מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלו את השולחן עבודה,או בנגן שאני רואה בו את הסרט לבחור את הרזולוציה הזאת? או שזה לא משנה בגלל שלסרט יש רזולוציה משלו?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
samsung 943bx samsung 931c samsung 961bf samsung932bf מעדיף מסך של samsung
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את המסך הנ"ל ושמתי לב בבית שבין הפנאל למסך יש רווח בכל הפינות, שאם אני לוחץ טיפה אז הפנאל מתקרב למסך. האם זה אמור להיות ככה? תודה רבה לעוזרים זה חשוב לי מאוד
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט משחקים שאני משחק בהם ואני רוצה ליראות את התוכנת הקלטה וגם את הנתונים של המחשב על מסך אחר ליד המסך הראשי שלי אז כמה שאלות: 1.המסך חייב להיות מאותו סוג או שאפשר להסתפק במסך פשוט וקטן? 2.איך עושים את זה שבמסך אחד רץ המשחק ובמסך השני התוכנה? 3.האם זה מצריך תוספים כמו: חלקים , תוכנות , ועוד... ? 4.האם זה מצריך כרטיס מסך יותר חזק או עם פונקציות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכם התקציב שלי למסך הינו כ1000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה של עד 50-150 ש"ח לכל היותר. לאחר חיפושים רבים מצאתי את 2 המסכים הבאים: Samsung 931BW - 990 ש"ח מסך 19 LG L1900J 1100 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסכים נוספים או לבחירה בין שני המסכים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מסך לאבא שלי. שימושים עיקריים: 1. עבודה מול מייל ואינטרנט (קריאה של מסמכים וכו'...) 2. משחקים (כן הבחור משחק modern warfare וכל מיני משחקי fps. דרוש שיהיו גם רמקולים למסך. אין צורך בצפייה בסרטים (בשביל זה כבר מחברים את הטלוויזיה...) אין בעיה לחרוג מהתקציב אם תגידו שזה ממש הכרחי. אין צורך בפאנל מיוחד עם יציאות usb וכו' אלא אם כן זה כלול (הסתדרנו עד עכשיו בלי זה, נסתדר גם עכשיו בלי זה..) תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב למשחקים ועכשיו אני רוצה לקנות מסך! תחילה רציתי לקנות LCD TV 26 , אבל מכיוון שבידיוק ליד המחשב יש לי טלוויזיה, החלטתי שלא שווה לקנות LCD TV כי אני בכלל לא אשתמש בטלוויזיה והאופציות של המסך!!! לכן החלטתי ללכת על מוניטור רגיל וטוב: זה המסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454744 שמעתי עליו המון ביקורות טובות, אבל גם דעתכם חשובה לי... לכן אשמח לשמוע תגובות לפני שאני קונה! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו נתקל בLP3065 מסך של HP בגודל 30'' למכירה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. שמי בקי, ולפני זמן מה בניתי לאחותי מחשב ובו התקנתי לה כרטיס מסך Leadtek - PX8600-GT-TDH 256MB. יש במפרט מעבד אינטל E6300, זיכרון 1X2 = 2GB 667MHZ, לוח אם GA-965P-DS3P של ג'יגהבייט, דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB, ובמארז ישנו ספק כח 500W של אנטק. היא החליטה בעצתי לרכוש מסך LCD 24" של דל. האם כרטיס המסך הנ"ל יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס מבחינת הרזולוציה וכו'? אחותי לא משתמשת במחשב ומשחקת משחקים כבדים (גיימרית), אלא משחקים קטנים ופשוטים, סרטים קצת, אינטרנט ותוכנות האופיס, ובעלה משתמש בתוכנת מפות וכו'(בגלל העבודה שלו).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בארץ לגיימינג שיכול להריץ על 120HZ, ראיתי שיש את המסך הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 אבל כתוב שם 8MS זמן תגובה, שזה איטי לא? כי במסכים אחרים כתוב 2MS . יש אולי עוד מסכים יותר טובים? ולמה הזמן תגובה שלו כזה איטי
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מהו הLCD הכי טוב שאפשר לרכוש עד 1300ש"ח גג 1400 אם זה למשחקים,סרטים ושאר דברים
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש כאן ואני מעוניין בעזרה בבחירת מסך התקציב שלי הוא עד 2200 שח הצרכים שלי הם : אינטרנט, אופיס, סרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים בכלל) כמו כן יש לציין שמאוד חשובה לי האיכות בתמונות, צבעים חיים ועומק הדגמים שעליהם אני חושב הם: samsung 931b samsung 940bw dell 2007fp dell 2007wfp dell e228wfp samsung 226bw viewsonic vp930b asus pw201 תודה רבה יניב
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, רכשתי את מסך כחלק מממבצעי ה - black friday וקבלתי מסך שעל המדבקה בקרטון מופיעה REV A00 Manufactured Data: Aug 2012 מה המשמעות של REV A00? האם יש גרסאות חדשות יותר של מסך זה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך SAMSUNG T240 למחשב החדש שהרכיבו לי כאן. חלק משימושיו של המסך יהיו לשמש גם כמסך עבור הPS3 שאותו אני הולך לחבר למסך ב-HDMI. למסך הנ"ל אין רמקולים, ולכן ככל הנראה אני לא אוכל לשמוע צליל מהPS3. האם יש איזהשהם פתרונות לבעיה? אולי אפשר לחבר רמקולים למסך או משהו? תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
נשרף לנו המסך בקפיצת מטח ואני רוצה לקנות 22' למשחקים וסרטים[עדיף HD] אין לי צורך בחיבורי טלוויזיה וכו' [br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 10:45:21 ומה אתם אומרים על ה22QD של צימי
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7 בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים... כרטיס מסך פשוט ביותר.. השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל ומה 4:3 או 16:10 ? 19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב? תודה רבה. טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4k P2415Q.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי למשחקים, גודל 20-22''. תקציב: עד 2000 ש"ח. PIVOT לא משנה לי כלל, אגב. הבנתי שפאנל IPS יהיה טוב יותר למשחקים מפאנל TN, האם זה נכון? על אלו מסכים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-