עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by assaf990,

20 אינצ צורך: עבודה משרדית, אינטרנט הציעו לי מחיר 970 שח שווה לקחת? (אין לי מושג האם זה מסך רחב)

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. Started by asilbob,

מה באמת האבדלים בין המסכים האלו ? אפילו הכי קטנים? מה באמת האבדלים 2253BW ל2243BW תרשמו מה היתרון לכול מסך

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך בגודל 20 אינצ' עד 1400 ש"ח העדיפות כרגע למסך רחב, אם כי אני לא נעול על זה. מכיוון שהמסך מיועד לצרכי עבודה במשרדי החברה אני מעוניין ל"חסוך" את פריסת הרמקולים על שולחנות המשתמשים וחשוב לי שהרמקולים יהיו מובנים במסך. אשמח לשמוע ממכם המלצות לדגמים מומלצים רלוונטיים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. מחפש מסך טוב למשחקים וצפיה בסרטים תקציב עד 2500 ש"ח כל הצעה בהתתקבל בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  5. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. שלום לכולם, אני משתמש במסך CRT כבר שנים זה מסך LCD הראשון שלי לכן אני עדיין לא סגור סופית ועדיין בודק ומשווה. המסך מיועד לסרטים רגילים ותוכן HD 720p 1080p, כמו כן גם למשחקים ומשחקי רשת. המלצות ועדיפות לחנויות מאזור הצפון יתקבלו בברכה בינתיים אני חושב על פנדה או TMS. עדיפות למסכים בעלי התכונות הבאות: low ms s-ips o s-pva high Resolution קראתי קצת פוסטים של אחרים וביקורות, בינתיים צמצתי את הרשימה למסכים הבאים: 24 inch : Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 22 inch: Samsung LCD 22 2253W 2Ms 1:8000 LG LCD 22 W2252TQ 10000:1 LG LCD 22 L227WT 2ms 1:10000 20 inch: LG LCD 20 L206WU MultiLink Connection Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel EIZO LCD 20.1…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  7. בבקשה תעזרו לי... :-\ המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. לפי כל הביקורות המסך הנ"ל מהווה תמורה מצויינת למחיר ומציג בצורה טובה סרטים ומשחקים מהירים ! השאלה שלי היא מה לבדוק שאני שם בחנות לבקש לבדוק את הצג לפני שאני לוקח ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by RedEyez,

טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם. עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים. שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו). ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט. בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמלי…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מסך חדש... קיבלתי הצעה דרך מקום העבודה למסך 20 אינט'ש BENQ דגם FP202W. זה נחשב מסך טוב? האם יש מסך אחר שהוא ממומלץ יותר בסכומים של 800-1000 ש"ח? תודה על העזרה... רם

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. Started by shlomihd,

שלום לכולם, האם מישהו רכש בעבר מסך מאתר ebay? אני מעוניין לדעת מה החסרונות, מה בעיניין מכס, אחריות וכד'. מבדיקה שלי ההפרש בעלות בין רכישה מהארץ לבין קניה מהאתר הוא עצום. תודה מראש, שלומי.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by Barni,

שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by liortaib,

בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. Started by [NOS],

לאחר מסיבה פרועה (כן ממש...) בביתי אתמול אני מגלה שיש לי קצת מיץ תפוזים על המסך (הסוג הזול והדביק) עכשיו, איך בדיוק מנקים את זה בלי להרוס את המסך ? תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל.. הייתי רוצה לדעת למי מבין המסכים 2253BW, 2243BW, E228WFP יש את את היחס ביצועים-מחיר הטוב ביותר?... אני אשמח מאוד אם תוכלו לנמק ולפרט... וכמובן שאם יש לכם הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע! תודה רבה לכל העונים!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by mc_elad,

אני מתלבט בין- Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI לבין- Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp אשמח לקבל עצות בנושא וצריך לציין שהמסך מיועד בעיקר למשחקים (הרבה משחקים) בבקשה תגיבו !!! ....

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by YarYar,

יש לי את המסך בערך שנה, וכפתור הנעילה של המעמד תקוע אצלי, מה שאומר שאני לא יכול לכוון את הגובה של המסך, וגם לא יכול להשתמש במצב פיווט. עד היום זה לא הפריע לי, אבל פתאום זה התחיל להציק לי. אני מדבר על זה: http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/he/ug/stand.htm#Using%20the%20Tilt,%20Swivel%20Vertical%20Extension איפה שכתוב "הארכה אנכית". הכפתור פשוט תקוע, ואי אפשר ללחוץ עליו. למישהו פה היתה בעייה דומה? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by aviel120,

אני מחפש מסך 19-22 אינ'ץ, שיהיה למשחקים וכמה שאפשר יותר זול ויותר קרוב לכיוון ה1000 שקל, אבל שהיה מסך טוב ואמיד. שיהיה טוב גם לסרטים ומישחקים בלי מריחות ובעיות. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  22. לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחפש תוכנת כיול שתוכל להוציא לי את המיטב מהמסך שלי, יש דבר כזה? במה אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אור*,

לפי ידיעה ששמעתי השבוע באג יהיו יבואנים רשמיים של DELL דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע מצד אחד מחירים של באג מצד שני לא צריך לנסוע לפתח תיקווה בשביל לראות ולקנות ואולי רק אולי מסכים איכותיים יהפכו להיות סטנדרט נדרש ע"י עמנו ואז אולי Notebook לא ינסו למכור לי 2007FP מתצוגה ב 1900 ויגידו שזה האחרון ויותר הוא לא מיוצר...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. במה אתם משתמשים ועל מה הייתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.