עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין לרכוש מספר מסכים . יש לנו מסכי LG1917 עם יציאת טלוויזיה והם טובים מאוד עכשיו לא מיצרים אותם ואני צריך מסכי לפחות באיכות שלהם האם יש למישהו המלצה על מספר דגמים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איזה מסך מומלץ Samsung27f391fh או P2719H DELL

3. שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום חברים. ברצוני להקים מערך של שני מסכי dell 23. התיכנון הוא לחבר שני מסכים בלבד כדי לנצל כרטיס חזק בודד. יש לי כמה שאלות בנוגע לתיכנון: 1. עלה לי הרעיון לרכוש מעמד שיחזיק שתי מסכים אבל ההוצאה יקרה מדי. השאלה היא, האם ניתן לתלות שתי מסכים כך שהמסכים יהיו בזווית כלפי והדופן של המסך הראשון יסתיר את דפנו של השני? 2. האם מערך של שתי מסכים לשימוש של משחקים ועבודה יתן מענה נוח? יש לי חששות, מכיוון שבמערך זוגי, המסכים בזווית ולא ישרים על מנת להסתיר את הדפנות. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lipa,

מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by chenc,

שלום אני חן ועוד מעט אתחדש בע"ה במסך 22 LCD חדש. ראיתי כמה תגובות וביקורות בכל מיני אתרים ורציתי בבקשה את עזרתכם ועצתכם בנושא! אז... הנה שלושת המסכים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=594707 HP w2207 וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-w2207-lcd-monitor/4505-3174_7-32391039.html?tag=txt http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 Dell E228WFP וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-e228wfp-22-widescreen/4505-3174_7-32308014.html?tag=prod.txt.1 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 Samsung 226BW וביקורת http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-226bw/4505-3174_7-32327967.html?tag=prod.txt.1 בינתיים אני נ…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by דימה ש,

מראש - אל תצחקו יש לי מסך פיליפס 107E 17" משנת 1999 כבר איזה שנה וחצי שלפעמים הוא נהיה צר כזה ואני פשוט דופק כאפה והוא מתפכח.. קיצר אני חייל ולא הכי הייתי צריך את המחשב עד שלאחרונה עברתי תפקיד ועכשיו אני בהרבה יותר בבית וצריך את המחשב, גם לצורכי עבודה. ההורים שלי הציעו לי שיקנו לכבוד היומולדת מסך מחשב LCD... אני חייב לציין שהCRT עובד מעולה גם כשהוא בן 10 שנים!(חוץ מכאפה כאן, כאפה שם... ) כדאי לי להחליף לLCD אפילו אם הנוכחי עוד עובד? זה משנה לעיניים מבחינת קרינה וזה..? (ב800-900 ש"ח אפשר לקנות משהו איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות? אני לא משחק משחקי מחשב בכלל. סרטים, קריאה וכתיבה, מעט עריכת תמונות, וגלישה רגילה באינטרנט ופורומים...) תודה מראש על כל תשובה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. נכון להיום אני מוצא עצמי יושב שעות רבות מול טקסטים על מסך NT שלי (SAMSUNG SYNCHMASTER T200 ברזולוציה 1680X1050) ואני אכן מרגיש סוג מסוים של עיפות בעיניים, עכשיו השאלה שלי היא האם מעבר למסך מסוג VA או IPS והשיפור באיכות המסך מצדיק קנייה של מסך חדש? או במילים אחרות, לא הבנתי כל כך עד כמה מסך IPS עדיף לישיבה ממושכת מול טקסט (דבר שאני לא יכול לבדוק אותו בחנות, מאחר ואני לא יכול לשבת 8 שעות מול מסך מחשב בחנות ...) כך שאם משהו יוכל לחלוק איתי את ההתנסות שלו עם הפאנלים הנ"ל בתחום השימוש הנ"ל אשמח מאוד.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by joniii,

קניתי מסך LCD סמסונג דגם 731BF יחס ניגודיות 1:2000 2 M"S עכשיו השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין משו מהדיסק שקיבלתי עם המסך בשביל לראות את התגובות המהירות של המסך או שזה מוגדר כבר אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. מה אתם אומרים עליו? הוא עולה שם כ-1470. יש לו גם פאנל טוב לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800 GTS מהמלצות רבות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה DELL אך אני מתלבט זמן רב על איזה גירסה ללכת חשוב לציין שאינני צופה בסרטים במחשב והשימושים העיקריים בו הם אינטרנט ומשחקים אני חושש ללכת על הגירסה הרחבה משום שבעט שימוש באינטרנט או במסמכים ב WORD ראיתי שהכתב "נמרח" לצדדים ולכן איני יודע מה לבחור חשוב לציין שאשתמש ב VISTA האם יש לה פיתרון לסוגייה הזאת או שגם שם הכתב "ימרח" מה עלי לעשות ובאיזה דגם עלי לבחור ?? שמתי לב גם שהדגם הרגיל יקר יותר מדוע?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by ofir_bl,

טוב, אחרי לבטים רבים של אם לקנות מסך 22" בזול או ללכת על 24" יקר החלטתי להשקיע ולקנות את ה-DELL, לפי שאני קונה אותו על מה עלי לשים לב? ראיתי שיצאה קושחה חדשה, האם המסכים החדשים שבחנויות אמורים כבר להכיל אותה? מה המחיר הטוב ביותר שאפשר להשיג בו את המסך? תודה אופיר

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by danshimsh,

שלום רב, אני עוסק בתיכנות ובמקום עבודתי הקודם היה לי מסך Eizo 19 inch המסך היה מסך מרובע והייתי מאוד מרוצה חיפשתי בזאפ וראיתי שיש מסכים מרובעים תוצרת Eizo הם יקרים מאוד לדעתי, בסביבות 2000 שקלים חדשיים מה שמפריע לי הוא שמה שראיתי שם שיכול לעניין אותי היה מסך שתומך ב dvi אבל אינו תומך ב hdmi אם משקיעים סכום כה נכבד, האם חא כדאי לחפש מסך עם הטכנולוגיה החדשה ביותר ? שאלתי היא, האם חוסר התמיכה בhdmi, שהוא תקן חדש יותר, הוא משמעותי ? או שאין הבדל משמעותי באיכות? בברכה דן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by retlol,

מחר אני הולך לראות בSKYPC את הdell 2209wa, ורציתי לדעת עם איזה מסכים בתווך מחיר כדאי להשוות(שהם גם 22"), כדי לראות אם הוא שווה את התוספת. תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by qt1h00,

היי, מצאתי את המסך הזה ב 1900 שקל. איך הוא? נראה סה"כ די טוב לא? האם אפשר להשווות אותו מבחינת האיכות לסמסונג 930BF רק שהוא 20" ?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  17. היי, אני מחפש מסך 27 לעבודה כללית (וורד וכו') ולגיימינג. ההמלצה בכל האתרים לגודל הזה זה ה-msi mag274qrf-qd, אבל אני לא מוצא אותו במלאי באף אתר בארץ. על מה הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3014 ניקיתי אותו מאבק באמצעות המברשת ונישארו לי סימנים קטנים על המסך כמו "שריטות" קטנות ועל מנת להוריד אותם הייתי צריך להשתמש במטלית לניקוי משקפיים. מדוע המברשת השאירה לי את הסימנים הללו? למרות שהיא מיועדת לניקוי מסכי lcd והאם מותר להשתמש במטלית לניקוי משקפיים לניקוי אבק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. חשבתי יהיה כמו להתרשם מטלוויזיה חדשה, אך לא. כך הדבר, קודם כל יש חנויות שאין בהם בכלל מסכים מחוברים, בחלק יש רק מסכי סמסונג, הצלחתי להתרשם ממסכי ips של LG, היה גם th ליד, לא מבין על מה המהומה, יש הבדל בצבעים עולי, אבל מבחינת זווית צפייה, המצב לא כזה גרוע כמו שמתארים אותו פה, מצד שני כשה לי להתפשר, אני אוהב מסך איכותי, לא סתם הלכתי על פלסמה לסלון בבית, אבל איפו אני באמת יכול להתרשם המבחר גדול של מסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחרי חודשים של חסכון יש לי מספיק כסף לרכוש מסך נורמלי! אך עדיין נותרתי עם כמה שאלות, כעת אני זוכר רק כמה אך אני משער שאני אזכר בהמשך. בלי שום קשר רציתי להציע לכתוב FAQ בנעוץ, כי רוב השאלות בפורום הן בד"כ אותן השאלות. 1. אני עוד לא סגור לגבי איזה מסך לקחת, את ה2007 הרגיל או את הרחב, אני לא משחק, אבל קורא בפורומים,רואה הרבה סרטים(לא תמיד בHD) ומעצב/מתכנת מדי פעם. עלי לקחת את הרגיל או את הרחב? 2. איזו חנות בסוף היא הכדאית ביותר לרכישה? אני רוצה פאנל ISP וLCDTV יקרים מאוד. חשבתי על נועה, אבל אני לא יודע אם הם מאפשרים לבדוק את המסך בחנות, אין לי כוח לסוע אליהם פעמיים. 3. יש לי כרטיס מסך FX550, הרזולוציה הגדולה לא תעמיס לי על המחשב בצפייה בסרטים? 4. אין לי כבלים או לווי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מסך למחשב בתקציב עד 1000 - אבל עדיף לחסוך ככל שניתן. אני רוצה מסך של חברה אמינה ואיכותית, שיהיה גדול ככל שניתן באמצעות התקציב, ושיהיה איכותי בכלל מכל הבחינות. רצוי LED

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צריך המלצה למסך 19 בעיקר לקריאה ממושכת של טקסטים שיתאים גם למשחקים וסרטים עד 2000ש"ח אפשרי גם 20 אם בקטגוריה יש מסכים טובים יותר. אפשרות לחריגה מהתקציב אם ממש מומלץ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, המסך 21'' CRT שלי גוסס והגיע הזמן לשדרג. אחרי מעבר על הפורומים פה ובאתרים אחרים הצלחתי רק להגיע ליותר תהיות מבחירות. אתם יכולים להמליץ על מסך שעובד טוב גם במשחקי FPS אבל גם בעל איכות טובה של צבעים ומתאים לסרטים? כל מה שראיתי היה או בעד משחקים כדוגמת ה-T220P ולא צויין איך הסרטים עליו או בעד סרטים וגרפיקה כמו Philips 24PW9EB לא צויין איך הם במשחקים. אני מקווה לא לעבור את רף ה-3000שח. הכרטיס מסך שלי זה ה9800GX2 בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by udiudi,

שלום. הבעיה בX95F בדיברתי עליה כאן, עד כה היא תמידית, לא מפסיקה עכשיו. אז כפי שהבנתי אני יקבל סביר להניח זיכוי כספי מהיבואן, החלטתי לא להתעסק עם מסכים של 1,500 ש"ח, אני יוסיף עוד 300 ש"ח ואקנה משהו טוב.. או שכבר אלך על CRT (). בכל אופן, אני צריך המלצות למסך LCD עד 2,000 [עם יש מסכים שחריגה במחיר עד 100-200 ש"ח באמת כדאית אז תוסיפו גם כן]. עבודה משרדית וסרטים בעיקר, אבל יהיה נחמד אם המשחקים לא יהוו בעיה. 19" עדיף.. יש סמסונג 971P, שווה משהו? ויש מסכים טובים של LG בטווח הזה? אני מאוד מודה לכם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.