלפה בלי שאלות ובלי סיבוכים זה יהיה נהדר גם כן...!) תקציב 1200 לכל אחד זה מספיק? אולי 1300? ד"א, לעשן ליד מסך lcd זה לא הורס אותו? ד"א 2, אני לא מבין בכל המוקטע של הפאנלים אז בבקשה בלי סיבוכים עם זה תודה רבה לכל הממלצים והעונים!! אם למישהו יש סתם ניסיון של החלפת מסך lcd בחנות כלשהי ללא סיבוכים ויכול לספר על זה זה יתקבל בברכה גם כן! THX! עריכ…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by shugon,

המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, היבואן של דל שינה את מדיניות ההחלפה, ומסכים יוחלפו רק עם 6 פיקסלים שרופים או יותר. זה שינוי משמעותי ממדיניות ההחלפה על פיקסל שרוף בודד בשבוע הראשון, שנהוגה לרוב המסכים. עדיין כדאי לקנות את המסך או שהסיכון גדול מדי?

• 114 תגובות
    • 10.3k צפיות
  10. לאחר שהשכלתי מהמאמרים ומהדיונים בפורום החלטתי לקנות את המסך הנ"ל. ברוב החנויות נתקלתי במסך זה בצבע לבן בלבד. במקום אחד הוא הופיע בצבע שחור וגם היה זול יותר. שאלתי: האם הדגם השחור זהה בכל הפרמטרים ללבן או שקיימים הבדלים (מלבד המחיר) ?

11. Started by skywalker27,

לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by duvdevanimm,

שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by nitsan17,

בשביל משחקים

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המסך SAMSUNG 940BW, מדובר במסך 19 אינץ' רחב של סמסונג. יש לו מחיר טוב (כ-1700 ש'ח), הניגודיות קצת נמוכה (1:500). ועוד שאלה, מה החסרונות של מסך רחב? האם הכ. מסך(X300LE) שלי ייתמוך במסך רחב? http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawksqxaa.asp בבקשה, למי שיש מסך רחב, לא משנה איזה דגם, שייכתוב פה האם הוא מרוצה. תודה מראש, לירן

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אז ככה ל 206 יש 2 MS וקונטרנסט של 1:3000 לעומת ה 204 שיש לו 5 MS ו קונטרסט של 1:8000 המסכים ישמשו למשחקים מהירים(כמו UNREAL TOURNAMENY?) את שניהם אני משיג כמעט באותו מחיר... השאלה מה עדיף? והאם ההבדל בין 2MS ל5 MS הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. Started by Hasido,

אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום, אני פעם תכננתי לקנות את המסך הזה(DELL 2007WFP) והוא מאוד תואם לדרישות שלי, עם הפאנל S-IPS, ראיתי כאן בדיון שכבר לא מייצרים את המסך הזה,יש מקומות שעדיין אפשר להשיג אותו אולי בארץ? והוא עדיין מסך שנחשב טוב היום? ויש אולי מסך שהוא S-IPS,רחב,20" ומעלה ולא יותר מ2000 ש"ח מומלץ? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ShahafH,

שלום לכולם! לאחרונה עשיתי חיפוש למסך חדש. אני מחפש מסך בגודל של 24 אינץ', 144Hz רזולוציה של 1920x1080 ותומך בG sync. כל מה שמצאתי היה בחול, כמו לדוגמה AOC G2460PG האם יש משהו בארץ שיכול לענות על כל הצרכים? התקציה הוא 2500. תודה רבה.!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Rhx,

אני מחפש מסך 17' נחמד, לא יקר במיוחד, רצוי פחות מהסכום שציינתי.. המלצות? שאלה נוספת, אם אני קונה את המסך עצמו הישר מהיבואן/ספק המחיר יהיה יותר נמוך מן הסתם, נכון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liormor,

צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bigwave,

המסך הראשון: Samsung SyncMaster 206BW קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1169 המסך השני: LG L206WTQ קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1253 המסכים מיועדים למשחקים, הרבה סרטים, עבודה באינטרנט, עבודות בWORD ולכן אני רוצה מסך עם איכות טובה וללא שום פשרה באיכות הטקסט שהבנתי שזה דבר בעייתי במסכי LCD

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  25. הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.