עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי כולם, אני רוצה לקנות מסך למחשב... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר גדול (המקסימום 22"), רחב, בעל ניגודיות גבוהה (אם הבנתי נכון באתר אחר אז בגלל הגודל שלו הוא כמובן אמור לתמוך בHD אם לא אז שיתמוך בHD כמה שרזולוציית HD יותר גבוהה יותר טוב...) אני בגדול מתלבט בין שני אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אם אפשר מסך בעל חיבור HDMI הכי טוב בשבילי... למרות שלא נורא כי לא נראה לי שיש מסך מחשב עם כזה חיבור...

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  2. הי. בגלל ש DELL 2007WFP לא קיים בארץ ובמקום 2007 הגיע לכולם 2007 שהינו פאנל TN חיפשתי ובסוף אני קונה מסך אחר. מישהו מכיר אותו ? איך הוא ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  3. מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  4. לפני כשבוע קיבלתי את המסך אחרי המתנה ארוכה ומייגעת. המסך הינו בעל פאנל S-IPS (עפ"י האות L שמופיעה בגב המסך) והריוויזיה היא A05 רציתי לדעת האם קיימת תוכנה ייעודית דרכה ניתן לשנות הגדרות ולכייל את המסך מלבד השיטה של שימוש בלחצני המסך? לא מצאתי תוכנה כזו בדיסק המצורף. בנוסף, אשמח לקבל עזרה בכיול וכיוון המסך על מנת שאוכל להוציא מהמסך את האיכות המרבית. כמו כן, ברצוני להודות לכם על הידע והעזרה שקיבלתי כאן בפורום, מה שלמעשה הוביל אותי לרכישת המסך המאוד איכותי הזה. תודה רבה לכולכם, יישר כוח, אתם עושים עבודה נפלאה.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  5. ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  6. Started by irina20,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by nir-z,

בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB, אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות. אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות: האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים? ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים) והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Idanbs,

סוף סוף המסך שהרבה בפורום מפנטזים עליו (או פינטזו [יש להם אותו כבר]) במחיר טוב אצל פנדה בבטחון אפשר לדעת שהמסך הוא בגרסא A04 ועם פאנל S-IPS http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 עכשיו רק צריך לחכות למשלוח שיגיע החודש אם אני לא טועה. תהנו

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Domovoi,

רציתי לדעת אם יש את הקטע של ה NATIVE RES ב OLED כמו ב LCD . או שכל הRESOLUTIONS נראות טוב כמו בCRT.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by kk_kk,

מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by reyrey_200,

שלום, כנראה שבימים הקרובים אני אקבל PS3. הייתי אצל חבר וראיתי את האיכות על מסך HD וראו פצצה [במקרה שלי GTA IV] !!!. נכנסתי לזאפ וראיתי שמסך HD 20 אינץ' עולה בסביבות 1800-900 ש"ח. אז חשבתי אולי אפשר ללכת על מסך מחשב שהוא תומך HD עכשיו השאלה שלי היא האם המסך שהזכרתי בכותרת תומך בHD ? ראיתי עוד 2 מסכים נחמדים של ASUS האם גם הם תומכים ב HD ? Asus VW222U Asus MW221C ואיך הביצועים שלהם לעומת הסמסונג והשאלה הכי גדולה אם 22 אינץ' יספק אותי לPS3 ?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  12. ASUS MW221C 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,475.00 ¤ ASUS VW222U 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,309.00 ¤ ASUS VW222S 22" LCD 2MS מחיר בחנות: 1,199.00 ¤ Dell E228WFP מחיר בחנות: 1,419.00 ¤ LG L222WS 22'' LCD 1:2000 5MS DVI מחיר בחנות: 1,315.00 ¤ LG L2242T 22'' LCD 5MS 1:8000 DVI מחיר בחנות: 1,490.00 ¤ SAMSUNG SyncMaster 2243BWX 22'' DVI WIDE מחיר בחנות: 1,609.00 ¤ SAMSUNG 2253LW 22'' 2MS 1:8000 BLACK מחיר בחנות: 1,569.00 ¤ SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2MS 1:8000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,660.00 ¤ SAMSUNG T220 22'' LCD 2MS 1:20,000 DVI WIDE SCREEN מחיר בחנות: 1,680.00 ¤ ASUS 22 LCD VK222U 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222S 2Ms מחיר 1,270 ש"ח ASUS 22 LCD VW222U 2Ms מחיר …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. אני עומד לקנות מסך 22 שיחובר לשני מחשבים. לחדש מהם יש כרטיס מסך חדש ואין בעייה של רזולוציות, אבל המחשב השני הוא עם כרטיס RADEON 9200 64MB AGP, ואני לא מצליח למצוא מידע האם הוא יודע לעבוד ב WIDE 1680X1050. מישהו אולי יודע מנסיון? (אני מניח שכל כרטיס מאותה תקופה יהיה זהה: RADEON 7000-9700) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by crssa,

אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by gal,

אני חושב כרגע לקנות מתישהוא את האסוס שמומלץ בכתבה של השוואת מסכים (לא זוכר את הדגם?!) ויש לי כרטיס מסך 8600 האם הם יוכלו לעבוד ביחד מבחינת רזולוציות או שצריך גם להחליף כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by psycho killer,

מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1107&CatCode=398 שווה לקנות? והאם החברה הזאת AOC טובה ?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by Googleness,

יש איזה חומר שאתם ממליצים לניקוי מסך LCD? אני משתמש כרגע במטלית כזאת לניקוי מסך שקיבלתי מאיפהשהוא... זה מנקה את האבק בצורה טובה אבל פה ושם על המסגרת ובפינות של המסך יש כתמים שומניים למיניהם. אגב זה Chimei CMV T39D

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. קיבלתי לפני חצי שעה את הסמסונג 2253BW, הרכבתי את הכל רק שיש לי בעיה עם כבל החשמל! מצד אחד הוא נכנס למסך, אבל מצד שני אין לי איפה לשים אותו! צורת החיבור שלו (שני פסים והשלישי מעוגל) לא מתאימה לשום כבל שיש לי. מה צריך לקנות כדי לסדר את העניין ולא הייתי אמור לקבל את זה עם המסך?!

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. במעבר ממסך CRT למסך TN, במספר סרטים הופיעו ריבועים סגולים וירוקים. לאחר ניסיונות רבים הכוללים הסרת והתקנת דרייברים, וכן התקנת קודקים, להפתעתי הרבה, הפתרון היה בשינוי "איכות הצבעים" מ-32 ביט ל- 16 ביט. ניתן לציין, שאני משתמש בחיבור אנלוגי. האם תופעה זו מאפיינת מסכי TN ו/או חיבור אנלוגי?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by arik100,

מה עדיף מבין השניים? לקריאה , משחקים , סרטים א. בהנחה שאין הבדל במחיר ב. בהנחה שיש הבדל של עד 200 שקל נ.ב. אני שמתי לב שהיתרון של ה 2243BW הוא שיש לו מצב PIVOT! לעומת ה2253BW שיש לו 2MS לעומת 5MS

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  23. מישהו כאן יודע האם ה2007WFP/FP אמורים להגיע תוך חודש לארץ הקודש? או שתם עידן סופית? אגב, חוצפה של DELL לתת ל2009W את השם ULTRA SHARP, לי נראה שזה כדי להטעות אנשים בכדי שירכשו את המסך ויחשבו שזו הסדרה היוקרתית עם הפאנלים האיכותיים.

• 47 תגובות
    • 4k צפיות
  24. כמעט רכשתי את ה- Asus אך לפתע חבר סיפר לי על ה- Xerox עם הזכוכית הקשיחה והלהיב אותי עליו. איזה מסך עדיף מבין ה- 2 ? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים