עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפי כל הביקורות המסך הנ"ל מהווה תמורה מצויינת למחיר ומציג בצורה טובה סרטים ומשחקים מהירים ! השאלה שלי היא מה לבדוק שאני שם בחנות לבקש לבדוק את הצג לפני שאני לוקח ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by RedEyez,

טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dan9,

היי יש לי מסך LCD PILOT 32" ויש בו חיבור HDMI וגם VGA כולל תמיכה בHD... הבעיה היא כזו כשאני מחבר את המחשב בHDMI ב720P אז אני מקבל תמונה חדה יותר מידי בצורה מגזמת עד שאני יכול להבחין בצללים.. אבל כשאני מחבר ב VGA באותה רזולוציה 1280- 720 אני מקבל תמונה ממש חדה נקיה וטובה.. מוזר לא?? יש לכם מושג למה? שיחקתי אין ספור בהגדרות של הכרטיס ושל המסך אבל ממש כלום.. מדובר בכרטיס מסך 8600GT וכבל DVI TO HDMI !! (מפרט של חלקי המחשב בצד מפרט 2)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by shlomihd,

שלום לכולם, האם מישהו רכש בעבר מסך מאתר ebay? אני מעוניין לדעת מה החסרונות, מה בעיניין מכס, אחריות וכד'. מבדיקה שלי ההפרש בעלות בין רכישה מהארץ לבין קניה מהאתר הוא עצום. תודה מראש, שלומי.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. כרגע יש לי מסך 22" LG, ומהיום אני יעבוד שעות רבות על המחשב, ורוצה לקנות מסך נוסף לDUAL SCREEN. אז אני רוצה שהLG העכשווי יהיה המסך השני ולהביא מסך איכותי יותר כמסך ראשי. 95% מהזמן השימוש הוא טקסטים. לא רוצה קטן יותר מ22", ומוכן לשלם עד 3K ש"ח אבל רצוי פחות... ראיתי את הDELL 2408 שהוא נשמע מעולה. אבל האם יש אלטרנטיבות בגודל 22" ולא 24"? או המלצות אחרות? תודות עריכה: יש הבדל גדול בטקסטים בין ה248WFP ל 2408WFP? הראשון זול בכ-1000 ש"ח (מאמין שהוא TN...)

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  8. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות בסביבות המחיר הזה (1200 ש"ח) שיהיה 20 אינץ', ושיהיה רחב עדיף כמובן, או שעדיף לקנות מסך 19 אינץ' עם תפקוד הרבה יותר טוב, אני לא ממש מבין בזה אז.. תודה רבה רבה לעוזרים, יום טוב!

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by Barni,

שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by [NOS],

לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. אני אבא לילד מטורף על משחקי מחשב מוטרפים. קראתי את רוב הכתבות הדנות ב24 אינטש. אני קיבלתי החלטה שהדיונים סביב דל די מעייפים. אני מוכן לזרוק עוד קצת (טרם החלטתי כמה) כסף, ולקנות מסך שהוא בטוח מצויין למשחקי מחשב ואין לגביו התניות על ביצועים למשחקים. יש לבן מחשב חזק ומחכים למשיח בנושא מסך. כל פעם יש משהו חדש: זמני תגובה, הרגל, מחבר חדש, USB, לחצן חדש וכו' הגדרת בקשת העזרה היא: 1) מסך מצויין למשחקים!!! ללא תנאים וגירסאות. זמני תגובה, צבעים וכו' 2) מתאים לצפות בטלוויזיה. זוויות צפייה. נושא החיבורים לא ממש ברור לי עד הסוף ולהערכתי ניתן להתפשר קימעא(יש לנו יס 3) PIP זה גם סדר העדיפות. החופש ניגמר, ואת המסך צריך בזמן הנכון, ולא בזמן כלשהו כללי. אשמח לקבל דירוג 3-4 מסכים. מיותר לצ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by liortaib,

בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  14. מחפש תוכנת כיול שתוכל להוציא לי את המיטב מהמסך שלי, יש דבר כזה? במה אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by T3,

LG L227WT Samsung לא יודע איזה ASUS MW221C ? למשחקים וסרטים הייתי לוקח את ה ASUS כי הוא זול ומצוין אבל לפי מה שראיתי אין לו אפשרות של 4:3 .. האם זה נכון? ואם כן איזה מסך כדי לי שיש לו את האפשרות הזאת? לגבי המחיר המקסימום שאני מוכן להשקיע זה במחיר של ה LG שרשמתי שזה משהו כזה 1800-1700 שקל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by YarYar,

יש לי את המסך בערך שנה, וכפתור הנעילה של המעמד תקוע אצלי, מה שאומר שאני לא יכול לכוון את הגובה של המסך, וגם לא יכול להשתמש במצב פיווט. עד היום זה לא הפריע לי, אבל פתאום זה התחיל להציק לי. אני מדבר על זה: http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/he/ug/stand.htm#Using%20the%20Tilt,%20Swivel%20Vertical%20Extension איפה שכתוב "הארכה אנכית". הכפתור פשוט תקוע, ואי אפשר ללחוץ עליו. למישהו פה היתה בעייה דומה? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by אור*,

לפי ידיעה ששמעתי השבוע באג יהיו יבואנים רשמיים של DELL דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע מצד אחד מחירים של באג מצד שני לא צריך לנסוע לפתח תיקווה בשביל לראות ולקנות ואולי רק אולי מסכים איכותיים יהפכו להיות סטנדרט נדרש ע"י עמנו ואז אולי Notebook לא ינסו למכור לי 2007FP מתצוגה ב 1900 ויגידו שזה האחרון ויותר הוא לא מיוצר...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlomihd,

שלום לכל חברי הפורום, בעבר הועלתה יוזמה ברוכה דרך פורום זה, לרכישה מרוכזת של מסכי DELL. יוזמה זו כקבוצה הקנתה תעריף זול יותר לרכישת המסך מאשר ברכישה פרטית, אך גולת הכותרת היתה התחיבות לקבלת מסכים עם פאנל איכותי ו- 0 פיקסלים שרופים. מזכרוני אחד מחברי הפורום ביצע בדיקה לכל המסכים בבית העסק טרם העברתם לרוכשים (בהסכמה של בית העסק כמובן). לעניות דעתי המכשול העיקרי בהוצאה לפעול של יוזמה כזאת היא לאתר את האחד שיודע ומוכן לבצע את הבדיקה במעבדה. מקריאה בפורום עולה כי מסכים אלו מאוד מאוד איכותים ובעלי ביקוש רב, אך מחירם היקר והמדיניות בנוגע לפיקסלים שרופים מונעים רכישתם(כך זה אצלי בכל אופן). באפשרותי לבצע את איתור בית העסק שיסכים לבדיקה הנ"ל ולמחיר הוגן, אך לא אוכל לבצע את הבדיקה ש…

• 73 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by aviel120,

אני מחפש מסך 19-22 אינ'ץ, שיהיה למשחקים וכמה שאפשר יותר זול ויותר קרוב לכיוון ה1000 שקל, אבל שהיה מסך טוב ואמיד. שיהיה טוב גם לסרטים ומישחקים בלי מריחות ובעיות. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. Started by ran_01,

שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  24. שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש,והוא רוצה לקנות מסך שיתאים בעיקר למשחקים (crysis,bioshock,CAD4...) בגודל 19" או 22" , מבלי להתפשר יותר מדי על דיוק הצבעים ורמת הבהירות. האם קיים מסך כזה שהוא לא TN? ואם לא - מהו המסך מסוג TN המומלץ ביותר למשחקים? תודה!

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by liav12,

היי, שמתי לב לזה שמסכי LCD בדרך כלל מוציאים קצת ריח של פלסטיק כזה מלמעלה שכנראה נובע מהחום של המסך (והיות ושלי לא היחיד הבנתי שזה בסדר), אך שמתי לב שכשאני נוגע במסך, החלק האמצעי והתחתון חמים כזה אך החלק העליון ממש חם (שצמוד לפלסטיק וכולל הפלסטיק!) כאילו לגעת בליבה של כרטיס מסך שעובד ללא מאמץ! רציתי לדעת האם הדבר תקין, אם לא אממש אחריות לפני שהמסך ידפק בעוד חודש חודשיים (המסך כולה בן 7 חודש) תודה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים