מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום מאחר והמסך של אח שלי גוסס החלטתי להביא לו את שלי (17") ולקנות מסך 19" חדש.... אין לי שום מושג בתחום הזה ואני צריך המלצות למסכים. קראתי בביקורת באתר שעדיף ה-932B של SAMSUNG, אבל באתר שאני רוצה יש רק 932BF, יש הבדל ביניהם? המסך לשימושים: קצת עבודה בוורד, גלישה באינטרנט, משחקים וקצת סרטים. תקציב: 1000-1400 שקל עם טיפה חריגות אם צריך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
פתחתי אשכול בנוגע למסך 17" שקיבלתי אבל החלטתי לנסות לחפש מסך 19" הכי איכותי שאפשר שיתקרב כמה שיותר ל-1000 ש"ח. מומלץ שלא יהיה רחב. אם אפשר כמה מסכים ולדרג את סדר העדיפויות (למקרה שלא יהיה לחנות) אולי יש עוד מסכים איכותיים חוץ מ-LG SAMSUNG VIEWSONIC DELL שאני לא מכיר והם יותר זולים. אם אפשר תגובה מהירה כי בבוקר אני הולך לחנות. תודה. נ.ב כמובן שאני מתכוון למסך LCD והמחשב לעריכה של מוזיקה (אפילו לא קצת למשחקים ועבודה גרפית וכל זה...)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
המטרה היא להחליף מסך 17" CRT שהיה מוגדר על רזולוציה של 1024x768 ועשה את העבודה מצוין. רוב העבודה היא סביב Word ואינטרנט. העדפה למסך לא גדול ולא בפורמט רחב, עם רזולוציה לא גבוהה. אשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה של החומר בפורום הבנתי שמסכי ה-VA יותר טובים מה-TN ובעיקר לטקסט. אני מחפש מסך לטקסט (בעיקר אינטרנט) במחיר של 1000-1200 ש"ח , קיים??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לשדרג את ה CRT הישן שלי למסך דק. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וקריאה וקצת למשחקי אסטרטגיה. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המסך הזה LG 19" W1943T 5ms LCD הוא מתאים לסרטים ומשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
19" רגיל לסרטים, קצת משחקים פה ושם כמו CS ועבודה רגילה עם האינטרנט\אופיס ..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
טוב אני חושב שהכותרת אומרת הכל... אני רוצה 19", לא גדול מדי. אני מעדיף מסך רגיל, לא רחב, הרחבים נראים לי לא נוחים לצפייה, למרות שלא ניסיתי אחד באמת. השימושים זה עבודה משרדית, אנטרנט, וקצת סרטים ומשחקים. המליצו לי בחום על samsung 971P אבל ראיתי ביקורות לא מתלהבות בזאפ (לא על הביצועים אלא על הכיוונונים של המסך, התוכנה וכו') התקציב הוא 1500 ש"ח. אפשר שיהיה פחות מזה. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא מבין יותר מדי במסכים ואני יודע שעל האנשים בHWZ אפשר לסמוך =] אני מחפש מסך LCD, כמו שאמרתי-19 אינץ' חשוב שתיהיה מסגרת שחורה אמרו לי שזה הרבה יותר בריא לעיניים... אני גר בחדרה לכן אין הרבה חנויות מחשבים מוכרות פה :-\... יש את BUG ואת טרקלין חשמל שגם מוכרת מסכים.. עדיף שיהיה מסך שיש להם... אבל אם אפשר למצוא משהו יותר טוב במקום אחר אני גם מעוניין. שכחתי לציין, אני גיימר.. זאת אומרת שהמסך ישמש בעיקר למשחקים [גם סרטים] וגם הרבה גלישה באינטרנט כך שחשוב שהטקסט יראה נורמלי ולא חייזרי למדי.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. מסך הסוני שלי סיים את תפקידו באופן סופי מאוד אתמול בערב לאחרלמעלה מ3 שנים הגיע הזמן למסך אחר במקומו- אני מעוניין במסך שישמש אותי לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים. אני מעוניין במשך 19" ולא במסך רחב. תקציב עד 1300 ש"ח. קראתי שה LG1960TR הומלץ פה. האם יש עוד אלטרנטיבות במחירים האלו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למשחקים \ סרטי HD - חשוב שלא יהיה פאנל כמו TN ושלא יהיו בעיות זוית ראייה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך ב1200-1350 למשחקים וקצת עריכה..אם יוצא 20" גם סבבה. ושאלה.. כדאי להזמין מסך מחו''ל כי המחירים ממש ממש זולים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 19", שיחליף את ה- CRT הישן והמטושטש שבו אני משתמש כרגע. עיקר השימוש במסך יכלול קריאת טקסט, גלישה באינטרנט וכל היוצא מכך, ופחות משחקים וצפייה בסרטים (אני מצפה, כמובן, לריספונסיביות סבירה לפחות במשחקים, בלי קשר). כרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא Radeon 9200SE של Gigabyte, שלו ככל הנראה אין יציאת DVI, ולכן הכרחי שלמסך יהיה חיבור VGA. המחשב שעבורו נקנה המסך הוא ישן למדי, ולכן אין לי כוונה להשקיע בו סכום כסף גדול במיוחד; אי לכך עומד התקציב לקנייה בסביבות ה- 700 ש"ח. תודה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה, חשבתי בהתחלה לקנות 22 וכבר הזמנתי מואללה את ה T220 במחיר מצחיק של 1000 ש"ח אבל ביטלתי ברגע האחרון כי אני חושב שזה יהיה קצת גדול מדי בשבילי (אולי בגלל המעבר מהמסך 17 האומלל שלי) וגם כי המסך ישב דיי קרוב אליי ולא בא לי להתחיל לסובב את הראש 360 מעלות כדי לפגוע בכמה נאצים בcod. אני מחפש מסך בעיקר למשחקים אבל גם לשאר השימושים משהו אכותי שלא יאמץ ויהרוס תעינים. תקציב : בשביל איכות יכול לחרוג עד משהו כמו 1300. תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שימושו למשחקי התומכים בטכנולוגיית 3D ( מצריכים 120HZ) של NVIDIA לא משנה מאיפה ולא משנה מחיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך המסך הזה: Asus MK241H מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חברה מצאתי כמה דברים תיראו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1JXDC1FDF ואת זה שזה עולה 990 http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 מksp ויש את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DILM2201Wkvkv אני יותר מתכנן על השני ניראה לי דיל טוב אמה אתם אומרים. המחשב לסרטים וסדרות נטו לא ליותר
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי חברים. אני כבר 3 שבועות מחכה למסך הזה עכשיו אחרי שהתברר העניין על הפיקסלים אני מחפש חנות שמוכנה שאני אקח אותו לאחר בדיקה שאין פיקסלים שרופים. בינתיים חנויות לא עונים לי ולא חוזרים אליי.. יצא לי להסתכל על המסך הזה והאמת שאני לא הכי מחבב את העיצוב שלו. אני רוצה לדעת איזה מסך יהיה טוב בשבילי חוץ ממנו במקרה שבסוף לא יצא לי לקנות אותו. מה שאני לא אוהב במסך DELL2007FP זה את הרגליים שלו שהם ארוכות מידי במקום להיות בסיס קטן באמצע אשר גורם למסך להיראות גדול יותר וגם נותן אפשרות של יותר מקום מתחת למסך. ודבר נוסף שלא אהבתי זה שהשקעים שלו נמצאים עליו מאחורה במקום לא נוח בניגוד לכמה מסכים אחרים שראיתי שהחיבורים שלהם נמצאים מאחורי הרגל של המסך עצמו שזה הרבה יותר נוח לנתק ולחבר כבל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 19 אינטש של DELL בתצורה 3:4 שהתקלקל. חשבתי לעלות בגודל ובתצורה ל 16:9, מחשבה טובה? מה הם המסכים המומלצים היום עד 1500 שח?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-