עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אין צורך במשחקים. השימושים יהיו רגילים, טקסטים, אינטרנט וכו'. מה ה VFM עד 1000?

2. Started by redead,

איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by דקל,

שלום מבקש המלצה מסך שימוש משרדי , אני יושב שעות מול המחשב כל יום יש לי מחשב עם כניסת hdmi ו- vga האם לגבי רמקולים כדאי בנפרד או כחלק מהמסך? תקציב גמיש - ראיתי כי מסכים טובים מתחילים ב- 800 ש"ח קיבלתי המלצות על 2 מסכים אבל אשמח לקבל המלצה גם על אחרים 1. s24c650 של סמסונג - הבנתי כי מגיע עם רמקולים ו-hdmi 2. p2414h של dell - הבנתי כי ללא רמקולים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ido2309,

שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם: 1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA? 2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר? אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20". אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר. תודה רבה, אלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yamyam070,

http://www.guru3d.com/news_story/low_cost_seiki_pro_branded_4k_ultra_hd_displays.html פנאל VA

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kobi31,

אני מתלבט מאד בין שני המסכים - המחיר הוא די דומה, וגם הפאנל. אולם ל eizo יש 2" פחות. הצרכים שלי הם עבודה בתלת מימד, סביבת עבודה adobe rgb. אנא חוו את דעתכם בנושא מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. [h=1]מסך מחשב Samsung S27C650D 27'' LED PLS[/h] מסך מחשב LED PLS איכותי מבית Samsung בגודל 27 אינטש בעל חיבורי Display port ,DVI ,VGA ו-2xUSB, למסך פונקציית Pivot והוא יכול להסתובב עד למצב אנכי ובעל חיסכון בחשמל יצרן: Samsung‏, גודל: 27''‏, רזולוציה: 1920x1080‏, 16:9‏, צבע: שחור‏, חיבורים: VGA‏, DVI‏,DisplayPort‏, USB 2.0‏, תכונות: LED‏, PLS‏, תמיכה בתקן VESA‏, Pivot‏, זמן תגובה: 4ms‏, משך אחריות: 3 שנים‏, ------------------------------------- המסך הנ"ל טוב למשחקים ? זה הכרטיס מסך שלי : [h=1]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h] כרטיס מסך GTX770 מבית Asus בעל 2GB זיכרון ויציאות DP, HDMI ו-2 יציאות DVI או שאתם מציעים מסך מדגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  9. יש לי נייד של DELL inspiron 15 7000S בזמן האחרון התחיל להישרף לי כמה פקסלים וזה מתפשט לאט לאט על כל המסך יש איזה מקום מומלץ שאפשר להחליף ומה סדר גודל העליות אם זה בכלל משתלם תודה מראש

10. קיבלתי לפני 4 ימים את המסך ועבדתי איתו בחיבור VGA והכל היה מעולה. (מסך מדהים!) מה שכן, קניתי עכשיו כבל HDMI והאיכות על הפנים. הפעלתי את הclear type אבל עדיין התמונה מטושטשת ולא נעימה לעין. הדרך הכי טובה לתאר היא שנראה כאילו המסך עובד ברזולוציה נמוכה ממה שמוגדר לו. יש למישהו רעיון? אני עובד על XPS 1530M ויציאות היחידות שיש לו הן VGA וHDMI. דבר נוסף - מה ההבדל במהירויות של HDMI?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. חשוב לי תמורה למחיר תמיכה האפליקציות ממשק נוח עם השתלטת מהנייד ה tcl עולה 1350 ה lg עולה 1650

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by חננב,

רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 19" lcd שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצים בקיצור צרכים משרדיים.. עד היום יצא לי לראות את lg 1960 tr הבעיה שלי איתו שהוא מעייף את העיניים מהר מאוד (חזק מדיי ?) ושעובדים בבהירות גבוהה קשה לראות הבדלים בין צבעים תכלת - לבן אפור -לבן. יש לציין שמדובר בשימוש של 8 שעות לערך ביום כמובן לא באופן רציף אבל בחלק נכבד של הזמן. על איזה מסך אתם ממליצים ששוב חשוב יותר למשרד ,משחקים כלל לא בעניין וסרטים ניתן לראות בצורה טובה. לגביי התקציב מדובר ב-1200-1600 ש"ח במידה וישנו מסך שעונה יותר טוב על ההגדרות בטווח מחירים גבוה קצת יותר,גם טוב. תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. שלום לכולם אני מנסה למצוא פיתרון לבעית "מקום על המסך"...כמו רוב האנשים, אני עובד על המחשב עם 162 חלונות פתוחים, וכל פעם שאני רוצה לעבור בניהם אני צריך להזיז או למזער את את השאר. הפתרון הכי נחמד הוא לקנות מסך יותר גדול ("19 עד "32...) וככה יהיה אפשר לראות יותר חלונות בלי בעיה. עם מסך גדול אתה לא רק יכול לשבת יותר רחוק (ונוח...), אלא אתה יכול לעבוד על כמה חלונות בו זמנית (אני מתכנת, וזה אופצייה מאוד חשובה) אז האופציה הראשונה כמו שאמרנו היא מסך גדול, והאופציה השניה היא לקנות עוד מסך (או שניים...) וולהצמיד אותם, כך ש"כאילו" הם יראו ביחד. השאלה שלי היא איזה פתרון נראה יותר טוב\מציאותי והאם למישהו יש רעיון טוב יותר? אחרי שאקבל שאלות על אלה, אני ארשה לעצמי לשאול עןד כמה שאלות .…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  15. שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי Samsung 226BW וחשבתי לשדרג למשהו נחמד יותר. רוב הפורום פה ממליץ בד"כ על 2 מסכים בלבד בקטגוריית ה- 24: Dell U2410 Dell 2407WFP השימושים שלי הם משחקים, סרטים, ומשרדי כמובן. חשוב לי בעיקר שחווית המשחק לא תיפגע. ghosting, input lag מינימליים עד כמה שאפשר. יש עוד אפשרויות או ששתי המסכים האלו הם האופציה השפויה היחידה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. יצאתי מעט מבולבל מכל המידע שניסיתי לאסוף פה, לכן אשאל כמה שאלות ואשמח לתשובתכם: 1) בתקציב של עד 2000 ש"ח מהו המסך הטוב ביותר לצפיה בסרטים ולקריאת טקסט!! 2) האם לשימושים אלו עדיף מסך רגיל או רחב? 3) שאלת הבן השלישי בהגדה ???: האם כשינם שתי חיבורים - אנלוגי ודיגיטלי יש להשתמש באחד מהם או שיש תועלת משימוש בשניהם? 4) אין לי נסיון כלל עם מסכי LCD, אבל קבלתי לבדיקה מסך LG L1970HR וכשניסיתי לראות איתו סרט, היה משהו לא חלק בתמונה! קשה לי להגדיר, מעין טשטוש. הדבר בלט בקטעים בהם הצבעים היו כהים מאוד ובמיוחד בשחור - היו מעין כתמים כחולים! ממה זה נובע? ומהו המסך איתו לא 'אחווה' מראות כאלו?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by prelly,

איך המסך הזה אנשים Benq LCD 22 FP222W 5ms? יחזיק מעמד הרבה זמן? הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16394 תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. שניהם 24" כמעט אותה ספקיפיקציה LG W2486L LED Dell ST2410 קצת ביקורות שלכם, המלצות מניסיון,ידע או הסברים יעזרו מאוד. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מבצע חג - BENQ 24'' GL2460 2M [TABLE=class: cms_table, width: 558] [TR] [TD]2MS[/TD] [TD=align: right]זמן תגובה[/TD] [/TR] [TR] [TD]60Hz[/TD] [TD=align: right]קצב רענון[/TD] [/TR] [TR] [TD]FullHD 1920x1080[/TD] [TD=align: right]רזולוציה[/TD] [/TR] [TR] [TD]1:1000[/TD] [TD=align: right]ניגודיות[/TD] [/TR] [TR] [TD]TN[/TD] [TD=align: right]סוג צג[/TD] [/TR] [TR] [TD]VGA, DVI[/TD] [TD=align: right]חיבורים [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by URSH,

בשעה טובה רכשתי (בעזרתכם המקצועית והטובה) 971P של סמסונג, עד עכשו נראה נהדר . התקנתי את תוכנת המג'יק וסיבוב המסך (ROTATE) ,ויחד עם הצלמיות שלהן בפינת המסך השמאלית מופיעה צלמית "LCD GAMMA" ,מה זה ? האם זה הכרחי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by URSH,

בשעה טובה עברתי מCRT- ל-LCD סמסונג P971 . אני לא מצליח להפעיל את תכונת הפיבוט האוטומטי , (סיבוב פיזי של המסך ב-90 מעלות ,אמור לגרום לתצוגה גם להסתובב). הורדתי מאתר סמסונג תוכנות מעודכנות (מג'יק ורוטציה), לא עוזר. בעיה נוספת הצלחתי בעזרת התוכנה (ידנית) לעבור בתצוגה לרוטציה של 90 מעלות (הכי שימושי לי). אך כשאני מנסה בעזרת התוכנה לחזור לתצוגה אופקית (מצב רגיל), המסך חוזר חזרה למצב הנורמאלי רק ל-6 שניות ,ואז עובר שוב לתצוגה אנכית (מלבן עומד על צידו) . הדרך היחידה לחזור למצב הנורמאלי היא להסיר את התוכנה. מישהו מכיר את התופעה ?? ברשותי פנטיום 4 , וינדוס XP3 , כרטיס ג'יפורס 5200 .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Lahad,

האם מסכי LCD רגילים יכולים להריץ מעל 75 הרץ?ואם כן איזה דגמים ? תודה

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  24. חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.

25. Started by tommyb,

שלום לכל מי שיכול לעזור לפני כשבוע רכשתי מסך פיליפס 200w6 לאחר ההתקנה (כולל הדריבר מהדיסק) והתאמת הרזולוציה לפי הוראות הייצרן וחבר שברשותו אותו המסך נתקלתי בבעייה גודל התצוגה חורג מגבולות המסך. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס המסך וכמו כן להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר כלום לא עזר. פרטים טכניים : מסך :philips 200w6 כרטיס מסך : nvidia geforce 7300gt pcx 256 mb כל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד. תודה ויום נפלא ת

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.