עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by גיל נאמן,

שלום א. האם להשאר במסך LCD E2200HD ? ב. האם לעבור לשיטת LED ? בין 2 מסכים G2222HDL או V2220 איזו סדרה חדשה יותר V או G ? בתודה גיל

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  2. Started by WarMachine,

כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. היי יש כיום במסכי LCD אפשרות לחיבור HDMI השאלה אם אני מחבר מן הכרטיס מסך לHDMI במקום לDVI האם ארגיש איזה שהם הבדלים? מבחינת מהירות תגובה? איכות תצוגה? זמן אינטרפולציה נמוך יותר? וכו'?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by PolishMan,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך מחשב כדי לחבר מידי פעם למחשב מהעבודה (כאשר אני עובד מהבית). המסך יהיה מנותק רוב הזמן (ואולי אף יהיה בקופסה) ובערך יום-יומיים בשבוע יחובר למחשב למשך כל היום (כ-9 שעות ברצף של עבודה). שימושי המסך הם בעיקר קידוד (של קוד, לא של סרטים ), גלישה באינטרנט ומעט עבודה משרדית. חשוב לי שיהיה למסך USB Hub כי אני משתמש בMacBook חדש שיש לו רק חיבורי USB Type C. אני מאוד אוהב את המסכים של דל (כבר שנים איתם בבית ובמשרד), לגבי גודל המסך - נראה לי ש-24 אינץ׳ מספיק לי, והייתי שמח לפאנל מתקדם יחסית סטייל IPS. האם המסך הנ״ל מתאים למשימה? אני לא רוצה להשתגע על המחיר (כי זה לא מסך לשימוש עיקרי) אבל אם יש משהו קצת יותר יקר ששווה את …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום רב, אני צריך מסך למחשב קיים, אני רוצה לקנות את המסך הכי איכותי שאפשר להכניס בתקציב של עד 900 ש"ח, הייתי רוצה מסך בין 17-19 אינץ", אני לרוב אשתמש במסך בבית, לגלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, ועבודות. בקטגוריית ה-17 אינץ' ראיתי בינתיים את שלושת אלו http://www.skypc.co.il/pl_product~L1754SM~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1753TR~9~0.htm ראיתי גם את אלו, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, ואיך זה שהם גדולים יותר, מדובר במסכים עם 5ms ויחס ניגודיות די גבוהה ביחס לאחרים, ועדיין במחיר זול יחסית, איפה הקאץ'? http://www.skypc.co.il/pl_product~51422~9~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6622 -…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  6. כמו שיש באתר : http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/2/ אבל אני רוצה לראות גם יחס של 16:10 ולא רק 16:9. ועוד משהו: רואים שהמסך 22 WIDE יותר נמוך מ19 רגיל. למי שרגיל ל 19 זה לא יפריע? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ppe,

לאחר התלבטות קשה קניתיSamsung 931BF מה אתם חושבים על הבחירה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.

9. אני מחפש מסכים למשרד תכנון חלקם משמשים לעיבוד גרפי כולל 3D וחלקם לשימוש משרדי רגיל. חשוב לי מאוד נושא השירות בארץ אבל יותר חשוב נוחות העבודה כי אנחנו יכולים לשבת מול המחשב גם 12 שעות רצוף. לחלק מהמחשבים יש כרטיסי מסך עם DVI אבל חלקם יעבדו עוד הרבה זמן עם VGA מובנה. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. תודה

10. Started by ShLoMi.R,

אני רוצה לקנות למחשב מסך LCD שיחליף את הCRT המיושן שלי חשוב שיעבוד טוב עם משחקים וסרטים שלא יהיו מריחות יהיה נחמד כם אם יהיה לו חיבור composite או משהו דומה שיהיה אפשר לחבר פלייסטיישן (אבל לא חובה) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 מה דעתכם איזה מסך יתאים לי??

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. שלום, כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות. יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. הי , רכשתי מסך Samsung 971P, לשימוש גרפי ויש לי בעיה עם כיול הצבעים בפוטושופ - הצבע הלבן מתקבל כצבע בז' האם מישהו יכול לעזור לי בפרמטרים שעלי לשנות האם זה שייך לפוטושופ או לכיול המסך עצמו תודה מראש על עזרתכם. שרית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by michael1232,

שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. בנוסף גם שהמסך מנותק מהמחשב ומחובר לחשמל ההודעה "אין אות" בצבע ירוק מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. לא מדובר במסך לגרפיקה שדורש כיול מיוחד אלא פשוט שהצבעים יהיו כמה שיותר חיים וחדים! (לפני כמה שנים קניתי סמסונג 223משהו ומאוד התאכזבתי מהצבעים האפרוריים שלו) רזולוציה של 1680-1050 אני מעדיף לא FHD כי זה מקטין את הדסקטופ יותר מדי והכרטיס לא יסחוב במשחקים... אבל מה שיותר חושב זה הצבע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Dell UltraSharp U2412M או U2414H יש לי את 2412 ואני דיי מרוצה אבל השאלה האם החדש טוב יותר, כי ראיתי שהרזולוציה דווקא קטנה ממה שיש לי וגם עוצמת הארה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by o.s,

שלום. אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי? והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by YairZ,

האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofri11,

שלום, ברשותי שני מסכי LCD כמעט זהים (שניהם 17" 1280X1024) המתחברים בחיבור VGA. האם אפשר לחבר אותם לאותו מחשב ולהגדיל את שטח העבודה? (לא להכפיל את התצוגה, אלא להגדיל) יש לי כרטיס מסך מובנה (GMA 3100) ויצאת VGA אחת במחשב. יש צורך לרכוש כרטיס מסך חדש בעל שתי יציאות? תודה מראש, עופרי.

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by Dark Phoenix,

שלום. אני מחפש מסך LCD למשחקים (חשוב שתהיה תמונה איכותית) אבל שגם יהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט ולעשות עבודות כמו שצריך. התקציב הוא כ2200 ש"ח, מסך 19 אינץ'. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים ה c2 עולה 4200 לעומת הסמסונג שעולה 2800 ושניהם באיכות צפיה גבוהה. השאלה האם שווה את ההפרש של המחיר? ומה ההבדל הגדול בינהם חוץ מזה שה lg הוא oled? הבנתי שלסמסונג אין dolby vision השאלה עד כמה זה חשוב? חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.

23. כתבתי כבר כאן בפורום = אני ממש בדילמה רצינית....כי האיכות חשובה לי מאוד וחדות התמונה (למשל בטקסטים) היתי סגור על ה19" LG1970HR ...אח"כ אמרו לי שהסוני SDMX95F לוקח אותו ( למרות שהוא על הנייר 8ms ו1:1500 לעומת 1:1600 ו 2ms של הLG ) ואז התיעצתי עם מישהו שעוסק בגראפיקה ואומר לי שהרוב מחפש את הטרנדיות -וזהו! והיום מסכי CRT סופר איכותיים - כדוגמאת פיליפס הזה(1100 ש"ח) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2131&Pname=PHILIPS נימכרים במחירים מגוכחים ושווים פי 2 מכל מסךLCD ! בקיצור אני מחפש איזה שהו מיבחן השוואה שבדק את כל אלו = ממש טבלה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני צריך מסך חדש. אני יודע שהמסך הזה ואחיו הגדול (2412) נחשבים מאוד כאיכותיים והרבה גיימרים משתמשים בהם. השימושים שלי למסך הם קריאה מרובה הרבה שעות רצופות במשך היום, אז אני צריך מסך שיהיה נוח ולא "יעייף" את העיינים אחרי הרבה זמן בהייה בו... שיהיה נוח לעבודה שוטפת של הרבה שעות.. הוא נחמד גם כי יש לו את הPIVOT MODE שזה דיי גימיק אבל נחמד שיש לך את זה (: רציתי לשאול אם המסך הזה עומד טוב בדרישות שלי ? איך הוא ? יש מסכים אחרים שעונים על הדרישות שלי יותר טוב ממנו ? תודה (:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by romogen,

יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.