מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" רחב, התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. שמעתי שה-MW221C של אסוס מעולה, אבל שמעתי גם על ה-226BW (אם אני לא טועה...) של סמסונג שהוא גם לא רע. השימושים שלי במחשב הם בערך להכל, אני מתכנת בשפות שונות, אז אני צריך להשתמש בטקסטים, אני גולש הרבה, רואה סרטים ומשחק משחקים, בד"כ כבדים... אם זה חשוב, יש לי כ. מסך- GeForce 8800GT. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות dell 24 בקרוב.. ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: מישהו שקנה את המסך אמר לי שאיכות סרטי HD 1080 שרואים בו לא משהו, אשמח לדעת אם זה נכון ויש לו בעיות עם זה וביחס למה. ועוד משהו... המפרט שלי הוא כזה: AMD ATHLON 64 3000+ כרטיס מסך: Redeon 9800 pro 2 ג'יגה ראם (אם צריך עוד רכיבים תגיבו) המחשב במצב הנוכחי יריץ לי HD על המסך? כי כרגע אפילו על המסך crt שיש לי על HD 1080 הוא מקרטע.. אז רציתי לדעת איזה רכיבים אני צריך להחליף, ובקשר לכרטיס מסך הבנתי שיש כרטיסים לסרטים בלבד ואני לא משחק במשחקים ככה שזה יכול להיות אחלה אפשרות. מה שכן שהכרטיס יאפשר גם אינטרנט ותוכנות בסיסיות אבל גם עריכת וידאו.. תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש פה 3 מסכים שאני מתלבט בניהם: 1. http://www.bestbuy.co.il/homepage.as...=10964〈=he 2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5380 שאני מקבל אותו דרך "חבר" ב865 ש"ח בלבד! (2243BW) 3. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6322 שאני מקבל אותו ב5% הנחה = 1178 ש"ח (T220) המסך מיועד למחשב של משחקים וגם סרטים וגלישה באנטרנט! מפרט מצומצם: ATI HD4870, INTEL E8400, 4GB Ram, ASUS P5QL-E, Windows Vista 64BIT
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ראיתי את הביקרות באתר אבל אני עדיין מתלבט בין אלה: Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF Samsung 19 LCD 931C Viewsonic LCD 19 VX922 LG LCD 19 L1970HR 2Ms ViewSonic LCD 19 VP930 LG LCD 19 L1900J 2ms 1:3000 ולא הבנתי למה להוציא עוד 200 שקלים על הvp930 ולא לקחת את הvx922 הייעוד של המסך הוא לרוב משחקים, קצת סרטים והרבה אופיס ואינטרנט וברור שצריך dvi
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בעיה במסך DELL U2713H היי חברים.צריך את עזרתכם יש לי את המסך הזה ועכשיו קורה שהוא נכנס למצב שינה למרות שבטלתי ושיניתי לאף פעם עדיין הוא נכבה ואני מזיז את העכבר מנתק אותו ואז לוקח לו פוול זמן לחזור לעצמו.מה כן שאני מנתק את ה HDMI לשניה הכול מסתדר. אז מה אתם מציעים לי לעשות? אשמח לעזרה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי (I5-9600K, RTX 2060), עד 800 ש"ח ועדיף דרומה. לעיתים קרובות אני משחק במחשב אך הוא משמש גם לאופיס, סרטים וכדומה. אני יושב במרחק של כחצי מטר מהמחשב ועל כן הומלץ לי לקנות מסך של עד 24 אינטש. בנוסף, חשוב לי שהאחריות תהיה טובה ושלא אצטרך להתרוצץ ממקום למקום במקרה של תקלה או משהו כזה. חבר המליץ לי על הדגמים הללו (שלושתם IPS של חברת דל) : S2419H , U2412M, U2419H או 245C7QJSB של פיליפס. אשמח לעצתכם תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
שלום, אח שלי הזמין אתמול את המסך t220p והמחשב שלו מאוד ישן P4 2.8 Asus p4gd1 pci-e ati x800xl 512 ddr2 והוא משחק משחקים כמו Warcraft 3 World of warcraft Bf2 Nfs:carbon עד עכשיו הכל עובד לו על הגדרות הכי גבוהות בלי בעיות במסך 17 האם יכול להיות שעם מסך כמו t220p יהיו לו ביצועים נמוכים וfps נמוך? (ד''א המסך אמור להגיע עוד שבוע בגלל זה אני שואל)
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי תכננתי לקנות מסך 27 אינץ'. קראתי כרגע באיזה מקום שיתכן שזו לא רזולוציה מספיק טובה לגודל כזה. אם אני לוקח FHD, האם עדיף 24 אינץ' או 27?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את הממיר לטלוויזיה באמצעות כבל rca והכרטיס טלוויזיה, ורואים סבבה.. אבל כשחיברתי את הסוני 3 דרך אותה כניסה רואים ממש על הפנים, אני מדבר בהשוואה למסכים אחרים שאותם ניתן לחבר ללא כרטיס טלוויזיה דרך rca ( אני יודע שיש כניסה של hdmi אבל נא לא להתייחס אליה) ואיך ניתן לכייל את המסך בצורה טובה? יש איזו תוכנה או משהו בסגנון שניתן דרכה לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר? *ועוד שאלה, כשיש 3 אמצעים לכיול בדרך (מסך, כ.טלוויזיה והסוני. אני לא בטוח שדרך הסוני ) דרך מי רצוי לכייל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ואשמח אם תייעצו לי מסכים דווקא מחברת פנסוניק אני מתכנן בתווך מחיר של 1500 ואפשר לחרוג ב300-400 , אני אשמח גם אם יש led אבל lcd זה טוב.וגם בFHD . אשמח להמלצה על מסכים אחרים אבל בעיקר מה הכי כדי וטוב בפנסוניק אני רוצה לחבר את המסך גם למחשב ולראות דרכו סרטים ואם יש אפשרות לdvi זה יהיה מעולה בנוסף יש לי מספר שאלות : 1.אם במסך יהיה hdmi ובכרטיס מסך יש רק dvi יש אפשרות לחבר את הhdmi בלוח אם עצמו? 2.האיכות והביצועים ישארו אותו דבר? 3.אם בכל זאת אני אחבר לdvi במידה ואין יצאה במסך עצמו ויש בו רק hdmi ואחבר עם מתאם לdvi,יהיה קול? תודה רבה לעוזרים אשמח לדעות וביקורות לגבי מסכים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה על מסך מתאים. כרגע יש לי את המסך E2240 של LG מהמחשב הקודם שלי הוא 21.5" שפועל על רזולוציה של 1920X1080. המפרט של המחשב החדש הוא : [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [/TR] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]AT #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width:…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Dell 2007FP והייתי רוצה שהוא יבצע שינוי סיבוב אוטומטי כאשר אני משנה את זוית המסך (ב 90 מעלות). אני מתאר לעצמי שיש את המסך להרבה אנשים כאן ואולי מישהו מצא תוכנה או דרייבר שיאפשרו את האופציה הזאת. ידוע לי כי אם המחשב הוא של דל אז הדבר ניתן אבל אולי מישהו הצליח לפתח כלי שיתאים לכל מחשב. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה שהמליצו על המסך הנל של חברת Hyundai !! קראתי תביקורת שנתתם פה ומצא חן בעיני המסך עכשיו ראיתי שקימים שני דגמים מאותו סוג Hyundai B90D Hyundai B91D מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל חוץ מה השינוי תצורה של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבור למסך שטוח (הגיע זמן לא) אני עובד הרבה בעיבוד תמונות במחשב בתוכנות כגון PICASA , P.S קצת התוכנה של CANON - DPP . אני שוקל לרכוש מסך 20 אינטש ומתלבט לגבי הפירמה והסוג שמעתי ש-ViewSonic טובים. האם מישהו מכיר את הדגם: ViewSonic VG2021m או אולי כדאי לרכוש 22 אינט: VX 2235-7 יש המלצה למסך לעבודה רבה בעיבוד תמונות בתקציב 1,600-2,500 ש"ח אילן
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש וכבר בחרנו לו מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308784.msg2701460#msg2701460) בגדול זה המפרט: E6750 GigaByte P31-DS3L WD 250GB 2GB 667MHZ 8800GT HEC + Enemarx 400 Altec Lansing ATP3 מה שנשאר זה מסך. הוא משחק 70%, סרטים 30%. הוא רוצה מסך 19" או 20" (לא 22") רחב, ב-1500 - 1900 ש"ח. שיהיה מסך איכותי, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היום ואתמול חרשתי את כל ראשון בחיפוש אחר מסך ובואו רק נגיד שמתוך משהו כמו 10 חנויות שהייתי רק ב 4 היו מסכים בתצוגה ומתוך ה 4 רק ב 2 היו מסכים ששוה בכלל להסתכל לכיוון שלהם בקצב הזה אני בחייים לא ימצא מסך כי אין סיכוי שאני קונה לפני שאני רואה אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח לשמוע איפה ניתן לןמצוא חנויות מהמרכז שמציגות מסכים נורמלים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-