עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by myjunkmail0000,

חברתי את הטלוויזיה שלי (טושיבה 32C3500) למחשב דרך HDMI ורואים ממש זוועה (אין חדות, הפונטים מטושטשים)... לעומת זאת בחיבור RGB רואים מצוין... למה זה???? מה סתם קניתי כבל DVI ל HDMI? ועדיף להישאר עם RGB וזהו? יש לציין שהמסך משמש אותי בתור מסך מחשב...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב ושמעתי שהמסכים של dell ממש טובים עכשיו תראו אני יודע שהאסוס מומלץ וגם הסמסונג 2243.... לא אכפת לי הכיונון של המסך וזויות שלו אני רוצה לקנות מסך שרואים בו טוב עם דיוק צבעים טוב בסביבות ה 1500 שקל הנה המסכים שאני מתלבט Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp או Dell 22 LCD E228WFP נ.ב לא הבנתי למה ה usb במסך 2208wfp ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. בשעה טובה התחתנתי ואשתי מעצבת את אלבום התמונות שלנו על גבי המחשב. כרגע יש לנו מסך LCD פשוט שלאחרונה התחיל לרצד. אנחנו נעויננינים ב LCD חדש שיתאים לעבודה עם PHOTOSHOP וכדומה לעיצוב ועריכה וגם כמובן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים...). האם כדאי 19" או 22"... רגיל או רחב... אנחנו מעוניינים להשקיע בסביבות 1000-1500 אם זה ריאלי לדרישתנו ואם לא אז המלצות על משהו קצת יותר יקר יתקבלו בברכה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by doscape,

הבנתי שבדגם הקודם 221D היו זליגות אור מלמטה ומלמעלה, מה דעתכם המסך הזה סביר\שווה קניה? או שעדיף לקחת משהו אחר בסביבת מחירים דומה ? אם השימוש הוא כללי בעיקר לאינטרנט -90% קריאה ומדי פעם סרטים\משחקים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Seaninho10,

אז ככה, אני מחפש מסך מחשב (כמובן..) בתקציב הנ"ל. השימושים שלו הם בעיקר משחקים, סרטים וסדרות. כרטיס מסך תותח יש אז לא לדאוג ( למתעניינים:: X1950XT 512MB ) תודה לכל העוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. כותרת =] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by BH20062,

אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  9. לא בדיוק סכנת נפשות, אלא סכנה לחווית המשתמש ראיתי מספר מסכים 22" Wide, אהבתי את אפקט ה Gloss שיש במסך LG (למשל), התמונה נראת חדה יותר, מבריקה יותר וחיה יותר. השאלה היא עד כמה חסרון ה Gloss, המתבטא בהשתקפות, משמעותית. כאשר ראיתי את המסך בחנות, ההשתקפות של הנורות ושל אלמנטים אחרים (כמו אנשים ומדפסות..) מאוד הפריעה לי, מצד שני, כאשר ראיתי את המסך בבית (לא שלי לצערי), ההשתקפות לא היה משמעותית כלל. שאלתי היא, במידה ובבית לא תהיה לי תאורה מאחורי המסך (אלא רק בתיקרה שמעל, באופן רגיל), האם ההשתקפות תהיה זניחה, או שעשוייה להיות משמעותית, כמו בחנות (שהיתה מוארת היטב..) ? תודה.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  10. האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  11. Started by freezzer,

מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. Started by myjunkmail0000,

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין כמה מסכים והמסך הזה הוא אחד מביניהם. אני רוצה לראות אותו במו עיני, יש איזו חזנות שאתם יודעים במפורש שמחזיקים את המסך בתצוגה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. ראית את המסך הבא של HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692380 הוא עולה כמעט 400 שקלים יותר מהסמסונג הנ"ל. ממה שביררתי גם למסך של HP יש פנל TN אז למה הוא עולה כל כלך הרבה? האם הוא שווה את ההפרש כי אין לי בעיה להוסיף לרמת מחיר של 1700 שקל. אשמח לדעת מה הסיבה לפער במחיר והאם זה שווה את המחיר. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. ברצוני לרכוש את המסך הזה. המחיר לטעמי הוא בסדר אך הייתי רוצה לדעת האם הוא מתאים לעבודה שוטפת וטיפה משחקים. אינני עורך גרפי אך אני בהחלט יושב שעות רבות מול המחשב... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by MaximB,

שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב גדול (בערך 22). רוב המסכים של 22 הם רחבים , אף פעם לא היהי לי מסך רחב לכן אני רוצה לדעת האם הוא מתאים למשחקים (גם משחקים ישנים) והיהי נוח לגלישה ברשת. ספרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by -LosNir-,

אני עכשיו בקניון הזהב בדרך לבאג... איפה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by Baz34,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  19. שלומות, אני חושב לקנות את המסך: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel. הרזולוציה הטבעית שלו למיטב הבנתי היא: 1200X1600. מה ההשפעה במקרה שאעבוד ברזולוציה נמוכה יותר למשל 1280X1024 או אפילו 1024X768? האם הרזולוציה של 1200X1600 אולי מאד טובה לאיכות תמונה אבל "בלתי אפשרית" לעבודה "רגילה" מאחר והכל מוצג קטן מידי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. יש ברשותי מסך 15 אינץ' ומסך 22 אינץ סמסונג (2253BW). שאני מפצל את המחש לשניים, האם זה מפריע שמסך אחד רחב ואחד רגיל? אני לא ממש מבין בחיבורים וכו' אך אני מחבר את הסמסונג למחשב בחיבור RGA שנראה בדיוק כמו החיבור של המסך 15 אינץ'. הבנתי שצריך שמסך אחד יתחבר בסוג א' של יציאה והשני הסוג ב'. האם אפשר לפצל את המחשב לשני מסכים שלשניהם אותה היציאה? (יש לי שתי כניסות כאלה במחשב). תודה

• 4 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. שלום לכולם ;D בשעה טובה קניתי מחשב ועכשיו נותר רק המסך... השימושים שלי הם בעיקר קריאת טקסט (אינטרנט/ספרים) וצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך כרטיס לכידה) ואני מעוניין במסך ריבועי, עדיף 19" (וכמובן חיבור DVI). לפי כל החיפושים שעשיתי באתר, הגעתי למסקנה שמסך עם פאנל PVA יתאים לדרישות שלי ויעלה את רמת ההנאה מהישיבה מול המחשב. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מסכים כאלו. את ה samsung 970p אין לאף אחת מהחנויות (פרט לאופיס דיפו, ב 1900 ש"ח כמעט) וגם לא אצל הספק (נכון להשבוע). את ה samsung 940T שהיה מצוטט פה כאילו הוא עולה פחות מ 2000 ש"ח אני לא מוצא בפחות (ולא ברור לי, ע"פ התיאורים, האם הוא כולל כניסת DVI). בנושא של ה Philips 190P7EG לא ברור בכלל מה הפאנל שלו. זהו פחות או יותר. א…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by nitsanroz,

הצורך הוא תוכנות גרפיותשונות ותוכנות עריכת וידאו השאלה אם יש לי כבר מסך 19" ואני רוצה להוסיף עוד אחד מה האופציות הכי כדאיות? יש דברים שכדאי לשים לב אליהם או שזה לא משנה, כמה שיותר גדול יותר טוב, אולי כדאי מסך רחב שבגובה המסכים יהיו יותר דומים יש לכם עצות וטיפים לשימוש בשני מסכים? תודה

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by gman_il,

בעקבות ריבוי האשכולות : סמסונג 2243BW VS. 2253BW ההבדל המחיר הוא 100 ש"ח, כך שזה לא פרמטר רלוונטי, זמן התגובה של דגם ה 53 הוא טוב יותר מדגם ה 43, לא בטוח שזה משמעותי. על הנייר, דגם ה 53 טוב יותר (גם אם זה רק על הנייר, זה עדיף מכלום). אז מדוע כולם ממליצים פה אחד על דגם ה 43 ולא על ה 53 ? איזה יתרונות יש ל 43 על פני 53 ? ועוד לא הזכרתי את ה- 63 תודה.

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by nitsanroz,

מה יותר טוב, אגב השימוש הוא לגרפיקה ועריכת וידאו לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הסמסונג מה אומרים? 2408 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=il&l=he&s=bsd T260 http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/EN

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  25. Started by Omer DA,

קניתי לאחרונה מחשב חדש והכרטיס מסך תומך רק בחיבור dvi, והמסך שלי תומך רק בחיבור אנלוגי חיפשתי מתאם ובסוף מצאתי בגולדטופ אבל אין להם במלאי...רעיונות מישהו? אולי יודעים על חנות שאפשר לקנות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים