עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  2. קראתי כאן בפורום שמסכי 20 אינץ המומלצים הם מתוצרת Dell או LG. רציתי לקבל את חוות דעת חברי הפורום על מסך של חברת viewsonic מדגם vx2025wm , שעל פי המפרט שלו מגיע לזווית צפיה של176 מעלות, מה שמרמז על פאנל איכותי. http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2025wm/ http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#specs באתר viewsonic הבריטי נכתב כי הפאנל הוא מסוג MVA מבדיקה שערכתי באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php , מצאתי כי הפאנל הוא מסוג P-MVA ViewSonic VX2025wm (widescreen) has a 20 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M201EW01 V0) panel האם המסך מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי טלויזית LG 37LC2R) LCD) ואני בדילמה איך לחבר את ה-DVD עליה בעיקרון יש שלוש אפשרויות: SCART TO SCART COMPONENT TO COMPONENT SVIDEO TO SVIDEO עכשיו השאלה שלי מה מכל החיבורים האלו ייתן לי את האיכות הכי טובה? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by ilya.k,

שלום לכולם השאלה שלי בקשר לחיבור HDMI האם עדיף לחבר מסך בעל חיבור HDMI לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI מאשר חיבור רגיל של מסך??? ואם כן במה זה עוזר?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני אשמח להמלצה על מתקן תליה שולחני לארבעה מסכים VESA 75/100 העדיפות הוא משהו מתכוון וזול (עד 1000)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by HaVoC_850,

אני יודע שזה חיבור למסכי LCD החדשים יותר השאלה שלי במה הם טובים יותר מהחיבור הנוכחי והישן ששכחתי מה שמו ועוד שאלה שלא קשורה כל כך לפורום אבל אין טעם לפתוח עוד הודעה סתם בכרטיסי מסך החדשים יש DUAL HDTV זאת אומרת שאפשר לראות בשני מסכים בו זמנית דברים שונים או את אותו הדבר (כשאני אומר שני דברים שונים אני לא מתכוון ללראות המשך תמונה אם המסכים צמודים לדוגמה, אלא לשתי תמונות שונות לחלוטין ולא קשורות אחת לשניה בשום אופן - פרט לחיבור לכרטיס עצמו כמובן)

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by kkffiirr,

לא צריך להשתגע עם המסך, אבל הוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך, מחשב בשימושי אינטרנט וסרטים אני מעדיף מIQPC כי אני רוצה שהמחשב והמסך יגיעו ביחד. המחשב ממוקם ליד חלון....

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by mambo,

קניתי את המסך בחודש אוגוסט. בזמן האחרון (אני חושב שמשהו כמו חודש) אני שם לב לתופעה מעצבנת. זה בעיקר בולט במסמכי וורד. מצד ימין של הטקסט נראה כאילו הוא מרוח, כי יש המשך של הצבע השחור של הטקסט שהולך לכיוון ימין. כלומר אם בדף הוורד כתוב "אבגדהו" אז בשוליים הימניים, שמימין לאות א' יש מעין מריחה שחורה כזו. למי יש מושג מה זה ומה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. Started by harur,

אבא שלי מחפש מסך בעיקר לאינטרנט, מסמכים, מצגות ואולי סרטים. משחקים אולי אבל פשוטים גודל 19 -20 חשוב לו חדות וצבעים אמיתים "כמה שאפשר" מחיר השקעה בין 1600 ל-1800 שקלים אשמח לקבל לפי סדר עדיפות יורד. מהטוב ביותר עם ציון יתרונות וחסרונות תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  11. שלום אני יודע שקיים כבר ת'רד בנושא הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189119.0 ) אבל יצאתי ממנו מבולבל מאד. אני רוצה לקנות מסך LCD במסגרת תקציב של עד 1300 ש"ח (+-). אני מחפש בעיקרון 17', אבל אם יש במסגרת המחיר גם 19' טובים(!) זה יהיה נחמד. מכיוון שאני לא מבין בנושא מסכים וכדומה אני צריך עזרה מכם. הציעו לי את המסך ViewSonic 17 LCD VA712, זה מסך טוב? שוב, אני מעדיף 17' טוב מאשר 19' גרוע, לא להתפשר על איכות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. במגה יש מסך DELL 22 ב1700 שקל- http://www.mega-sale.co.il/ יש לי קשרים ולדעתי אני יוכל להוריד תמחיר השאלות אם 1-איזה דגם זה ואם הוא טוב כי לא רשום תדגם אלה הפרטים- 1050 על 1680 -רזולוציה 160\160 זווית צפיה בהירות 300 חיבור DVI-טוב בכל מסך נורמלי יש בכל מיקרה הצרכים זה משחקים כבדים\אינטרנט ואופיס אז מה מומלץ בתקציב?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  13. המסך סמסונג SM2263PW: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/11.htm#samsung_2263pw נראה לי שזה המסך היחידי שקיים בגודל של "22 שהוא לא עם פאנל TN. סופסוף! מישהו מכיר ביקורות או שמע על המסך הזה ?

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אני מתלבט על איזה מסך כדי ללכת,בראש ובראשונה מבחינת הגודל וכתוצאה מהגודל-מהרזולציה. השימושים למסך הם בעיקר משחקים וצפיה בסרטים(גם בHD). איך הרוזולוציה הגובהה יותר במסכים הגדולים יותר תשפיע במשחקים ובסרטים? מהו ההבדל המשמעותי בקפיצה מ'20 ל'22? התקציב הוא בערך עד 2500 שקל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. אני מחפש טלוזית LCD בגודל 21-25 אינץ. עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב וגם שתשמש לכבלים וגם שהיא תתלה כתמונה על הקיר. איזה חיבורים צריך להיות לטלויזייה חוץ מDVI אני מחפש משהו בסביבות 5 אלף שקל . מה אני יכול להשיג ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nizzan7,

שלום לכולם, לפני 4 חודשים בערך קניתי מחשב חדש והשלב הבא שהיה מתוכנן כבר אז הוא לקנות מסך חדש, התקציב לא גבוהה, 1000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא. אני צריך מסך בגודל 23 אינץ' כאשר גם 22 אינץ יהיה בסדר אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. חובה שיהיה FHD וחובה שיהיה לו חיבור HDMI. אני רואה הרבה סרטים בFHD ומשחק משחקים ברזולוציות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא HIS 5770 1GB. אשמח לדגמים, תודה רבה ! ניצן נ.ב. חשוב לציין שאני חושב שאחבר את המסך לכ.מ. בחיבור הHDMI כי אני מניח שהאיכות תהיה גבוהה יותר, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by brighi,

בארץ המחירים בשמיים (בסביבות ה80 ש"ח) אבל באיביי אפשר להשיג בזול, הבעיה שיש שם יותר מדי אפשרויות ואני לא יודע בדיוק איזה מהם לבחור, מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  20. טוב ראיתי כאן כבר כמה דיונים על הנושא אבל לא מצאתי שם עזרה מספקת כדי להחליט. אז ככה כרגע אני עם 980TI שנמצא בלופ קירור מים עם OC והכל. מסך 24 FHD פשוט של אסוס. גם אני כמו עוד הרבה אחרים ציפה כבר שעולם ה 4K יתחיל לתפוס תאוצה ולהגיע למחירים שפויים יותר אבל זה לא ממש קורה. אז ככה נתחיל במה אני מעוניין: אני רוצה מסך מחשב למשחקים עם G-SYNC. מעדיף אם זה אכן יתרום לי ברמה ששווה להשקיע יותר כסף כמובן עם כרטיס נווידיה. פאנל איכותי ips או משהו ברמה כזאת רזולוציה מועדפת היא 4K מפני שאני לא רוצה בעוד שנה שנתיים לרצות להחליף. גודל המסך 27 ומעלה. חשוב לציין אני לא משחק משחקים תחרותיים יותר מידי מקסימום BF ברשת. …

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by EF,

שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lior0101,

סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מהרגע שהזמנתי, קיבלתי אתמול את הדל 2007WFP. ורציתי לשאול דרך איפה לחבר אותו? יש שם DVI-D ו VGA. ודרך אגב, קיבלתי עם המסך עוד כבל כזה, USB, למה הוא משמש? כי מצד אחד הוא USB רגיל ומצד שני הוא USB כזה שונה נדמה לי.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. אני אבא לילד מטורף על משחקי מחשב מוטרפים. קראתי את רוב הכתבות הדנות ב24 אינטש. אני קיבלתי החלטה שהדיונים סביב דל די מעייפים. אני מוכן לזרוק עוד קצת (טרם החלטתי כמה) כסף, ולקנות מסך שהוא בטוח מצויין למשחקי מחשב ואין לגביו התניות על ביצועים למשחקים. יש לבן מחשב חזק ומחכים למשיח בנושא מסך. כל פעם יש משהו חדש: זמני תגובה, הרגל, מחבר חדש, USB, לחצן חדש וכו' הגדרת בקשת העזרה היא: 1) מסך מצויין למשחקים!!! ללא תנאים וגירסאות. זמני תגובה, צבעים וכו' 2) מתאים לצפות בטלוויזיה. זוויות צפייה. נושא החיבורים לא ממש ברור לי עד הסוף ולהערכתי ניתן להתפשר קימעא(יש לנו יס 3) PIP זה גם סדר העדיפות. החופש ניגמר, ואת המסך צריך בזמן הנכון, ולא בזמן כלשהו כללי. אשמח לקבל דירוג 3-4 מסכים. מיותר לצ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Mingi,

בשבועות האחרונים גלשתי בפורום והתעניינתי לי במסך חדש, בהתחלה ששאלתי על המסך הנ"ל קיבלתי תגובות שזה אחלה מסך ושכדאי לקנות אותו. אתמול נכנסתי בשביל להתרשם עוד קצת וליהיות בטוח, ומצאתי רק תגובות רעות עליו, ולעומתו המסך המקביל של LG מקבל שבחים פה מכולם. הייתי רוצה לקבל תשובה חד משמעית, למה ל-א כדאי לקנות אותו, ובמה הוא נופל ממסכים אחרים ברמתו(ה-hr של LG ודומיהם...), תודה! חשוב, ראיתי את שני המסכים בפעולה אחד ליד השני עם אותן הגדרות וכל זה, בשומר מסך של השעון מי שמכיר, והם נראו לי בול אותו דבר. ההבדל היחיד ביניהם לטעמי היה המסגרת(שחור או לבן) והמחיר(כמה עשרות שקלים).

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by zilbermm,

היי, מחפש LCD "19, לא חייב רחב, אני כבר אאוט לגמרי אז אין לי מושג איפה להתחיל ולפי מה לבדוק. השימוש הוא 70% לעבודה שוטפת (אינטרנט בעיקר) 30% למשחקים - חשוב לי שיעשה פה עבודה טובה אבל אני לא בדיוק גיימר יש לי כרגע AOC CRT שפשוט כבר דפק לי את העיניים. תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.