עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום צריך עזרה דחופה לקניה השבוע ומתלבט בין מסך למגוון שמושים משרדיים - טקסט, אינטרנט וכו , סרטים וגרפיקה ביתית קלה. לי בעיקר חשוב דיוק הצבעים ותמונה טובה ככל האפשר במגבלות המחיר ראיתי ים של מידע ושום דבר לא חד וברור. מתלבט בין 2284 - LG סמסונג 220 או 2253 מה ההבדלים בין 220 ל - 2253 והאם שווה להשקיע על 220 חוץ מהעצוב. יש הבדל טכני באיכות חוץ מהנגודיות ? ואיך ה LG לעומת הסמסונג אודה על תשובה חדה וממוקדת ומה הכי כדאי תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. והאם יש קשר בין זה ל text Interface אודה לכם אם תעזרו לי.

3. Started by AntiVir Guard,

האם ניתן להשיג את אחד מהמסכים האלה עם פאנל S-IPS ואם כן, איפה? בנוסף הבנתי של-LG יש מסך 20" בעל פאנל S-IPS בכ-1900 ש"ח, מה שמו?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by mor5,

מחפש מסך עד 2000 שח בגודל 22-24 INCH, שימוש כללי משחקים סרטים גלישה.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  5. הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB. כמו כן רציתי לשאול לשאול אם אפשר להשיג פאנל יותר טוב מTN ואם זה משנה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תחת הכותרת: Out Of Range הסבר לבעיה המופיע במדריך של המסך: Check the computer image output resolution and frequency and compare the value with the preset values. זה קורה בשני מקרים הקשורים לרזלוציה. שיניתי במשחק את הרזלוציה למאד גבוהה שהמסך אמור (לטענת היצרן) לתמוך בה ללא בעיות 1400*1050 וקיבלתי מסך שחור עם הודעה "Out Of Range" ערכתי בדיקה גם בהגדרות של המסך (ללא המשחק) לאותה הרזולוציה וקיבלתי אותה הודעה. אם המדובר הוא בכרטיס המסך, אז כרטיס הסמך שלי הוא מובנה INTEL G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY לי נראה שהבעיה היא עם כרטיס המסך, אני פשוט רוצה להיות בטוח.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by kfir_dnd,

אני מחפש מסך למחשב התקציב שלי זה 1300 ש"ח איזה מסכים אתם ממליצים? כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 6600 אבל אם יהיה צורך לשדרג אז נשדרג

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by ORBIT,

המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eytan243,

שלום לכולם אני מתקשה להחליט בין שני מסכים שמתאים לגודל הכיס שלי והם HANNS.G HG216DP0 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=136&subcatid=209&prodid=1441 ו. ASUS VW202TR http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=88&l3=560&l4=0&model=2029&modelmenu=1 הצרכים שלי הם עבודות מסמכים וגיימר חובבן תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by scylla,

שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. שלום לכולם היום התחדשתי בדל ורציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאיכות מרבית מבחינת הבהירות חדות וכודומה לבדוק פיקסלים הילה סגולה סוג פאנל וכדומה וכמו כן לשמוע מה יש לכם להגיד עליו תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by oded1,

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  13. תודה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by ron2039,

שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. Started by HaVoC_850,

הסתכלתי קצת באתר facetoface וגיליתי שהוא ממש לא רע רציתי לקבל חוות דעת שלכם עליו תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. Started by dimikandum,

FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  17. אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by duuuura,

אני רוצה לקנות מסך 2253bw אבל שמעתי שיש לו יציאת dvi אחת ואני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הps3 למסך באותו זמן אז איך אני עושה את זה? אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by picachu,

היי! אני צריך המלצה למסך עד 1500 ש"ח, השיקולים המרכזיים הם גודל ועיצוב - מאוד חשוב לי שיהיה לו פיווט, מאוד חשוב לי שלא יהיה לו עיצוב מאסיבי (מאוד אהבתי את העיצובים של DELL אבל לא ראיתי משהוא שווה בתקציב הזה...) ראיתי למשל את ה2253BW של סמסונג אבל אני לא סגור אם יש לו פיווט או לא. כרגע יש לי 930B של סמסונג ישן ובאמת אין לי דרישות יותר גבוההות ממה שיש לי כרגע (מבחינת צבעים\זמן תגובה וכ"ו..) (אני מחליף אותו רק בגלל שהוא מראה סימני גסיסה) ככה שביצועים לא צריכים להיות שיקול. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by cb,

מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. כפי שהבנתי מסך זה שקול ל-200W6CS , אותו פאנל S-IPS , כאשר מחירו של מסך זה עומד כיום על-1500ש"ח , הדבר נראה תמוהה, כמעין מציאה. האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? ושתי בקשות נוספות: אשמח לקבל את האתר שמראה תמונות של זמן תגובה של כל מיני מסכים [ בתמונה כזאת של סמיילי נוהג במכונית ] וחנות שאולי אתם מכירים - עם שירות טוב ואמין שמוכרת את המסך הזה. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=358&aff=Zap זה אפילו דגם ה-CS!!!!!!!!! האם לדגם זה פאנל שונה? -פאנל PVA? ואם כן איזה מבין הפאנלים עדיף בעיקר למשחקים ועבודה גראפית?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by geva__15,

שלום! יש לי מסך lcd 17 מחברת princeton ואכישהו ננעל לי כל התפריט וזה עושה KEY LOCK אם אתם יכולים לעזור לי אז בבקשה כי אין לי מושג איך אני פותח.. תודה רבה..!! >

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. לאור ביקורות שליליות של המסך הזה, INPOUT LAG ועוד ירקות הוחלט ב DELL להוציא גרסה משודרגת שיצא הרגע לשרשרת ההפצה העולמית. אני ממליץ בחום לעצור קנייה עד אשר אתם מדברים עם החנות ובטוחים שאתם מקבלים את הגרסה עם ה FIRMWARE REV 01 החדשה ! http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=40 ביקורות והסברים על הגרסה הראשונה (לא יצאו ביקורות על הגרסה החדשה): http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm שינויים בגרסה החדשה: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=90203&view=by_date_ascending&page=44

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gimdy,

במסך אמור לשמש אותי לצפייה בטולוויזיה +סרטים בעיקר ההתלבטות היא ב: 1. גודל המסך (19 20 או 22 ) 2. סוג - חברה , רגיל, רחב 3. האם כדאי לקנות יד שניה דגם מתקדם יותר או אותו דגם במחיר זוול , או שכדאי מסך לקנות חדש ? התקציב שברשותי 1500~ וזה מה יש לי כרטיס מסך- בילד אין על הלוח אם הזה:Gigabyte GA-MA78GM-S2H כרטיס טלויזיה : Hauppauge WinTV PVR 150 MCE 4.האם כרטיס הטלוויזיה טוב ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by Lahad,

שלום , לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש. המחשב מצוין , נקנה במקום מצוין ואני מרוצה מאוד ממה שאני לא מרוצה הוא מהמסך של המחשב,למשחקי FPS מהירים , המסך פשוט לא כיפי קשה לשימוש מורגש בו הINPUT LAG בצורה משמעותית עם זאת האיכות תמונה באמת מדהימה. כנראה שבמסך הזה אשתמש לצרכים אחרים , המסך הוא כמובן... 24 של DELL 2408FWP מפרט המחשב (בבקשה לא להגיב עליו) Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper C…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים