מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך מחשב שיהיה 19" בתקציב של 1.6K, מה שחשוב שיהיה טוב לקריאת טקסטים ומשחקים. לפי מה שהבנתי Viewsonic VP930B הוא אחד המומלצים.... אני מחפש גם מסך טלוויזיה... אני מעדיף שהגודל שלו לא יהיה גדול מ-32, מה שחשוב שיהיה כמה שיותר חיבורים "איכותיים" : ושיהיה לפחות HD READY.תקציב 4K. אני חושב ללכת על Toshiba 32A3500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=677190. מה אתם חושבים? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב איכותי עד איזור ה2000 שקלים, בעיקר לעבודה ומשחקים, עריכת אודיו (עדיפות לרזולוציה גבוה מ1080) וBF בעיקר. העדיפות היא 24 אינצ' ומעלה. הדגמים שבנתיים קופצים לי לראש הם: [h=1] Dell U2414H שזול יחסית [/h]ו Dell U2415 שנותן רזולוציה גבוה יותר כרטיס מסך HD7870XT אם זה עוזר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד. חשבתי על ה-Samsung S24B750V. איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר? תקציב 1000-1500. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לי (בעקבות המלצת הפורום) DELL2209 לפני כשנה. כעת, ברצוני לרכוש מסך נוסף כזה, אך לצערי איחרתי את הרכבת, ולא ניתן למצוא מסך כזה בשוק. מה התחליף שלו (מסך ארגונומי 22 אינצ', עם מסך מובחר)? רצוי גם רמקולים. תודה, אוריאל
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עד 500₪, Full HD, לא משנה גודל, חשוב שהAspect Ratio ישתנה באופן אוטומטי בין 4:3 ל 16:9, ושלא יהיה כל הזמן על 16:9. על איזה דגם מומלץ מהדגמים האלה: AOC E2260SWDA 21.5 Asus VP228HE 21.5 Philips 221S8LDAB 21.5 AOC 22E1D 21.5 AOC M2470SWH 23.6 Philips 243V5QHABA 23.6 Acer KA240H 24
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא, אני לא צוחק. P= בגלל מחסור חמור בטלוויזיית LCD, אני מחפש מסך מחשב LCD שיוכל לעמוד לי על השולחן בחדר, ושלידו אני אוכל להציב את הPS3... אני מתעניין בעיקר ב22", אבל אני מתלבט אם לקנות 20" ולהשתמש בו גם כמסך מחשב, או לקנות 22" אינץ' שישמש אקסקלוזיבית לPS3... יש בכלל דבר כזה? P= ויש לכם המלצות? התקציב שלי לא מוגדר... אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל אני תמיד מוכן לשלם יותר בשביל משהו איכותי מאשר לקנות מסך גדול בזול ולהתחרט על זה.... מה אתם ממליצים? נ.ב. ככל שיש יותר מילי שנייה זה יותר טוב, נכון? P= תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב אני מניח 27 אינץ'...צריך לראות בעין, השאלה שלי איזו חברה מומלצת? האם אסוס? על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה מסך 4k? וכמה עולה מסך טוב שאני אהיה מרוצה ממנו לטווח ארוך, אבל לא משהו בשמיים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבן שלי יש כיום מסך מחשב Asus VS247H וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB. הוא מעוניין להוסיף מסך שני / לשדרג את המסך לגדול יותר וטוב יותר. השימוש העיקרי במסך יהיה לגיימינג. אשמח לשמוע המלצות. מסגרת תקציב - כ-1,000 ש"ח. תודה, רוני
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי בוקר טוב אני מעוניין לקנות מסך חדש לגיימינג וקצת עריכות אני מחפש 27 אינץ 2k לפחות וםנל va או ips רצוי 144hz בערך בסביבות 3000 שקל יש משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה ימים מת לי סופית המסך הקודם, ואני צריך למצוא מסך חדש. יש לי תקציב של בערך 1400 שקל, והדרישות שלי הן כאלו: 22-23" 2MS לפחות 75hz, כמה שיותר יותר טוב עדיף מסך שאפשר להשיג בKSP/IVORY, או כל דבר באיזור ירושלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך מחשב 24-27 אינצ' שיתאים לגיימינג ויציג משחקים בצורה הטובה ביותר לתקציב, 1500-2000 ש"ח לחרוג רק אם יש באמת הבדל עצום! עדיף שהיה LED אבל לא חייב, ואפשר גם מסך גדול יותר מ 27 בכללי אני גמיש אין לי איזה משהו בראש. ורצוי שהיה בעל חיבור HDMI גם לנוחות וגם אני מאמין שזה משפר את איכות הצפייה! כרגע אני עם מסך סמסונג 22 אינצ' LCD 2MS ויש לי LCD 32 אינצ' אבל HD REDY והיא מחוברת למחשב בכבל HDMI אבל ממש לא נוח לשחק כי אין לי סט אלחוטי. אז יאללה המלצות אנשים!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך חדש למחשב של ההורים שלי. השימושים שלהם הם בעיקר גלישה באינטרנט, שמיעת שירים ביוטיוב, קצת צפיה בסרטונים (יוטיוב ומקומיים על המחשב) ומשחק סוליטייר (כן... הם ממש מתפרעים עם המחשב). במקרים חריגים, הם גם מתעסקים עם מסמכים, אבל זה נדיר. משך השהות של כל אחד על המחשב באופן רצוף לדעתי היא לא יותר משעה-שעתיים. במהלך היום כולו, לדעתי הם לא יושבים על המחשב סה"כ יותר משעתיים-שלוש כל אחד. מאיפה? KSP או אייבורי, עם עדיפות ל- KSP. גודל - 21" עד 24". תקציב - קצת קשה לי לשים את האצבע מה התקציב שלהם. גם אני (ובטח שהם) לא מבין במסכים כלל ואיני יודע על מה צריך לשים דגש ומה לא. גם אין לי מושג במחירים של המסכים. ניסיתי להיכנס לאתר של KSP וראיתי שמסכי 24" מתחילים שם באיזור ה- 80…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מסך מצוין לגיימינג אני גיימר כבד ככה שעל האיכות אני לא מתפשר מסך FULL HD LED חיבורי HDMI או מיני.. תקציב 1500 שקל גדלים 22 עד 24 אינץ עדיפות רק של חברת LG בבקשה לא להביא לי המלצות למסכים שאתם לא מכירים וראיתם בעצמכם אני משחק משחקי FPS ככה ש"רוחות רפאים" במסך לא באים בחשבון בכלל! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 19" לשימוש ממוצע בעיקר אינטרנט - יש מבצע במחסני חשמל על המסך הבא במחיר של 500 ש"ח, מה לדעתכם החסרונות שבו ? האם כדאי ? מסך מחשב דק רחב Fujicom FJ-9500 18.5'' LCD 2ms 1:100,000 Multimedia FUJICOM גאה להציג מסך מקצועי בטכנולוגית החדישה ביותר בעל ניגודיות גבוהה במיוחד של 1:100,000 עיצוב מרשים המשולב עם האיכות והאמינות של FUJICOM. גודל מסך: "18.5 LED פורמט תמונה: 16:9 סוג מעמד: Tilt צבע המסך: שחור בהירות: 400cd/m רזולוציה: 1366X768 גודל פיקסל: 0.3 יחס ניגודיות: 1:100.000 מהירות תגובה: 2ms מגוון צבעים: 16.7 מיליון תדר אופקי: 30-75Hz תדר אנכי: 60KHz זווית צפייה: H) 170° (V) 160°) רמקולים : 2X 2 watt תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קצת אבוד בנושא לאחר המון שנים רק עם לפטופים, אני מעוניין במסך 27" שישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרט וצפיה ביו טיוב, ללא גיימינג ודברים בסגנון, כן חשוב לי שהמסך יהיה איכותי מבחינת איכות תמונה וצבעים, אני עובד על מקבוק פרו ואני רגיל למסך איכותי. פה אני צריך את עזרתכם כי אין כיום איפה לגשת ולראות בעיניים מסך שרוצים לקנות, כמה קריטי ההבדל בין QHD ל FHD לצרכים שלי? האם אני בכלל ארגיש בהבדל? ועל איזה נתונים של מפרט טכני חשוב להסתכל כאשר אני מחפש מסך לצרכים שציינתי? לא מצליח להבין מה חשוב יותר ומה חשוב פחות אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש הבייתה עד 1000 ש"ח. רוצה גודל של 23-24 אינץ. לא רואה בו סדרות או משחק משחקים אלא נטו ללמידה (וורד, אינטרנט).. כרגע המסך שלי ישן מאוד של סמסונג ועושה לי המון כאבי עיניים. יש לי במשרד מסך של DELL וממש אהבתי אז נראה לי DELL זו יכולה להיות אחלה אופציה. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט בעיקר וצפייה בסרטונים.. מחפש משהו זול ואמין, רגיל או רחב.. לא משנה. מעוניין במסך של LG , לא חייב טכנולוגיות חדישות עם שינויי גוונים (קראתי שזה גורם לפעמים לבעיות).. לא חייב HD. מה אתם אומרים על מסך הLED הבא: E2040T 20'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black LG אפשר לראות אותו באתר (אין לינק ישיר): http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי כזאת כל הזמן בפורום דנים בפאנלים ובכל הסוגים שיש כיום מצאתי מסך מחשב שהוא כרגע במבצע ב1000 שקל במקום ב1270 שקל הדגם הוא Full HD B2330HD SAMSUNG אומנם בעל פאנל TN ככה הבנתי מגיל אבל רציתי לדעת מה הבעיה איתו? CMD 300 קונסרט 1:70.000 יש פה את שאר הנתונים שלו: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=29410 רציתי לדעת מה רע במסך הזה לשימוש יומיומי חוץ מהפאנל שלו שהוא TN? תודה לכל העוזרים מקווה שתתנו לי הסברים הגייוניים ואשמח גם לקבל המלצות למסכי מחשב אחרים עד 1300 שקל ואני ישמח אם יהיה להם שלט אלחוטי כי זה ישמש גם כ-טלוויזיה בחדר!!! תודה לכל העוזרים ממאור
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, המסך לא בשבילי אלא בשביל חבר. הבקשה בכותרת. הוא מתלבט בין המסכים הבאים: SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms ב-1,543 שקל Dell 22" E228WFP Value Flat Panel Midnight Grey Monitor ב-1,666 שקל. מה דעתכם על המסכים הנ"ל? כמובן שתתקבל בברכה גם כל המלצה על מסך אחר. בתודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בגודל 21.5". אשמח לקבל המלצה למסך מחשב המתאים לעבודה יומיומית ומשחקים בסיסיים כמו lol, diablo, hearthstone עם פאנל IPS. תודה,
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע). אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו. מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב). נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו). תקציב 700 + - אשמח להמלצות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-