מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
עכשיו יש לי כבר מסך ממש טוב lg w2220p ips אבל הוא לא תלת מימד חחח והחלטתי שאני רוצה לנסות את החוויה של התלת מימד עכשיו אני מתלבט ומשתגע איזה מסך לקחת BenQ XL2410T Asus VG236H LG W2363D או הacer עכשיו חלק זה להזמין מחו"ל חלק זה מהארץ חלק זה בקיט יחד עם המשקפיים כבר קיצור התלבטות בעייתית השאלה שלי היא אם מישהו מבין בתאכלס איזה מסך הוא הכי טוב חשבתי על הlg מכייון שיש לו גם 2 hdmi וגם רמקולים סראונד מובנים וגם יש אותו כבר בארץ והמחיר עוד איכשהו הגיוני אבל לא יודע אומרים לי שהוא לא משהו בקיצור צריך עזרה... אהה ועוד שאלה אם אני אוכל לחבר את 2 המסכים שלי ובאחד מהם לראות את המשחקים או מה שלא יהיה בתלת מימד והשני יעבוד כרגיל אבל באותו זמן הכוונה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני לא מבינה כלום במחשבים או במסכים של מחשבים (אבל בשאיפה להפוך למאוד מבינה) אני צריכה לקנות כמות של מסכי מגע שישמשו כמסכים לעמדות מלצרים במסעדות. המסך לא צריך לעשות יותר מידיי חוץ מלהיות מסוגל להתחבר לאינטרנט ולהריץ עליו תוכנה אחת. לא כבדה במיוחד. כיוון שמדובר בכמות לא מבוטלת של מסכים אני רוצה לוודא שאני עושה בחירה נכונה. מה הם הדברים שצריך להתחשב בהם כשקונים מסך כזה ומה לדעתכם הכי מומלץ? אשמח לכמה שיותר חוות דעת! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש הבדל גדול בין 16.2 מיליון צבעים ל16.7 הבדל ששמים לב בעין והצבעים והאיכות הרבה יותר טובה?
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כי לפי מה שאני הבנתי ה BWX יש לו גם רכזת USB מובנת , אז אם כל השאר אותו דבר לא עדיף לקחת אותו?? כי אני לא ראיתי הבדלים אחרים... אני יביא קישור... תקנו אותי אם אני טועה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/features.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MYKRFV/XAA http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7023
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אז ככה ..קניתי לפני מספר חודשים את הSamsung Syncmaster 997mb ...המסך הוא Crt כמובן .. קניתי אותו על פני lcd בגלל שהוא פשוט תומך ברזולוציות גבוהות ..גודל נקודה קטן .. וקיבל ביקורות טובות . יש לי הזדמנות לקנות samsung 203b עכשיו במחיר נחמד .. השאלה שלי היא .. האם כדאי לי לשדרג ? (השימוש הוא בעיקר למשחקים ..גיליתי שאני משחק בכל זאת בסביבות ה1280x1024 ככה שהרזולוציה לא הכי קריטית בשבילי) תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך 19" חדש ורציתי לדעת מה מומלץ עד סכום של 2100 ש"ח שיש ברשותי.. ראיתי כמה דגמים ורציתי להתייעץ (אתם מוזמנים להוסיף אם יש משהו מומלץ יותר ממה שראיתי) : LG L1970HR Samsung 960BF (במה הוא שונה מה931? ) ViewSonic VX922 תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~Q241WB~9~0.htm 100% שזה TN, אבל עדיין - 24" במחיר כזה זול? זה לא טעות של החנות במקרה?
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אממ חשבתי על W2261V LG http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 איך הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך חדש למקום העבודה שלי, אני עובד כ-11 שעות ביום ולכן אני מחפש מסך טוב, שישמור על העניים שלי... בנוסף אני מתכנת, ולכן אני צריך מסך גדול 19 או 21 אינץ. אני לא יודע מה עדיף (יש מקום על השולחן) LCD או CRT (מבחינת העניים שלי) וכמובן שצריך שיהיה טוב מבחינת מחיר/תועלת. המחיר שנתתי הוא גג עליון, אם יש יותר זול עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הרבה המליצו עליו המחיר שלו 1200 ש"ח 22" 1:20,000 2MS עיצוב יפה יש מישהו שיודע משהו על המסך ולא ממליץ עליו?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם הכרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ואני כרגע עוד משתמש במסך מהמחשב הקודם. אני מבין שהכרטיס שלי נותן HD השאלה היא האם מסך 22 אינץ HD יתאים לו, אם כן רציתי לדעת אם יש מסכי מחשב 22 אינץ HD נגיד בעד 1000 ש"ח שאתם ממליצים עליהם, ואם הטובים מתחילים ביותר יקר אז מאיזה מחירים בערך? תודה רבה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי אז ככה אני עומד לקנות מסך חדש למחשב ואני מתלבט לגבי שני מסכים Samsung T220 ו- Samsung T220P ההיתלבטות היא כזו : T220 : גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Samsung , זמן תגובה: 2 מילי שניה T220P: גודל מסך: 22 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Samsung , זמן תגובה: 5 מילי שניה היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות מה חשוב יותר? לצפיה בסרטים בעיקר,האם הזמן תגובה חשוב? אשמח אם יענו לי רק אנשים שמבינים באמת , ולא תגובות כמו "מסך של חברה כזו וכזו יותר טוב מאלה" אלא רק על השניים ה…
-
- 26 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מסך 22 אינץ' הוא ישומש במיוחד לגלישה באינטרנט וזהו .. שומדבר אחר .. אולי סרט מידי פעם כך שאני צריך שהוא יחזיק חדות לאורך זמן שלא כמו מסך שהטשטש עם הזמן (לא יותר מידי זמן .. לא ננקוב בחברות) שיהיה איכותי (מילה גדולה, אני יודע) אני לא ממש מבין בניגודיות כך שאני לא בטוח איזה כדאי ומה ההבדל אני בטוח ב 90% אחוז שכולם ימליצו לי סמסונג .. כי אני יודע .. לי יש מסך סמסונג 19" ואני ממש מרוצה ממנו רוב הסיכויים שהקניה תתרחש בארצות הברית ... כך שכנראה שם זה יצא זול יותר תציעו לי חוץ מסמסונג .. ואני מתרכז יותר על חברה מאשר דגם .. אבל דגם יתקבל בברכה תודה מראש לכולם ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו כאן יש נסיון ברכישת מסך מ newegg? מצאתי שם המסך שנראה זול משמעותית מבארץ: https://www.newegg.com/global/il-en/lg-34bk95c-w-34-wqhd/p/0JC-000D-006M8?Item=0JC-000D-006M8 יש פה catch?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מזה כחודש מחפש מסך טוב שיענה על כל דרישותיי ולאחר הרבה התיעצויות ובירורים החלטתי לרכוש את המסך eizo S1931 , אך אני לא מצליח להבדיל בין הדגמים השונים (באתר יצרן לא מפורט) הדגמים הם: eizo S1931 SH eizo S1931 H eizo S1931 A eizo S1931 E eizo S1931 SA המסך הוא מסך יקר ואני לא רוצה לקנות דגם שאני לא יהיה מרוצה ממנו , ובכל זאת אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כל הדגמים האלו (כל הדגמים מופיעים באתר zap ) והמפרט שלהם זהה לחלוטין. אנא ממכם אם משהו יודע לומר לי מה ההבדלים אשמח לשמוע. תודה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מסך חדש וברצוני לקבל המלצות.. תודה רבה. גיל.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 34 , בסביבות 2500 שקל 1. המטרה העיקרית למסך עבור עבודה (תיכנות) , שיהיה את כל הfeatures שעוזרים להגנה לעיניים 2. מטרה משנית, משחקים , בסגנון call of duty הבנתי שרצוי ללכת על r1000 אבל חוץ מסמסונג g5 לא ראיתי... והבנתי שהוא פחות מומלץ מבחינת האפשרות לכיוון הצג (להוריד, להרים)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל רציתי לדעת האם ההבדל בתצודה בין 22' ל24' הוא באמת כזה משמעותי? מכיוון של24' צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק מל22'. כרגע נראה לי שאני ילך על ה22' והוא יההי בעיקר לגיימינג, איזה מסך אתם ממליצים לי לקחת בתקציב של נגיד גג גג 1700 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות :LG 2261 החדש או SAMSUNG253 שניהם 22 אינטש כרטיס המסך שיש לי מאוד ישן והוא:NVIDIA GEFORCE 2 MX400 האם המסכים הללו יתאימו לי או שיש לכם המלצות לאחרים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אילו מסכים 19-20 אינץ באים עם פאנל טוב של PVA או S-PVA? אילו מסכים בגודל אז מומלצים בכלל?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-