עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Eden 6600,

חשבתי לקנות קונסולת משחקים, PS2 או PS3 ורציתי לדעת איך קונסולות מתפקדות עם מסכי LCD רגילים שמיועדים למחשבים - שמעתי שה-PS2 לא נראה טוב על מסך LCD, אבל מה עם PS3? איך האיכות בהשוואה לטלויזית LCD? יש פרמטרים חשובים שכדאי לי לחפש במסך שאני רוצה לייעד אותו לקונסולה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. Started by pumikiG,

אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by shay454,

אני יודע ששאלו כבר הרבה על המסך הנ"ל אבל בכל זאת לא מצאתי תשובה לנושא ע"פ המפרט למסך יש זמן תגובה של 16 MS 1.האם אין לו בעיות במשחקים וכו... בגלל זמן התגובה הנמוך יחסית? ??? 2.יש לי כרטיס מסך 8800 340M האם יהיה בעיה בהרצת משחקים (לא ברזולוציות מטורפות)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. שלום לכולם, אני משתמש במסך CRT כבר שנים זה מסך LCD הראשון שלי לכן אני עדיין לא סגור סופית ועדיין בודק ומשווה. המסך מיועד לסרטים רגילים ותוכן HD 720p 1080p, כמו כן גם למשחקים ומשחקי רשת. המלצות ועדיפות לחנויות מאזור הצפון יתקבלו בברכה בינתיים אני חושב על פנדה או TMS. עדיפות למסכים בעלי התכונות הבאות: low ms s-ips o s-pva high Resolution קראתי קצת פוסטים של אחרים וביקורות, בינתיים צמצתי את הרשימה למסכים הבאים: 24 inch : Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 22 inch: Samsung LCD 22 2253W 2Ms 1:8000 LG LCD 22 W2252TQ 10000:1 LG LCD 22 L227WT 2ms 1:10000 20 inch: LG LCD 20 L206WU MultiLink Connection Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel EIZO LCD 20.1…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by shaybenmoshe,

אני צריך מסך, או CRT או LCD, לא משנה, הכי זול שיעמוד בסטנדרטים הבאים. אם CRT, שהעומק לא יעלה על 35 מקסימום 40 ס"מ. רזולוצייה יותר גבוה מ1280 על 1024, ז"א 1600 על 1200 או משהו כזה, שיתאים למשחקים. כמה שיותר זול. לא צריך רמקולים מובנים, ז"א אין לי בעיה עם רמקולים מובנים פשוט יש לי רמקולים אז אין צורך. שוב, כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת לי גם קישור לקנייה ולא רק לינק זה יהיה נהדר! תודה!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by DaTHE,

שלום, מה דעתכם על המסך הנ"ל למשחקים, צפייה בתכני HD ועבודה עם תוכנות הדמייה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rambo122,

אני רוצה לדעת , למסך יש תמיכה HDMI מה שאומר שאני יכול לחבר ממיר בעל תמיכה ב HDMI . השאלה שלי היא האם יכולים להיות מחוברים במקביל גם הממיר וגם המחשב ? (האם יש אפשרות מעבר או שרק אחד מהם יכול להיות מחובר) שאלה נוספת מה ההבדל בין ה T240 ל 245T של סמסונג ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by quantoM,

שלום וצהריים טובים(: לא מזמן קניתי את המסך הנ''ל ועשיתי לו Auto Adjust וזה סבבה. אבל מה שאני שואל זה האם צריך לכייל אותו קצת ? לשחק עם הצבעים, עם הבהירות או משהו ? או שלהשאיר אותו כמו שהוא

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. שלום. הזמנתי לא מזמן מסך LCD חדש. ומעוד מדאיג אותי הנושא של פיקסלים שרופים. מקווה שאני לא אצטרך להתקל בהם אבל, בכל מקרה אם היו כאלו אינני יודע עד כמה הם יפריעו לי כנראה בהתאם לכמות ולמיקום שלהם. אז השאלה שלי היא כזאת. כעיקרון סיכמתי שאני אשלם את הסכום הנותר עליו למעט המקדמה. במעמד קבלת המסך. והשאלה שלי היא אם בדרך כלל אפשרי לבדוק את המסך לפני המסירה על מנת לזהות בעיות אפשריות במסך. למרות שבחנות אמרו שיש כעיקרון אחריות ל-0 פיקסלים. אבל ממש לא ימצא חן בעיני לשלם את כל הסכום בשביל לקבל משהו פגום. כך שאני גם אפרד מהכסף. שזאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שאתה נפרד מהכסף ומעבירו לכיס לחנות. אחרי זה לך תחפש אותם....במיוחד שמדובר במסך שהכמות שלו בארץ היא יחסית קטנה. אז לא יודע תו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nehmia,

הציעו לי אחד חדש ב 235 דולר כדאי? ובככ המסך טוב?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. המותג העסקי מבית לנובו תופח עם צמד אמצעי תצוגה מעניינים ומעוצבים לכתבה

13. שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

שלום אני בונה חדר והכל..ואני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל של 29 או 32 כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה של המסך זה שיהיה מחובר למחשב בחיבור הכי טוב שאפשר...(אני מבין ש DVI) ואני יוכל לראות בו סרטים...לא נראה לי שאני יראה הרבה טלויזיה בו הסתכלתי פה ולא ראיתי משהו מעניין,טוב אני לא מבין ממש בזה... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=360215&DB6195=140530&pageInfo=1 ודיי חשוב לי שיהיה HD READY בשביל ה PS3 |: תודה מראש לכולם על העזרה.

15. Started by [HW]er,

לאחרונה קניתי מסך זול (TN) של CHIMEI. בדקתי בצ'קאמון ומצאתי נקודה שנראת שחורה רק באדום לכן החלפתי את המסך. במסך החדש גם מצאתי נקודה כזאת שאפשר להבחין בה רק בכחול מלא (255,0,0). אני משתמש במסך החדש כמעט שבוע ולא הצלחתי להגיע למצב בו הנקודה מפריעה לי איכשהו (קשה להבחין בה במסך של מליון ורבע נקודות...). רציתי לשאול אם שווה להחליף את המסך שוב (יש לציין לזכות החנות שאין לה שום בעיה להחליף, פשוט אין לי ממש כוח לנסוע לשם) ואם נקודה אחת היא סימן מקדים לנקודות נוספות. *ובכוכבית קטנה - נקודה כזו נקראת "פיקסל שרוף" או רק נקודה שנתקעת במצב מסוים וניתן להבחין בה בכל צבע? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. Started by Loui1410,

כעת קניתי את המסך LG L1932TQ... כשסיימתי התקנת הדרייבר יצא לי הודעה שהדרייבר הותקן בהצלחה למסך (LG L1932TQ (Analog.. גם כשאני נכנס למאפיינים של התצוגה כתוב בין גרשיים "אנלוגי"... האם ז"א שאני יכול לעבוד במצב דיגיטלי וגם אנלוגי? ואם כן, אך אני יכול לשנות אותו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by TATA BOX,

זמן רב אני רוצה לשדרג את המסך 2212HM שלי למשהו גדול יותר למישהו יש את המסך הזה? אני יכול להשיג אותו ב1000 ש"ח (HTZONE) וזה נראה דיל ממש לא רע. אני רגיל למסכי DELL, אך מסך IPS 27" 2K שלהם עולה כפול. לשימוש כללי: תכנות, גלישה וקריאה, צפייה בסרטים, משחקים.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום רב , אני מחפש מסך LCD 19 אינץ' עד 1200 ש"ח - לא גמיש. יש משהו בתקציב הזה שיכול להתאים לעבודה מול אינטרנט ואופיס? תודה מראש

20. Started by p-o-i,

חפרתי קצת מידע על מס מסכים שאני מעוניין לקנות ויצא לי לראות מס פעמים משהו שחוזר על עצמו את המילה GTG שכנראה מקושרת למהירות התגובה...ל MS...מישהו יודע מה זה ויכול אולי להסביר לי?! ומה זה SXGA??? דוגמא: http://www.agneovo.com/il/products/F-419.htm

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Cavalier,

אני מחפש מסך גיימינג בטווחים של 700-800 רצוי מKSP, משהו עם 144 הרץ, וכמובן איכות תמונה גבוהה יחובר לכרטיס 2070OC

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by ofer40,

יש לי בעיה עם הטקסט הקטן ברזולוציה המקסימלית של המסך למרות הגדלת ה DPI ב WINDOWS. האם כדאי לי להוריד רזולוציה בדרגה אחת כי הבעיה היותר רצינית זה דווקא פה באתר שמותאם לרזולוציה נמוכה יותר. כשאני מנסה להגדיל בתוך ה IE זה לא נראה טוב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by arik100,

012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש

25. Started by michroyt,

היי, אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מסך 23 אינץ'. המליצו לי פה בפורום על: https://www.tms.co.il/product/10845 אבל אני יודע שלסמסונג יש טכנולוגיית PLS שמרחיבה את הIPS: http://ksp.co.il/?uin=17953 מה עדיף לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.