מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נשרף לי המסך IIyama VisionMaster 413 Pro. המסך הזה היה מסך מעולה למי שמכיר את הדגם. נכון לעכשיו אני עם ה SAMSUNG 730B 17' ואני לא מרוצה ממנו בלשון המאטה. כמה חסרונות : 1. הוא מואר לא בצורה אחידה (בצדדים נראה חום יותר) 2. מעייף לי את העיניים. 3. הצבע הלבן של המסך מציק בעיין. (איך לעזאזל אתם שורדים עם המסכים הדקים האלה ?!?!) עברתי קצת בחנויות וראיתי את הסמסונג 2253 המהולל בפורום ולא אהבתי אותו. לכן הבנתי שכנראה פאנל TN זה לא בשבילי. (הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע) האם ניתן להשיג מסך LCD טוב בימינו בגודל 19 אינץ' במחיר 1500 שח ושלא יציק לי בעיין ?! אשמח לשמוע המלצות...
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מסך זה וכאשר חיברתי אותו למחשב עם כבל DVI ל DVI באורך 10 מטר הוא שיבש לי את התמונה והראה תמונה משובשת כאילו הצבעים מרוחים... האם מישהו מכיר תופעה זו? נ.ב. הכבל הנ"ל עובד מצויין עם מסך אחר שיש לי בבית samsung syncmaster 710t...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל מסך עדיין לא קניתי... עשיתי סקר שוק בין כל מיני סוגי מסכים ועד שהגעתי למסך טוב שאני רוצה ומעוניין היו כאלה ששללו אותו... עכשיו הבקשה שלי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מסך טוב (העדפה ל-LG ו-SAMSUNG) במחיר של עד 1300-1400 ש"ח... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 בניגוד לדגם 228A למסך הזה כן יש חיבור DVI, גם אם הוא לא מגיע עם הכבל זה לא כזה נורא אם הכבל עולה סביבות ה40 שקלים. מה דעתכם על המסך או שעדיף משהו אחר? אהבתי איך שהמסך נראה, כולו שחור מבריק והכל (המסך עצמו לא אמור להיות מבריק).
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש אחרי מסך 22 אינג' למשחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אני הולך על פאנל TN בגלל המחיר הסביר (מן הסתם) . הרצתי הרבה חיפושים בפורום ואני כבר לא יודע במה לבחור בכל דיון משכנעים אותי על משהו אחר, ההתלבטות שלי היא בין ה2243bw , 2253bw של סמסונג ו mw221c של asus 2253bw - 2ms , 1:8000 2243bw - 5ms , 1:8000 mw221c - 2ms , 1:3000 אלו הנתונים היבשים, בקשר ל pivot של ה 2243bw זה נתון שלא כל כך מעניין אותי כך שאין צורך לקחת אותו בחשבון. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש ולהגיד לי מה בדיוק ההיתרונות והחסרונות של כל אחד, ובשורה התחותנה על מה ללכת ?! שחכתי להגיד אבל אם יש מסך של LG שעדיף על המסכים האלה והוא במחיר שלהם (1300-1400) אשמח לשמוע עליו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר לשים מסך CRT ישן על מחשב חדש מפני שאני רוצה להיות בטוח כדי שלא יהיה איזשהוא נזק או בעיה... ויש במחשבים החדשים חיבור VGA ? אני רוצה בינתיים להשתמש במסך הישן שלי עד שאני אקנה בעוד שבוע את המסך החדש אז אפשר לשים? אני רוצה להיות בטוח ב-100% ורציתי לשאול אם יש מסך בגדר ההמלצה שעולה במחיר של 1100 ש"ח, גג 1150 .. יש איזשהיא המלצה למסך טוב חוץ ממסך LG 1953TR ? בינתיים חשבתי עליו אני רוצה לקנו תאת המסך מאייבורי יש איזשהיא המלצות למסכים? אני רוצה לראות אם יש מסך במחיר הזה טוב של 22 אינץ' אם לא אני אקח את המסך ה-19 אינץ' של ה-LG ... יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים בעיקר, אך גם לסרטים ושיהיה מתאים לעבודות עם הרבה מלל. כרטיס מסך הוא 4870. מעבד הוא e8400. שהמסך יהיה 20"+. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
השאלה היא כזו האם קיים סיבה כזו או אחרת לא לקנות בחול את המסך ...? יש לציין כי אחריות לא ממש מדברת אלי מהסיבה שאני נמצא באותה מדינה 5 פעמים בשנה כך שזה פחות מלחיץ אבל מה שכן מפחיד אותי זה האם קיים תדרים של שידור כמו טלויזיות רגילות שיכולות לא להתאים לארץ או משהו אחר שלא מתאים לארץ ?(חשמל בדקתי-לא צריך ליהיות בעיה, כניסה של DVD\BLU לא נראה לי צריך ליהיות בעיה , וכמובן כניסה למחשב). יש לציין כי הקנייה נעשת בארצות הברית. תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך '22 איך המסך החדש של LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
כמו בכותרת ממש מיזמן מישהו פירסם בפורום פה אתר עם תמונת תקריב על המסכים שמראים את החדות של המסכים. שהראו שה-2707 עם התמונה הכי חדה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי את המוצר, ואני פשוט נהנה,אין אפילו בעיה הכי קטנה שיש במסך אותו דבר בדיוק. מכניסה אחת של HDMI יש לי 3 כניסות אני מחבר ממיר ,מחשב,וPS3 ואני פשוט נהנה מהאיכות הגבוהה בדיוק כמו שהיה לי בחיבור HDMI אחד!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 חדש.. לאחר קריאה בפורום הבנתי שאני כנראה אקנה אחד משלושת המסכים הבאים: Asus MW221C - Samsung 2253BW - Samsung 2243BW המחירים שלהם פחות או יותר זהים, כש Samsung 2243BW זול בכ 100 שקל מהשניים האחרים. בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מהם לקחת, כי כרגע אני עם מסך CRT מטושטש ומחשב חדש שאני רוצה להתחיל להנות ממנו אני מקווה ללכת לקנות מחר ככה שזה דיי דחוף לי תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מתלבט בין Samsung T220 או Asus MW221C
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חברתי את הטלוויזיה שלי (טושיבה 32C3500) למחשב דרך HDMI ורואים ממש זוועה (אין חדות, הפונטים מטושטשים)... לעומת זאת בחיבור RGB רואים מצוין... למה זה???? מה סתם קניתי כבל DVI ל HDMI? ועדיף להישאר עם RGB וזהו? יש לציין שהמסך משמש אותי בתור מסך מחשב...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מסך 20" לחבר למשחקים וסרטים. יהיה בשימוש עם כרטיס 4870. תודה רבה D:
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בפורום שלנו. מישהו יכול להעיד על התופעה? עד כמה זה רציני במשחקי פעולה\יריות , משחקי רשת ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-