מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום היום הייתי באייבורי ורציתי לקנות את המסך הזה: 1953TR , בקיצור הם בילבלו אותי לגמרי ואמרו לי לקחת את הזה של Aoc וזה רק תוספת של עוד 60 ש"ח כדי שתקבל מסך 22 אינץ' בקיצור אני רוצה לבוא אליהם ולהגיד להם חד משמעית שאני רוצה את הדגם של המסך וזהו! אז ככה הם הציעו לי את זה: AOC 919A2 שזה מסך 22 אינץ' ורציתי לשאול האם כדי אותו? עכשיו הסתכלתי על האתר של אייבורי וראיתי את המסך VW222U וראיתי שהוא דווקא זול והוא עולה 1190 ש"ח זול לא? וגם שאני זוכר ששמעתי שהוא טוב מאוד. בקיצור אתה יכולים להמליץ לי על מסך טוב מאוד במחיר של 1200 ש"ח גג? תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה בלי לחרוג. זה מסך לעבודה גרפית, לא משחקים, והוא לעבודה וצריך לחיות הרבה זמן, פרנסת אנשים תלויה על זה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5544 LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 שלום אני מחפש ביקורות על מסך זה , לפי נתוניו הוא מצוין , אני מחפש מסך מהיר למשחקי FPS מהיירים , ולכן רק מסכי TN יכולים להתאים לי - ואני מחפש את הטוב ביותר מבניהם.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אין תקציב ספציצי אני אראה לפי התגובות מה כדאי שימוש עיקרי סרטים!!!! משני משחקים וגלישה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצות למסך מחשב LCD 24-26 אינץ' איכותי, עד מחיר של 3700 ש"ח , ושהפאנל אינו TN . השימושים העיקריים למסך יהיו משחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה . הכרחי שהמסך יתמוך בFULL HD . במידה ויש מסך מחשב (שהוא לא בעצם מסך טלויזיה שתומך בחיבור למחשב,אלא מסך מחשב ) LCD 26 שעומד בכל הדרישות פרט למחיר ניתן יהיה לחרוג במחיר עד ל4,000 ש"ח. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן, האם יש לי מקום לחשוש משום שבמבט מהצד על רקע שחור לא מופיעה שום הילה סגולה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאלה לי מה עדיף לי לקנות למחשב מסך 22 או כבר לקנות LCD 32 השאלה אם יהיה הבדל באיכות בזמן גלישה משחקין וכו...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב. חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי. חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון. חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים. אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים? והכי חשוב חנויות אמינות עם שם. תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך. TNX יבגני
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים רכשתי את המסך Dell 2007fp, לאחר כל ההייפ שנעשה לו בפורום על איכות הצבעים, וזווית הצפיה הרחבה, הרגשתי שאני חייב להחליף את הCRT שלי במסך איכותי בעל פאנל SIPS. קיבלתי את המסך, התלהבות של חדש... אבל היו זליגות אור בפינות, הלכתי והחלפתי אותו באחד אחר, וגם בו יש זליגות. לאחר שימוש של כמה חודשים, אני כמעט מתחרט שרכשתי את המסך הזה, הוא פשוט לא איכותי כמו שאומרים. הזווית צפיה שלו נוראית, אני רואה סרט, וטיפה זז הצידה עם הראש וישר הזליגות אור וההילה הסגולה הזאת מכסה את כל המסך ואי אפשר לראות כלום (תחשבו שאתם רואים סרט חשוך ב16:9, הכל נהיה סגול) איכות התמונה שלו לא יותר טובה מTN שאני רואה בחנויות. הוא מתחמם בצורה נוראית, אני מתקרב ואני פשוט מרגיש חום יוצא ממנו. בקיצור…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המסך נמכר ב1840ש"ח, האם יש משהו שהרבה יותר משתלם\עמיד\מדוייק מבחינת איכות בניה או אחידות התאורה בפאנל?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מסכים של LG מתלבט בין הדגמים: L1972H L1972HR 1200 שקל מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כיצד גורמים למסך להתהפך אוטומטית כאשר אני מסובב אותו? אני תחת VISTA x64 עם כ.מסך 8800 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
היי! אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול את זה, פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים. אז ככה, לא מזמן קניתי מסך LCD HP 22 (וד"א אני ממש מרוצה ממנו) ורצית לנסות את היכולות שלו, הייתי רוצה לדעת אם אני יוכל להריץ סרטים באיכות של 1080P. אני פשוט לא בטוח שהמחשב שלי יעמוד בזה למרות שהוא גם די חדש (מפרט בצד). מה אתם אומרים, המחשב יעמוד בזה? ד"א, צריך קודקים שונים בשביל להריץ סרטי HD? עוד ד"א, אתם מכירים מקום בו אפשר להוריד (באופן חוקי כמובן) סרטונים קצרים באיכות של 1080P למטרת בדיקה? תודה גדולה לעוזרים! עריכה: האם זה משנה שהמחשב מחובר למסך דרך VGA?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
E228WFP או 2243BW איזה מסך עדיף ??? ראיתי שאלו מסכים הכי מומלצים מה הכי כדאי פהה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מעונין לרכוש את המסך החדש של LG 2284 לא מצאתי עליו שום חוות דעת ברשת מישהו יכול לתת עליו המלצה או חוות דעת ?בהשוואה לסמסונג 2253 או מסך ברמתו האם הוא מענין ? תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
2007wfp אוSyncMaster 226BW ?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כאשר המסך נכנס למצב השהייה הוא כותב לי 2 דק' DIGITAL ANALOG כל פעם המסך מהבהב ואז אחרי 2 דק' הוא נכבה ........ ויש לי עוד שאלה יש איזשהו דרך לכבות את המסך עצמו דרך המחשב? כשאני יושב במיטה ואין לי כח לקום לכבות אותו מהכפתור...... חחח תודה רבה מקווה שהבנתם\!
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-