מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כנראה עוד כמה ימים קונה Dell U2412M ואני הולך לחבר אותו למחשב דרך DVI ולממיר דרך HDMI. השאלה שלי היא, כיוון שלמסך אין רמקולים מובנים, איך אני מקבל סאונד מהממיר? יש לי כרגע במחשב מערכת 2.1 שמתחברת דרך PL רגיל. אפשר לחבר אותה איכשהו ככה שתספק לי סאונד גם מהמחשב וגם מהממיר? רסיבר לא בא בחשבון, אין תקציב. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וערב טוב! קניתי את המסך הזה ב-750 ש"ח באתר YNET עשיתי קנייה קצת נחפזת אבל יש לו נתונים טובים עשיתי קנייה טובה? תודה ליאור
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך מחשב חדש בסכום של סביבות 1500 ש"ח, ומלבט בעיקר בין סמסונג או LG, ובין 22" או 24". כיום יש לי סמסונג 930B (שהולך לעבור לאישתי) כשלמעשה הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שבגלל שאני יושב קצת מתחתיו ובגלל שכנראה גם הקונטרסט לא משהוא כשאני רואה סרטים או תוכניות טלויזיה מהאינטרנט השחור לא ממש שחור. חובה שיהיה: FULL HD מאוד מאוד מאוד כדאי אם יהיה: שאפשר יהיה להטות אותה גם קדימה ולא רק אחורה נחמד אם יהיה: להסתובב ימינה ושמאלה, רמקולים אני יושב כל יום לפחות שעתיים שלוש על המחשב (בבית, אחרי שישבתי 9-10 שעות על המחשב בעבודה). כרטיס מסך - CLUB3D 4870 512MB האמת היא שמה שגם יעזור לי זה אתר שיודע להשוות בין מסכים של חברות שונות (משהוא כמו DPREVIEW שמשווה בין מצלמות). …
-
- 65 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז אחרי 5 שנים עם ה-LG F900P שלי, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, סרטים, וקצת משחקים. התקציב שלי הוא בעקרון 1500₪, אבל אני מעדיף לקנות בפחות מזה. ואם זה ממש ממש קריטי, אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב. (אבל עדיף שלא.) כרגע חשבתי על ה-Dell 2209WA שנראה פשוט מצוין - 22 אינץ', פאנל eIPS, נתונים מצוינים, מחיר זול מאוד - אבל הבנתי שהוא די מיושן כבר (הפסיקו לייצר אותו?) ושהיו איתו מעט בעיות. מה אתם אומרים? ללכת על ה-2209WA או שיש משהו אחר עדיף בתקציב? אגב, אני מעדיף להמנע ממסכי TN למיניהם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה 2243EWX ב BEST BUY ההבדל בינו ל T22Op היה ממש זניח והעדפתי אותו בגלל הארגונומיה הטובה אחרי שפתחתי את הקופסא גיליתי שהוא הגיע עם SIMPLE STAND מה שהופך את הארגנומיה שלו לזניחה http://hothardware.com/Articles/Samsung_SyncMaster_2243BW_Wide_Screen_LCD/ ". All three models may be offered with either a 4-way adjustable stand or a simple stand with only limited tilt adjustment. Which stand you get seems to depend on where the monitor was purchased" מה עושים? חבל שלא ציינתם שצריך לבדוק את זה בסקירות
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מבקש את עזרת המומחים ובעלי הנסיון. אני צריך מסך 19 אינץ' LCD שישמש לעריכת וידאו, מצגות, משחקים. בקיצור קצת מכל דבר. התקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח, רצוי כמה שיותר נמוך. מצד שני אני לא אתפשר על איכות בשביל 50 או 100 ש"ח. אה כן, אם אפשר גם יחד עם ההמלצה, היכן ניתן לקנות אותו באזור המרכז. תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המסך VP930B מסך מצויין כבר שנתיים. וכרגע יש לי מסך חדש שקיבלתי של W2448HCוHP שהוא עולה המון כסף ונראה מדהים. השאלה היא כזאת : האם להחליף אותו במקום ה VP930B ואל תשכחו זה לא עולה לי כסף. אני צריך את המסך למשחקים וקריאה ובכלל שיהיה יותר טוב בכלליות אינטרנט וכו.. ואגב אני כנראה ימכור את ה VP930B אם תגידו שכדאי. ורציתי שתמליצו לי גם מחיר תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הטלויזיה : SAMSUNG 25.5" SyncMaster T260HD-TV אני הולך לחבר אותה למחשב, לראות סרטי HD וגם אחבר ת X360. מה אתם אומרים? יש משהו יותר איכותי\שווה במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך ימוקם במספרה..ויחובר אליו גם ממיר של YES כנראה.. התקציב 1500-2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כבר כמה חודשים חושב על מסך חדש. עכשיו ראיתי שיש מבצעים ב startpc. ביניהם על ה predator 27" 4k gsync XB271HK. מסך מומלץ ומחיר טוב. נראה לי אלך על זה. רציתי לפרסם למי שלא שם לב. זהו דברו מה חושבים?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חדש עם יציאות DVI VGA DP ( מה זה יציאת DP איכות יותר טובה מ DVI ? ) אני מחפש לקנות מסך איכותי כ23 או 24 אינץ..ראיתי שמומלץ בגלל הרזולוציה לקנות 24 לFULL HD והכל. כמו כן התקציב הוא בין 1500 עד 3000 אני רוצה משהו איכותי בגלל זה תקציב גבוה. כמו כן קראתי בפורומים שאחרי קניית מסך יש צורך בבדיקות תקינותו כמו צבעים פיקסלים נכונות נכונה של הגדרות כל צבע וצבע עם תוכנה מסוימת וכו. האם זה נכון גם שיש דגמים של מסך DELL שלא להיתקרב אליהם ? בבקשה תסבירו מה למה מי והכל. תודה מראש לב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חלק מהתגובות פה לא ממש עזרו לי ורק ביבלו אותי חשבתי לקנות את הסמסונג 931BF אבל אמרו לי שלא כדאי אז אני אשקיע עוד 100 ש"ח ואקח את ה VIEWSONIC VX922 שווה או לא שווה ?? עולה לי 1950 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה את המסך 28" של HannsG. רואים נהדר, ואני מאוד מרוצה.. רק בעיה אחת משגעת אותי - אני מחובר דרך DVI, וכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק מחדש הוא לא מזהה שידור... ואז צריך לנתק ולחבר מחדש מיליון פעם, ולפעמים לעשות ריסט כדי שהוא יקלוט שיש שידור.. עוד מישהו נתקל בזה? שמעתי כמה דיווחים ברחבי הרשת על בעיה כזו, גם במסכי ACER למשל. האם אפשר/צריך למשש אחריות על "תקלה" שכזו? והאם זו בכלל תקלה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך לסרטים ומשחקים, שיהיה רחב, צריך שיתפוס פשוט ספייס על השולחן. אתם אומרים כדאי ללכת על מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' או שבכלל 19 אינצ'? מבחינת איכות גם כן. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הוא שווה.. לפי פוסטים שקראתי פה הוא מעולה... נכון זה? Aviko
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/54256 מסך LCD 19" עם רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 בפחות מ1,500 שקל? משהו לא בסדר?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שימוש שוטף, אינטרנט, אופיס, סדרות ומעט גיימינג. לא יורד מ.2K רזולוציה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב טוב בגודל של 22" עד 24" למטרת גיימינג כבד (COD,FIFA,CRYSIS) וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עם חריגה מותרת של עד 500 ש"ח. אני אשמח אם מי שיביא לי מסך טוב יפרט לי בדיוק גם למה הוא יותר טוב ממסכים אחרים, הכוונה שלי היא מה עושה את המסך הזה טוב לגיימינג. תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מסך 19 אינצ' ,לא רחב בתקציב של כ-1500 שקל... אני דיי לא מבין בנושא הזה אבל שאלתי ואמרו לי שאם אפשר אז פאנל MVA עדיף... אז אם אפשר עם הפאנל הזה סבבה, אם לא- לא נורא... חשוב לי נתונים טכניים טובים בכללי... ובקשר לתקציב.. 1500 שקל, אבל מאוד גמיש... אפשר לחרוג ב300 -400 שקל ככה אם זה שווה את זה לדעתכם... !! תודה!!! עריכה: ברור, איך שכחתי... שיהיה LCD... תודה!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-