מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני מחפש מסך (לא טלוויזיה) לשימוש לפלייסטיישן 4. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח גג. עם רמקולים מובניים/חיבור לאוזניות ורמקולים. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
המסך מיועד לאימי והייתי מעדיף שהתצוגה של הפונטים תהיי גדולה ושהמסך לא יהיה גדול מדיי (שלא תצטרך לסובב את הראש בזמן עבודה...)
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מצד אחד אני רוצה מסך עם זמן תגובה טוב לFPSים, ומצד שני אני צריך מסך שאוכל לעבד איתו תמונות מהמצלמה הדיגילית וגרפיקה בפוטושופ (קרי, צבעים מדויקים). משיטוט די ארוך באינטרנט הבנתי שמסכים שמצטיינים באחד הפרמטרים נופלים בשני... על מה אתם ממליצים כמסך מאוזן (לא TN?) בתקציב של כ-1500 ש"ח, ואולי קצת יותר אם זה מוצדק. נ.ב. אני משדרג ממאג 17"CRT, כך שגם 20" יהווה שיפור משמעותי ואני לא מרגיש חובה להשיג 22" (גם כי הבנתי שאף אחד מהם לא ממש מוצלח). נ.נ.ב. זוית צפייה זה פרמטר שפחות חשוב לי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מגע 19" עם עדיפות לLCD. בין 2000 ל3500 ש"ח, עדיפות ל2000 כמובן. תודה, Zzzz
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני צריך למטרות לימודים מסך מגע שאוכל לכתוב עליו באמצעות עט דיגיטלי. ראיתי שהחברה המובילה לגרפיקאים היא wacom, שמציעה או טאבלטים שכותבים עליהם אבל לא רואים על גבי אזור הכתיבה את המסך או מסך שכותבים עליו אבל שמחירו הוא באזור ה10000 ש"ח שזה מופרז לחלוטין בשבילי. מצד שני, ראיתי שיש בשוק מסכי מגע, חלקם באים כמסכי מגע מוכנים וחלקם זה ערכות בשיטת DIY שמאפשרים לקחת כל מסך מחשב בגודל הרלוונטי ולהפוך אותו למסך מגע. העניין הוא שאני לא בטוח שמסכי המגע האלה מתאימים לכתיבה וקישקוש באמצעות עט גרפי. אני מחפש את המסך הזה למטרות לימודים כמו שכתבתי, יצירת סכמות של שרטוטים וכדומה. לא נוח לי לעבוד על אזור כתיבה ולהסתכל על המסך בשביל לראות את התוצאה ולכן אני מחפש מסך שאפשר לכתוב עליו…
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 24 אינץ' ומעלה (27 זו השאיפה) שאפשר לחבר לו זרוע תלייה. תקציב: 1000 ש"ח מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, אז הרזולוציה וזמן התגובה חשובים.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינצ'. ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818414 , הוא נחשב למסך טוב? או שיש טובים ממנו ?.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאורך השנים תמיד הייתי תקוע עם מסכי CRT מהעבר, ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם אני רוצה שיהיה בערך 19 אינץ', גם 20 יהיה בסדר אני מניח, אבל לא להגזים. תקציב באיזור ה1200 שקל, אבל גמיש סך הכל, מחפש את התמורה הכי טובה לכסף. כעקרון אני לא משחק בהרבה משחקים, מדי פעם אבל לא בצורה יותר מדי רצינית, מה שאני רוצה מהמסך זה שיהיה נוח לקרוא בו, איכות צפייה טובה, ושיחזיק טוב (: עוד לא החלטתי לגבי מסך רחב\רגיל ולמען האמת חיפשתי קצת וקראתי וזה לא משנה לי יותר מדי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אודה להמלצתכם וכן האם יש אפשרות להשיג במחיר זה מסך עם יציאת HDMI או שזה דרישה לא אפשרית במחיר זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המסך שלי הלך לעולמו ואני מחפש מסך 19 אינטש. (אם יש הבדל גבוהה במחירים אז אסתפק ב17) יש לי בעיה שאני רגיש ל60 הרץ לכן אני מחפש מסך שיתמוך ב75 (לא יודע איך להסביר, אבל עבודה מול 60 הרץ עושה לי כאב ראש וכאב עיניים) ומעלה ושלא יעלה הרבה. של איזו חברה מומלץ לקנות וכמה בערך מסך כזה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עדיין לא בטוח מה כדאי לי רחב או 4:3 אני חושב ש 4:3 יהיה יותר טוב כי 70 אחוז מהזמן זה טקסטים אינטרנט וכל זה עוד 20 אחוז זה סרטים ו 10 אחוז משחקים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב לשימוש מישרדי 20"-22" רחב עד 750 ש"ח מה האופציות?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחפש סך מחשב רגיל 3:4 ברזולוציה כמה שיותר גדולה בגדלים 20-22 עד 1500שח לרוב ממה שראיתי כל המסכים רחבים וזה לא מתאים לי לעבודה מה אפשר להמליץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש. המסך ישמש לצפייה בתמונות, עיסוק באופיס, וגלישה באינטרנט. אין צורך באופציות מתוחכמות. אין צורך ברמקולים במסך, יש רמקולים חיצוניים. דרישתי היחידה היא אחריות ארוכה ככל שניתן . התקציב הוא הכי נמוך שניתן, בוא נאמר גג 600 שח. מודה לכם מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מסך 20" עד 2000 ש"ח לפיתוח תוכנה ... מאד חשוב לי חדות הראייה והפונטים כי אני אחרי ניתוח תיקון ראייה והעיניים מתייבשות מהר ואני לא רוצה לאמץ אותם. תודה לכל העוזרים. שלומי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש מסך טוב שאראה בו סרטים בצורה טובה ושימוש רגיל כגון אינטרנט. תקציב עד 1100 ש"ח. תודה יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב 22 למשחקים בעיקר וקצת סרטים הכרטיס מסך שלי הוא HD 4850 תקציב:800 ש"ח חריגה עד 950 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם קיים בכלל מסך כזה שעומד בדרישות התקציב שלי יש לי תקציב 1300 שקל אני צריך מסך שחשוב שיהיה לו שתי כניסות RCA לפחות (לממיר ולסוני) בגודל 22-23 אינץ' ברזולוציה הכי גבוהה שניתן במסגרת התקציב ואם זה לא מספיק כסף אני מעוניין לדעת כמה הוא יעלה לי יותר בבקשה ואם אין שתי כניסות אז כניסת אחת אני אשתמש במפצל תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הבוס של אשתי מחפש מסך שמסתובב כדי שיוכלו להשתמש בו בשני צידי השולחן המשרדי . אני חיפשתי בגוגל מצאתי s24c450d שנראה לי קצת מיושן וגם יקר מאוד (550$) . מישהו מכיר משהו דומה יותר חדש ואולי במחיר קצת יותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ככל האפשר, אבל שיהיה איכותי. לשימוש עבודה בלבד.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-