עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. צריך מסך עם הנתונים הנ"ל, ככה שישמש כמסך מחשב למשחקים וכדומה וגם לסרטים כשאני צופה מ3.5 מטר ככה אולי יותר. חשוב מאוד לא מאט. אין לי בעיה של תקציב מכיוון שבכל מקרה חבר שלי ירכשו את הטלויזיה מחו"ל וימכור לי אותה במחיר מוזל. אז תרבו בהצעות ותמליצו לי מה עדיף וכמובן מה נותן תמורה של כסף ומחיר הכי טוב שבוע טוב וחג עצמאות שמח!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by Polymath,

אהלן חבר'ה, לא ממזמן רכשתי את המחשב הנייד Dell XPS 13 9350 עם מסך QHD. מה אני אגיד - המסך מדהים. אני באמת נהנה מכל שניה איתו, ביחס לכל מסך שעבדתי איתו עד כה. מצד אחד, הרזולוציה היא כמובן אוברקיל למסך 13 אינץ', וחייבים scaling כדי לעבוד בצורה נורמלית, ועדיין האיכות פשוט מדהימה. הצבעים, הבהירות, הכל. אני רוצה לרכוש מסך 27 אינץ' שישתווה לו מבחינת ביצועים. אני רוצה לעבוד בדואליות עם שני המסכים ולראות תוצאות דומות. השימושים העיקריים - תכנות וצפייה בסרטים. אין גיימינג, בכלל. מטבע הדברים ולמרות שגם כאן זה כנראה אוברקיל, אני נמשך למסכי 4K. המועמד הכי טבעי הוא ה-Dell P2715Q. אבל הוא לא זול. אשמח לשמוע את הדעות שלכם בנושא, אני לא פ…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  3. ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ישמש קריאת טקסטים (אינטרנט, מאמרים). קצת תכנות. ישמש בנוסף למשחקים וסרטים בחלק מהזמן. רכזת USB תהיה נחמדה, אך אינה חובה. כנ"ל גם כניסת HDMI בנוסף ל DVI. לא נעול על שום חברה, פתוח להכל, העיקר שיחס עלות - תועלת ימוצה עד הסוף. כרגע עובד עם TN 1080P 24'' של סמסונג. אני מניח שיהיה שיפור, לא?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום, בתקופה הקרובה אני רוכש את המפרט הבא: אני מעוניין לקנות מסך 27'' (לצרכי עבודה סטנדרטית ולפעמים עבודה מהבית בפיתוח וקצת גיימיג מדי פעם) ואני מבין שעדיף לי לקנות מסך ברזולוציה 1440P אחרת זה לא יראה 'חד' (מסך 27 ברזולויצה 1080P). חשבתי על המסך הזה, https://www.payngo.co.il/246050.html, אך נאמר לי כי אינו תומך בFREESYNC - האם זה קריטי? בנוסף - הבנתי שברזולויצה 1440P עם המפרט שלי כנראה שלא אוכל לנצל אותו(המסך) במלואו - מה ההשפעות ? אצטרך לרדת בהגדרות במשחקים ? אודה לעזרה \ המלצה על מסך אחר עד 2000 ש"ח (ורצוי שפחות :)) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  6. היי, אני מחפש מסך טוב 27" לגיימינג גרפיקה וסרטים. התקציב שלי נע בין 2500 ל3500 אם אפשרות לחריגה. רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם. כרגע לפי מה שקראתי וראיתי בסרטונים הIPS הוא זה שמתאים לי, הבעיה היא שהמהירות רענון שלו דיי נמוכה.. אני חושב שאני מחפש (ותקנו אותי אם אני טועה) מסך 27" IPS עם מהירות רענון גבוה (פחות עדיפות לFreeSync או GSync כי אני עוד לא יודע איזה כרטיס מסך יהיה לי (אני בקרוב קונה מחשב חדש)). תודה מראש עריכה: לא יודע כמה זה יעזור: שאני אומר גיימינג אני מתכוון גם למשחקים כבדים ושאני אומר גרפיקה אני מתכוון שאני מתכנת עם הכרטיס מסך ובונה מנוע למשחקים (ואולי גם לעיצוב 3D או 2D בעתיד הקרוב).

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  7. היי אני מחפש מסך חדש שיתאים ל GTX980. מצאתי המלצות טובות על המסך AOC G2770PQU שגם תומך ב GSYNC. חשבתי להזמין אותו מאיביי AOC G2770PKU יוצא טיפה יותר מ 1700 ללא מע"מ\מכס. ראיתי פה בעבר אנשים שהזמינו מסכי ענק מאיביי מעניין אותי לדעת אם העסקה הזו שווה. או שיש אופציות עדיפות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dovikina,

קראתי על ה DELL הרבה ביקורות טובות, אבל 24" קטן לי (זה מסך לגרפיקאי). המלצות למסך מקביל בגודל 27"? תודה רבה

9. Started by ccc,

אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ... האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח. האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ? ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ? מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ? א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום אני בונה חדר והכל..ואני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל של 29 או 32 כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה של המסך זה שיהיה מחובר למחשב בחיבור הכי טוב שאפשר...(אני מבין ש DVI) ואני יוכל לראות בו סרטים...לא נראה לי שאני יראה הרבה טלויזיה בו הסתכלתי פה ולא ראיתי משהו מעניין,טוב אני לא מבין ממש בזה... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=360215&DB6195=140530&pageInfo=1 ודיי חשוב לי שיהיה HD READY בשביל ה PS3 |: תודה מראש לכולם על העזרה.

11. שלום, מחפש מסך חדש בגודל 32 עד 34 אינץ' בערך, רזולוציה של 2k נראית לי מתאימה. השימושים יהיו כלליים, אינטרנט, וורד, משחקים מידי פעם אבל לא משהו תחרותי, למרות שראיתי שלכולם יש מסכי 144 הרץ גם לא במחירים מופקעים. מסך קעור נראה אופציה טובה. חשבתי על מחיר של עד 2200 ש"ח בערך, הבעיה שראיתי שלכל היצרנים הגדולים יש מסכים בגודל הזה, 144 הרץ, קעורים עם פאנל VA ככה שאני לא יודע מהה הבדלים והערך המוסף. חיבור usb c יכול להיות תוספת חשובה, אבל לא ראיתי באף אחד מהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amba2,

הי, דרוש מסך עבור אישה מבוגרת וכבדת ראייה שישמש לעיבוד תמלילים וקצת גלישה באינטרנט (למעשה רק לטקסט...). המחשבות שלנו עד כאן היו שעדיף מסך ביחס 3:4 בין 21" ל- 25".. לפני יומיים הזמנו את ה- Samsung 943BMP 19" פשוט בגלל שלא מצאנו 3:4 בגודל הנ"ל. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה לדגמים בתקציב של עד 2000 ש"ח (עדיין יש אפשרות לבטל את ההזמנה). בנוסף, מקריאה בפורום בשרשורי עבר אני לומד שפאנל TN לא הכי מומלץ לעבודה עם טקסט. האם עדיין רלוונטי למסכים בימינו? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KiDi,

היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shlosi,

חשוב שהמסך יהיה לא קעור. חשבתי על מחיר סביב ה1500-2500. לא קריטי לי שיהיה 4K, אבל לא רוצה בררה. המלצות?

15. רזולוציה דרושה 1920x1080 אין צורך ב3D מרחק ישיבה מהמסך נע בין 80 ס"מ ל 3 מטר התקציב בכותרת, אבל אשמח לא להוציא את כולו מסכים שנראים כאופציות בינתיים: LG 32LK430Y Panasonic L37U30M הבנתי שיש עדיפות לפאנל IPS ואני אשמח אם תוכלו לכוון אותי, תודה

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. לשימוש בעיקר בעבודה עם הרבה חלונות במקביל או חלון אחד רחב עם המון פרטים. לסרטים יש לי מקרן FHD ולגיימינג אין לי ממש זמן. חייב להיות IPS כמובן. ראיתי משהו CURVED מבית LG אבל לא רואה לזה יתרון של ממש. היום אני משתמש בשניים או שלושה מסכי 24 אינטש 1920X1200 כך שכל רזולוציה מתחת ל-4K לרוחב היא פחות טובה ממה שיש לי היום. תקציב גמיש כרגע. חבר שלח לי לינק: השוואה למטה. תודה!

17. מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by Dos,

שלום וברכה לחברי הפורום, אני מחפש מסך מעל "19 שיחס הגובה לרוחב הוא 4:3. בנוסף אני אעבוד איתו במצב אנכי כך שאני צריך שיהיה לו סטנד PIVOT, או שאפשר יהיה לתלות אותו במצב אנכי. אני בעיקרון מעדיף שיהיה IPS, אבל הכי חשוב שתהיה זוית צפיה טובה. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by thatnitai,

תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן. למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Roeebaeloha,

היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ggoblin,

שלום אודה עזרתכם במציאת מסך מתאים דרישות: 4K עם פאנל IPS מעל 27 אינץ ל 40% לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס 30% לסדרות וסרטים 30% למשחקים בנתיים חשבתי ללכת על Philips 43'' BDM4350UC תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ZenBOT,

אם מישהו במקרה מוסר/מוכר במחיר סמלי מסך CRT באזור הצפון אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית. *-חיפשתי בטרייד - זון ובמספר אתרי יד שנייה. +לא מצאתי תת פורום יותר מתאים מזה אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DXM,

מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Serran,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום. אני מחפש עוף מוזר, שנכחד מהעולם למיטב הבנתי. מסך CRT, בגודל 19", שיודע להגיע למעל 140HZ ב800X600. האם קיימת חיה כזאת? לאחר שיטוט בכמה חנויות מחשבים גיליתי שלא רק שמה שאני מחפש נדיר, אלא כבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא בא"י. הבנתי שכבר לא מוכרים דגמי CRT בארץ (מצאתי 12 בזאפ. זהו!) האופציה המתבקשת היא להזמין מחו"ל, אבל בור שכמוני לא מבין בדגמים, מחירים, פונקציות אחרות ומה שווה ומה לא. עזרתכם נדרשת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מחפש מסך fhd סביבות 23 אינץ שיהיה כמה שיותר טוב לעיניים (פחות מעייף) לקריאה ממושכת של מאמרים. מיועד לחיבור ללפטופ ולכן חשוב hdmi. זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו בתקציב כמה שיותר נמוך (אין תקציב מוגדר אבל רוצה לחסוך בכסף ואחריות מאוד). - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.zap.co.il/wisebuyreview.aspx?modelid=841820 - - - תגובה אוחדה: - - - מה חושבים? (אני לא מבין במסכים ממש)

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.