עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ohadkro,

האם קיים כבל VGA באורך 10 מטר שנותן איכות תמונה זהה לכבל באורך סטנדרטי ? מניסיון שלי עם חיבור כבל 10 מטר של Gold Touch התמונה מעט דהוייה ועם אייקונים מרוחים בחלק מהמקרים. בתודה מראש

2. Started by boim,

היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש

3. מחיפושיי בפורומים הבנתי שמסך 1080p לא יראה טוב סרטי dvdrip אז במקום ה2407 שהתחלתי לחסוך לו החלטתי לקנות מסך 1280X1024 רק איכותי ממש וכמה שיותר גדול.. המסך אמור להיקנות או בחופש הגדול/ב2008 אם לא אמורים להיות חידושים אז בשבועות הקרובים.. ואם כן התקציב מוגדל ל6000 ש"ח אז אם אפשר מידע על כל הנ"ל

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by witherwings,

היי, אני מחפש מסך מחשב חדש בוא נגיד כמה שיותר זול לא משהו מפוצץ שיעמוד בדרישות אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס gtx 470 אני לא חושב שאני הולך לשחק משחקים ברזולוציות גבוהות של 1920 לכן אני מחפש משהו בינוני + שיעבוד בסבבה עם הכרטיס

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  5. חשוב מאוד שיהיו בו גם רמקולים מובנים . תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by theking7,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסך 19" של MAG, אך לצערי בזמן האחרון הוא התחיל יותר מידי לזייף... ריצודים, פסים, עד שהיום נראה לי שהוא כבר מת סופית. (כתם שחור התפשט על המסך עד שהשחיר לגמרי). אי לכך, אני נאלץ לקנות מסך חדש, ולאור המחירים אני מניח שאין טעם לקנות 19" כשההבדלים במחירים הם כה זעירים לעומת 22". אני מחפש המלצות למסכים טובים, שלא חורגים מאיזור ה1000 בהרבה. השימושים הם בעיקר גלישה, ולפעמים גם צפייה בסרטים. משחקים לא. אשמח לשמוע המלצות! חג שמח! (:

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  7. רוב העבודה שלי מול המחשב כוללת קריאה, גלישה באינטרנט, ועבודה עם טקסט (תכנות). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך איכותי שיתאים לצרכיי, המרחק שלי מהמסך הוא בערך כאורך של יד מונפת קדימה (60~ ס"מ). מה ההבדלים בין U2312HM ו-U2410? עוד אינץ' זה כ"כ משמעותי? מה ההבדל בביצועים? (והשאלה הכי חשובה.. שווה להוסיף עוד 400-500 ש"ח על ה-2410?) כרגע בעבודה יש לי את ה-p2412, ההבדל בינו ובין ה-U2312HM / U2410 משמעותי? תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי, אני רוצה לדעת אם מישהו עשה משהו דומה או יכול לייעץ איך אני יכול לעשות דבר כזה: 1.לחבר את מסך המחשב_22" לזרוע על קיר בצמוד למיטה. 2. המסך יעמוד במצב "סטנדביי" בזווית הקיר כמו שתלויים מסכי טלוויזיה על קירות. 3. במצב אקטיבי הזרוע תצא מהקיר לכיוון המיטה והמסך ישנה זווית אל כיוון הישיבה על המיטה. 4. יהיה אפשר לנעול את המסך במצב הזה כדי שלא יזוז ויהיה אפשר להשתמש בו לצרכי המחשב, בעת סיום נחזיר אותו בקיפול של הזרוע אל הקיר למצב סטנדביי. נשמע תמוהה או אפשרי? לגבי חיווט והכל עם נועלנים לקיר. משהו אולי בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/TV-Computer-Flat-Screen-LCD-Plasma-Display-Articulate-Swivel-Tilt-Arm-Wall-Mount- /400449827665 מדובר במסך Philips 226V3L , ללא תקן תליה(אין …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי ני מחפש לקנות שני מסכים - לאו דוקא אותו מסך כפול 2. - שניהם 24" - שניהם תומכים בHDMI - לפחות אחד תומך ב,VGA, אלא אם יש אופציה לפיצול HDMI שאני לא מכיר. ללפטופ שלי יש רק כניסה אחת של HDMI ואחת לVGA, (וUSB3, אם רלוונטי) - מסך אחד לפחות תומך בתלת מימד - מעניין אותי לדעת מה ההבדל במחיר לדרישה כזאת. מעבר לזה, אני לא ממש יודע מה הפרמטרים שנכון לבדוק. אני לא ממש מוגבל במחיר, אבל אם אפשר ב500 שקל למסך, אז כמובן שזה עדיף מ2000 שקל למסך. בעיקר אני מתעניין במה הם הפרמטרים שיש לשחק איתם ואז אני אלך לזאפ בעצמי, ומאיזה חברות להתרחק תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמו שכתוב בכותרת המסך ישמש רק למשחקים אולי טיפה סרטים מאוד חשוב שלי שלא יהיו מריחות רצידות ורעשים חשמליים כשהקונטרס גבוהה מאוד חשוב לי שיהיה גם בצבע שחור... תקציב 2000שח מה אתם יכולים להציע לי?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום, חיפשתי לאחרונה מסך (תקציב של עד 1300 עם חריגה קטנה קטנה) שיהיה 22 אינץ' ועדיפות גדולה למסך רחב. 2 מסכים שבלטו לי הם LG 2253TQ ו SUMSUNG 2253BW. רציתי לדעת מה מבין 2 המסכים האלה עדיף, ואם לא אחד מאלה תמליצו לי בבקשה על מסך שיענה על הדרישות שלי. תודה ד"א, הכרטיס מסך שלי זה 8600GT 512MB זה יהיה בסדר עם מסך של 22 ורזלוציות גבוהות?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  12. כותרת. אני חשבתי משהו בסגנון ה-T240 של Samsung. איזה פאנל יש לו, לא מופיע באתר שלהם (ואני יודע שיש אתר כלשהו שמראה איזה פאנל יש לכל מסך בעולם, לא מוצא אותו). והאם המסך הזה טוב בכלל?... אני גם יודע שלא כדאי לי לקנות מסך כזה גדול כי אני לא אוכל לממש את הפוטנציאל שלו בגלל כ.המסך שיש לי כרגע. ובכן, אחרי שאני אקנה מסך 24", אני מתכנן לקנות כ.מסך יותר חזק. תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Dubek,

שלום. לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו. אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה). אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי. דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by migez,

אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  15. התקציב שלי עומד על 1000-1300 יש איזשהו דגם טוב כלשהו שהייתם ממליצים עליו? על איזה ומה הנתונים שצריכים להיות למסך כדי שהוא יהיה מסך טוב? אני אודה מאוד לכל מי שיעזור :") המסך כמעט ולא יהיה לשימוש במשחקים.. רק ממש מעט.. עיקר השימוש שלי הוא לגלישה באינטרנט ומעט צפייה בסדרות וסרטים

16. Started by levran007,

שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ ‏L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by warthog,

מבקש עזרה בקניית מסך חדש אני מחפש מסך 17" מחברה ידועה חיבור DVI לא צריך רמקולים מובנים על מה אני צריך להסתכל ? מהירות רענון ? יש עוד פרמטרים חשובים ? עקרונית מצאתי משהו והייתי שמח לשמוע דעות מדובר במסך LG L1752TQ http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1752TQ&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה מראש על העזרה....

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  18. מסך המחשב שלי שירת אותי נאמנה במשך שנים רבות, אבל בימים האחרונים הוא מתחיל לרצד ולהציג תמונה כהה מדי לטעמי אז הגיע הזמן למצוא יורש. המסך הישן הוא 19 אינץ' של LG שמחובר ב-VGA, אבל הכרטיס מסך שלי (Gefore 460 GTX) גם תומך בחיבור הזה שנראה כמו צלב (ברח לי השם שלו). אני רוצה לשדרג למסך טוב בגודל 21 אינץ', לא יותר כי לא אסתדר עם מסך גדול מדי. מוכן להוציא עד 1,000 שקל, עם אפשרות להתגמש קצת במחיר. הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בין 22 ל - 24 אינץ' (ולפני שעה התוודעתי לדילים שיש בבלאק פריידי). שימושים: בעיקר צפייה בסרטים\סדרות (ברוב המקרים 720p וסרטים גם 1080p), וגלישה באינטרנט. אני גם מתכנן לשחק בו, אבל לא כ"כ הרבה אז זה שיקול פחות חשוב מבחינתי. כרגע מה שיש לי בראש זה U2312HM של דל (עולה 830 כולל משלוח ב TMS). תקציב: אם נהיה לארג'ים אז בסביבות ה-1300 עם אפשרויות לחריגה. למישהו יש המלצה למסך אחר ? (במיוחד בהתחשב הדילים שיש עכשיו) מישהו יכול להמליץ\להשמיץ את המסך שחשבתי עליו כרגע ? עריכה: נראה שגם AOC I2353FH עשוי להיות טוב...אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים לעשות!

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. שלום, המסך מחשב הנוכחי שלי מת כבר ואני מחפש לקנות מסך חדש. השימושים: גלישה, צפיה בסרטים (720p/1080i) חיבורים נדרשים: VGA, DVI, וחיבור HDMI שאינו חובה במקרה והוא מייקר את העלות כרטיס המסך שיש לי זה 9800GT של NVIDIA הגודל שאני מחפש הוא 23-24.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כמה חברים המליצו לי על המסך הבא של סאמסונג, 24 אינץ'. http://www.iqpc.co.il/Home/showitemmenu.asp?id=5813 שעולה 1195 16:9. האם המסך הזה נחשב טוב, מה ההמלצות עליו, והאם יש הבדל גדול בין מסך 16:10 ל-16:9. כי ראיתי שהרבה מעדיפים את ה-16:10 . אודה לכם מאוד.

23. שלום לכולם! יש לי מחשב עם i74770k וכרטיס מסך gtx780 ti (תגידו אם צריך עוד מידע) המסך שלי כרגע הוא מסך ישן (אבל טוב) SyncMaster T240 - 24' 1920/1200. 60Hz, אני רוצה לשדרג למסך שינצל את המערכת שלי, וגם יחזיק לשדרוג עתידי (או כרטיס מסך חדש בעוד כשנה או פשוט לקנות עוד 780 TI ולשים SLI) תקציב זה לא באמת משנה , אני רוצה לנצל את המערכת, נניח באזור ה 3000-4000 ש"ח וגמיש במחיר אני רוצה מסך בודד גדול (27' וצפונה) אשמח לשמוע המלצות! אה ועוד שאלה - אני רואה שהרבה קונים דרך אמזון, זה באמת עדיף? הרי אין אחראיות וגם במחירים כאלו המכס שוחט, זה באמת עדיף?

24. שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב שטוח. אין צורך במסך לגרפיקאי או גיימר מטורף אבל עדיין אני רוצה מסך טוב ואמין בערך בגודל 20-22 אינץ' על מה לשים דגש? ניגודיות? קצב ריענון? פירמה? אשמח לקבל טיפים לבחירה נכונה והמלצות. תודה.

25. Started by ashafir,

שלום, אני מחפש מסך מחשב בארץ לגיימינג שיכול להריץ על 120HZ, ראיתי שיש את המסך הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 אבל כתוב שם 8MS זמן תגובה, שזה איטי לא? כי במסכים אחרים כתוב 2MS . יש אולי עוד מסכים יותר טובים? ולמה הזמן תגובה שלו כזה איטי

• 22 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.