מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יושב כל יום מול המסך 10 שעות+. תקציב: אין לי משהו ממש מוגדר, הייתי שמח לא לעבור את ה1K. אשמח לשמוע על משהו טוב, שיהיה חד ולא יוציא לי את העיניים. היום המסך שלי זה איזה aoc ישן בגודל 23.6 ולכן אני רוצה באותו גודל. thx
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון. אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב. המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה. ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג. אז מה הכי כדאי לי לקנות? בתודה oronluko
-
שלום, יש לי בקשה אולי קצת יוצאת דופן (קראתי חלק מההמלצות פה) בעקרון אני עוסק גם בגיימינג וגם בגרפיקה (תלת\וידאו), כרגע יש לי מסך samsung bx2450 (שהוא אחלה) אבל אני זקוק לעוד מסך בשביל עבודה נוחה, בהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל אמרו לי שלא מייצרים אותו יותר כי יש פשוט סדרה חדשה עלה לי רעיון לקנות מסך חדש שיהיה העיקרי שלי ויהיה איכותי למשחקים והישן אני אשתמש בתור מסך משני כשאני עובד (לא מתכנן על eyefinity או משהו, אולי סתם כדי להתנסות) חבר שלי המליץ על מסך שהוא 120HZ, הוא אומר שזה נראה הרבה יותר טוב (יש לו 3 מסכי LG W2363D ) אבל אין הרבה מסכים כאלה בארץ ואפילו לא רושמים את זה על המפרטים שלהם (בדרך כלל אני פשוט בודק אם יש לזה 3D ואז אני יודע ) אני מחפש מסך 23 או 24 אי…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי, אני מתכנת כבד, עובד המון עם טקטס, מפצל המון מסכים עושה המון דברים במקביל ואוהב להגדיל את הטקסט לפונט ענק כשאני מתכנת ופונט קטנטן כשאני מחפש משהו ספציפי. מסך קעור הוא פיצר שהייתי רוצה, אני עובד מהבית ומבקרים אותי אנשים חשובים, ככה שפוזה של מסך זה גם משהו שצריך. כיום אני עובד עם מסך 21 אינץ של סמסונג שמתחיל להבהב (ישן מאוד). אני גם עובד רק עם לפטופ ומחליף מחשב כל שנה עגולה, מחבר המון לHDMI ומנתק, ראיתי סיקורים ביוטיוב וראיתי מסכי 34 אינץ קעור ורחב מאוד שנוח מספיק לעבודה עם שלושה תוכנות במקביל, מאוד אהבתי. תג מחיר של עד 3000 שקל, הבנתי שיש חיבור חדש מחליף אמין יותר להוצאות מרובות? אני יכול לקנות מסך בגודל כזה מאמזון וכדומה?…
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז אחרי 5 שנים עם ה-LG F900P שלי, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, סרטים, וקצת משחקים. התקציב שלי הוא בעקרון 1500₪, אבל אני מעדיף לקנות בפחות מזה. ואם זה ממש ממש קריטי, אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב. (אבל עדיף שלא.) כרגע חשבתי על ה-Dell 2209WA שנראה פשוט מצוין - 22 אינץ', פאנל eIPS, נתונים מצוינים, מחיר זול מאוד - אבל הבנתי שהוא די מיושן כבר (הפסיקו לייצר אותו?) ושהיו איתו מעט בעיות. מה אתם אומרים? ללכת על ה-2209WA או שיש משהו אחר עדיף בתקציב? אגב, אני מעדיף להמנע ממסכי TN למיניהם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מה כדאי בשוק כיום? איך הפאנל TN? העדיפות שלי למשחקים (סדרות וסרטים - לא) ובמיוחד תיכנות (כלומר פונט שחור על גבי לבן - חדות חשובה!) מה עדיף, מסך 24/26 אינץ' פחות איכותי באותו המחיר או 22 עם ניגודיות 1:30,000 נניח? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה ל2 מסכי מחשב בגודל 24/25/27 (חשוב שהמסכים יהיו בגודל זהה) של DELL או Samsung בתקציב של עד 1,500 ש"ח למסך. עדיף חנות באזור המרכז. לא מיועד למשחקים. כן לעריכת תמונה ווידאו, קריאת מאמרים וצפייה בסרטים. מה האפשרויות שלי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך מחשב (דק) לשימוש ביתי כגון גלישה באינטרנט, מסמכים ומשחקים כמו FIFA. ראיתי שהרבה ממליצים פה על dell u2312, אך 1000 שקל נראים לי קצת יקר.. מה שאני תוהה באמת זה שלושה דברים: 1. האם אוכל למצוא מסך טוב ב- 400 שקלים שיספיק לצרכיי? (ראיתי למשל את: BenQ LED GL950AM או Samsung LED S19B300B שעולים 400 ומשהו שקלים) 2. האם מסך איכותי (כמו dell) יחזיק לי מעמד לאורך הרבה שנים וללא תקלות, לעומת סתם מסך ב- 400 שקל? כי אז אולי כן שווה להשקיע לטווח ארוך 3. חוץ מ- dell יש עוד מותגים טובים, או שזה גם תלוי בדגם? (למשל אם יכול להיות לסמסונג מסכים מעולים אבל גם גרועים..) תודה מראש לכולם! יוסי
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך שני מסכים מהחנות זיגזאג הראשון הוא מסך לשימושים רגילים:אינטרנט וכו'(בלי משחקים) תקציב עד 1200 שקל ולא אכפת לי ממש מנתונים יבשים רק שהמסך יהיה מבית טוב ואמין אמין אמין המסך השני הוא לשימושי גראפיקה:פוטושופ ודומיו תקציב עד 1500 וכמה שיותר איכותי תודה מראש ארז
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תחנת עגינה קטנה ככל שניתן לשני מסכים כשהמתח מגיע מחיבור USB ולא מחשמל - המטרה היא שהתחנה תהיה קלה וקטנה ככל שניתן כדי לשאת אותה בתיק בצורה נוחה ולחבר אותה בעמדה בצורה יותר נקיה (מבחינת כבלים). תמיכה ביציאות - HDMI/Display port (בגדול להכל יש מתאמים היום אז זה לא כזה משנה - רק שלא יהיה VGA), רזולוציה 1080P-2160p. כניסות USB - מספיק USB3 ועד שני כניסות, ז"א שאם תהיה כניסה אחת זה גם טוב. אין צורך כניסה לאוזניות. תקציב: אני לא כל כך בטוח לגבי המחירים של דבר כזה, לכן כרגע אשמח לשמוע כל המלצה בכל תקציב אפשרי. בחיפוש בגוגל אני מוצא רק כאלה שהם Thunderbolt 3 שאני מניח שרלוונטי רק ל-MAC?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי העבודה במחשב בעיקר OFFICE, אינטרנט וקצת משחקים (לא צופים בו בסרטים). מאד חשוב שיהיה נוח לצפייה בטקסט (קריאה של מסמכים וכו') שלא יוציא את העיניים ... ניסיתי לחפש בעצמי המלצות וביקורת אך אפשר ללכת לאיבוד בים המידע שקיים בנושא :s05:, אז אשמח למעט מיקוד של דגמים מתאימים בעקרון ראיתי המלצות על VP930BוViewsonic בtom's hardware כמסך שמתאים לעבודה כללית, האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב די נמוך אבל זה מה שיש לי... המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי לקצת משחקים ופוטושופ (לא רמה גבוהה). יש לי GEFORCE 9600GT 512MB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום מחפש עזרה בהמלצה על כל סוג טלויזיה שיש לה חיבור ישיר למחשב שאוכל להנות משני העולמות אני לא צריך מסך גדול עד 24 אינץ שיהיה לפחות ברזולוצית 1680x1050 ויותר וחייב שיהיה לה חיבור של אנטנה . אשמח על כל עזרה ולשמוע מה אתם אומרים על הדגמים האלה . M228WA LG FujiCom FJ2202 .
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון בקרוב להרכיב מפרט במארז Antec 1380, ביחד איתו אני מתכוון לרכוש מסך, אני יותר מבין בכל הקשור ל טלוויזיות, כך בחרתי את הפלסמה 42" שכרגה בסלון, במסכי מחשב אני די בור.. כיום אני עובד על מחשב נייד אם מסך 15.4 מט, פאנל TN , אבל אני לרוב צריך אותו יותר לטקטסים, אז לזה הוא די סבבה, הוא כרגה למכירה ומחפש קונה. אז כמה שאלות: 1. למה כל מסכי המחשב היום, הם לרוב FHD? לא בדקתי את נושא של מסכי LCD מזמן, אבל די מוזר לי הקטע הזה, או שזה פשוט יותר נוח לעבודה? 2. האם יש מסכי LCD שהם מט? ז"א לא מבריקים? כי אני מעדיף רק אותם (בטלוויזיות יש בעיה דומה, בLED ופלסמה, LCD פחות, שאין מבחר כאלו שהן מט, או לפחות לא מחזירות אור כמו מראה) 3. איזה גודל הוא נכון? הבדלי מחי…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חבר'ה ערכתי את ההודעה בשל שיקולים מחשבתיים ההודעה השתנתה לגמרי ואיתה גם המטרה של המסך... אני יודה לכם אם תגדישו זמן לקרוא שוב את הכל ולהבין על מה מדובר שלום חבר'ה יש לי מסך מחשב lcd 17 מדגם lg וקניתי אותו מזמן ללא יציאת dvi לאחורנה שקלתי אולי להחליף אותו...... בעיקרון אני שוקל לקנות מסך 22 אינצ' שישמש אותי גם כטלוויזיה לחדר כי הטלוויזיה שיש לי בחדר היא בערך 24 ו רגילה אני מחפש משו בגודל 22 lcd שיכנס שם טוב ( ובן היתר ישמש גם למשחקים בסוני פלייסטישן).... אני מחפש המלצה על מסך מחשב טוב מדגם lcd לא משנה לי החברה כל כך אבל עדיף שתיהיה חברה מוכרת עם שם ולא סתם חרטה.... מה שחשוב הוא שהמסך ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים וגם לטלוויזיה אז חשוב שיהיו לו נתונים טובים כמו ניגו…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שימושים: בעיקר מדיה, מעט משחקים תקציב: רצוי לא לעבור את ה-3k האם ניתן להסתפק בפאנל VA? יש דגמים מומלצים? אם ה-HDR מקפיץ משמעותית את המחיר ניתן לוותר עליו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחילו לייבא לארץ את המסך החדש של שיאומי. אני חושב על לקנות אותו, כמסך 34 רחב לעבודה שוטפת ותכנות במקום שני מסכים. משהו ניסה את המסך הנ"ל? חוויות כלשהן? תודה, אדם.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי HWZONE היקרים =] אני הרבה זמן מעוניין להפוך את המסך שלי למסך מגע מצאתי פתרון שדי נדלקתי עליו (והוא גם לא מי יודע מה יקר): http://www.cyclotouch.com.au/product_info.php?products_id=2503&osCsid=19c088f46b1194310af55943f9ecc794 הרעיון בגדול הוא להשתמש בזה גם בבית אבל בעיקר כשאני מופיע בתור DJ. הרבה יותר נוח מאשר להשתמש בעכבר ומקלדת כשיש לך הכל על מסך ובנגיעה יש לי מסך 2209WA של DELL ואהבתי את הפתרון הספציפי הזה בגלל שהוא לא מצריך פתיחה שלך המסך אלא פשוט להדביק למסך, לחבר USB ואתה good to go. (וגם כי זו זכוכית מחוזקת, אבל זה סתם כי אני פרנואיד). הוא תופס עד 2 אצבעות והזמן תגובה שלו לפי מה שראיתי בסרטונים ביוטיוב הוא מעולה. וזה גם במחיר מדהים - 870 ש"ח (לפי 2…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המסך של סמסונג, והייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת, כיום יש לי מסך 19" של LG שמשלב בתוכו את פונקציות הטיונר ושאר החיבורים להם אני זקוק, האם המסך הזה יעשה את העבודה? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ואשמח לקבל המלצות נוספות בטווח ה2K. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בקשה אחת כל מה שאתם מציעים תתנו קישורים שאני אוכל לראות על מה אתם מדברים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את ה CRT הקיים אני מחפש מסך שלא לצורך משחקים בכלל, בעיקר "עבודה משרדית" (אינטרנט, מסמכים וכו') ומעט מאוד סרטים מידי פעם. אבל אני עובד מול מסך יחסית זמן רב (סטודנט), לכן חשוב שלא יעשה כאבי ראש או בעיות עיניים 8). טווח מחירים זה 1100-1200 רצוי מאוד, אשמח להמלצות בנוגע (גם אם המחירים אולי טיפה חורגים זה מתאים) תודה !
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-