עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by ohecht,

שלום, רכשתי לפני כשנתיים את מסך של Dell דגם 2007FP. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף (להקים מערך של שני מסכים) שיהיה תואם לדגם שברשותי, כיוון שלאחר חיפוש אני מבין שהפסיקו את הייצור שלו. הכוונה במסך תואם היא שיהיה באותו גודל (20.1 אינץ') ואותה צורה (4:3) - אלה דרישות MUST. בנוסף אני אשמח מאוד אם קיים מסך כזה שגם בעל פאנל IPS ובעל עיצוב דומה חיצוני לסימטריה. תודה מראש, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kfir_dnd,

אני מחפש מסך למחשב התקציב שלי זה 1300 ש"ח איזה מסכים אתם ממליצים? כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 6600 אבל אם יהיה צורך לשדרג אז נשדרג

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. בעיקר עבודה משרדית, לעיתים רחוקות סרטים רצוי 19" חשוב לי שיחזיק מעמד להרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. גודל: 24' ויותר. מחיר: 1500 ש"ח עם גמישות קלה של 200 - 250 ש"ח לכל כיוון לשימוש: משחקים, וצפייה בסרטי HD. אז ככה שיתמוך בHD עם יציאות HD והכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין במסך 19'' למשחקים ובתקציב של 1300-1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by gilvi,

שלומות, בדקתי עד כמה כל מה שאומרים על TN נכון, ונחרדתי עד כמה שהמצב מזוויע(דעתכם לא חשובה לי אם הוא מזוויע או לא, תחסכו ממני תגובות נאצה). אני מחפש מסך LCD רחב, ברשותי מחשב ישן מיושן(P4 HT עם כרטיס מסך Radeon 9600p, יש לו כניסת DVI), ואני רוצה צג איכותי, 20 אינטצ' מפנל טוב. הדגש הוא על איכות, ואני כן אצטרך זווית צפייה רחבה שלא ישתנו בה הצבעים יותר מדי(בניגוד למה שקורה ב-TN). שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודה באינטרנט כסטודנט, סרטים וסדרות. תקציב: עד 2000 ש"ח. גודל צג: 20 אינטצ' או יותר. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש מסך, התקציב כ1350 ש"ח (320$). המליצו לי על הסמסונג 931bf, מה אתם אומרים? נדב.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Shickolinisys,

אני מעוניין לקנות מסך חדש כאשר ישנם כמה דגשים. אני אשתמש במסך בעיקר כדי לראות סרטים במחשב ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לקבל תאורה חזקה, גוונים מרובים של שחור ושיהיה גמיש מבחינת זווית הצפייה. גדול המסך פחות קריטי ואני מאמין שכל גדול בטווח 20-26 יספק אותי, כאשר העדיפות מאחר והשימוש העיקרי זה סרטים זה 16:9 או 16:10 (תקנו אותי אם אני טועה ועדיף אחרת) התקציב נכון לעכשיו די מוגבל, 1500 ש"ח ומטה זו העדיפות. החיבור לכרטיס מסך מאפשר יציאת DVI או HDMI. יש חיה כזאת או שכדאי להגדיל את התקציב? בקרוב תצא סדרה חדשה של מסכים ששוה לחכות לה? דגשים שכדאי לשים לב אליהם? תודה!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. אז שלום ! אני מחפש מסך לקנייה בעתיד, הלא מוגדר. אתם בטח חושבים לעצמכם "אז תפתח כשתקנה" או משהו בסגנון, אבל אני לא יודע מתי אקנה. אולי אפילו מחר. או מחרתיים כי מחר שבת. גם התקציב לא מוגבל, או יותר נכון לא מוגדר. אני מחפש מסך טוב, לעיצוב, סרטים, ושימושים כלליים- קצת מהכל. ראיתי את המסך S23A950 של סמסונג, אני גם זוכר שראיתי כתבה עליו (יש מצב אפילו פה באתר) כשרק הוצגו. יש לו תלת מימד, שזה נחמד מאוד, יש לו תאורה אחורית לד, שלמרות שזה לא אומר כלום, אוכל להשוויץ בפני החברים , עיצוב מעולה. ואם בעיצוב עסקנו, מסך מעוצב טוב מעלה הרבה נקודות למסך. גם אורגנומיה. חיסרון שיש לו זה פאנל TN, או שאולי זה לא חיסרון. אתם המומחים . בכל מקרה, מאוד אהבתי אותו, למרות המחיר הגבוהה (2400 ש"ח…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי חלל שבו אני רוצה לשים מסך בשביל סרטים בעיקר! המידות שלו הם רוחב90 גובה 64.5 עומק31.5 אני רוצה לשים בחלל הזה מסך ואולי מארז של מחשב אבל ברעיון זה המקום שיש לי בשביל מסך לסרטים שיחובר למחשב..על מה אתם ממליצים? התקציב הוא לא ידוע אבל אני רוצה משהו לא יקר אבל שהאיכות שלו תהיה טובה ...שוב ..בשביל סרטים בעיקר! תודה

13. שלום לכולם, ידידה שלי מתחילה עכשיו לערוך בצורה מקצועית והיא מחפשת מסך. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל מה בכל זאת אפשר להשיג במחיר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by Gliding,

כל החיפוש התחיל כי רציתי לקנות את ה4870X2. לאט לאט הבנתי שמתחת לרזולוציה המקיסמלית שלו אין באמת סיבה להשקיע בו, ולכן נתחיל בשאלות המגוחכות ונעבור יותר רציניות 1. מה הגודל המינימלי למסך שתומך ברזולוציה המקסימלית (2560X1600 אם אני לא טועה) של הכרטיס? והאם יש מסך מומלץ? זו שאלה כללית, ללא תקציב מוגדר בעיקר כי אני לא בטוח איזה תקציב דרוש לכזה מסך 2. האם יש מסך 24" בעל רזולוציה של יותר מ 1900X1200? 3. עכשיו השאלה בעלת התקציב שאפשר באמת לענות עליה. לא יודע אם זה הגיוני לצפות לזה, אבל מסך 24" בין 1500 ל-1800 זה מה שאני כנראה מחפש..ואשמח לשמוע על מסכים מומלצים תודה, וסליחה על החלקים המגוחכים של ההודעה שחר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני עובד במעבדה באוניברסיטה המריצה ניסויים הקשורים לתפיסה וקוגניציה בהם יש צורך בחשיפה לגירויים וויזואליים אשר לעיתים מתחלפים מאוד מהר (תוך מדידה של זמני תגובה ופרמטרים שונים אחרים במהלך הביצוע של הנבדק). מאז הקמת המעבדה אנחנו משתמשים במסכי CRT מאחר ויש להם קצבי רענון מהימנים ומדויקים. לצורך העניין ברוב המקרים אנחנו צריכים שהמסך יוכל לעבוד בקצב רענון של 100hz אך בניסויים מסוימים השתמשנו גם בקצבי רענון גבוהים יותר (ברזולוציה מתאימה כמובן). מאחר והמסכים שברשותנו כבר מיושנים למדי והם דועכים בהדרגה וכבר לא ניתן לרכוש מסכי CRT אנחנו בתהליך של בדיקה האם ניתן למצוא מסכי LCD אשר יהוו פתרון הולם לצרכים שלנו. הבעיה כמובן תמונה בכך שלמסכי LCD יש Rise Times גבוהים למדי, לצורך ה…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  16. הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולכם .. ישלי PS3 ואני משתמש איתה במסך LCD 34' מסוג DANTAX .! אני חושב שהמסך לא מסוגל לנצל את כל היכולת של ה PS3 .! במיוחד במשחקים תומכי HD בגלל שלא מצאתי בו חיבור HDMI אם אפשר לקבל קצת הסבר לגבי ה HD שהPS3 משתמשת ואיזה מסכים יכולים לנצל את יכולת הקונסולה עד תום !! תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by spiker,

שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by אחד שיודע,

שלום יש לי מסך מחשב של AOC מדגם 2219vwa הוא עומד על סטנד שמגביה אותו מהשולחן ב-6 סנטימטרים, ואני חייב להנמיך אותו. רציתי לדעת, האם אני יכול לקנות מעמד שונה למסך. האם ניתן לתלות אותו בצורה שונה ? האם אני יכול להזמין "חלקי חילוף" מ - AOC ? וגם אשמח לדעת אם המעמדים הם סטנדרטים ואני יכול פשוט להוציא ע"י הברגים את המעמד למסך ולשים מעמד אחר ? אשמח לקבל תשובה בתודה רבה !

20. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לחבר למסך גם את המחשב שלי וגם ממיר HD של הוט. אני מחפש מפצל HDMI, אני לא מחפש משהו זול כי אני רוצה שאיכות התמונה לא תרד. יש הצעות? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי. המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב. ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם. האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי? (במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.) המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם אולי מישהו פה יודע איפה ניתן להתרשם מהמוניטורים של חברת סמסונג ? אני מחפש חנות שבה אני אוכל לראות בעיניים שלי את המסכים הבאים : S34E790C http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=899894 U28E590D http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=910619 אולי חנות של סמסונג בארץ ? לא הצלחתי לראות אותו בשום חנות כמו KSP או איבוריי או באג. כמו כן אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגם U28E590D לדגם U28D590D

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by b3ta0,

אני מחפש מסך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקי מחשב גם FPS. עדיף מסך IPS ולא TN מצאתי אפשרות אחת, מה אתם חושבים? U2211H וכמובן עוד הצעות שלכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by meir_l,

אולי משהו מכיר מתאם איכותי, HDMI לH2O, במחיר סביר? אני מחפש משהו כזה:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Shtupel,

אהלן יש לי מסך דל 2311H עם כניסת DisplayPort 1.1. אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי עם כניסת HDMI למסך וכאשר קניתי מתאם מ DisplayPort ל HDMI (הפוך ממה שבכותרת) שום דבר לא עבד ואחרי בדיקה קצרה בגוגל הבנתי שאני צריך מתאם הפוך ( כמו שבכותרת) הבעיה היא שאני לא מוצא אחד כזה. איפה אני יכול לקנות אותו? תודה.

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.