מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קיבלתי מסך 22" - 2243BW של סמסונג. כמה שאלות: 1.מה הרזולוציה הטבעית שלו? 2. איך אני עובר למצב PIVOT? 3. איך אני מגדיר לאקספלורר לפתוח שני חלונות אחד ליד השני?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תודה לחבר'ה שנתנו עצות ..והחלטתי בסופו של דבר לקנות את הHANNS-G הנה כמה תמונות[מצטער על האיכות הלא כ"כ טובה]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הCRT תופס המון מקום בשולחן החדש שקניתי וגם מייצר המון חום (21! באורך חצי מטר!wtFz0Rrr1!) ואני מעוניין במסך לשימוש עיקרי למשחקים והמיקום שלו זה יהיה על קיר תודה. אפשר אפילו בפחות לא אכפת לי מהפאנל העיקר שלא יהיו מריחות. זוויות הצפייה לא משנות כי אני יושב מול המסך מן הסתם .. Mesatla.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אחרי ימים של בדיקה ונסיון כלשהו להפיק מסקנות מקריאה אודות המסך הזה.. ולאחר שלא הצלחתי למצוא באתר כאן סיקור מדובר ברכישה בחו"ל בתקציב מוגבל של כ 300 דולר ובמדינה שאין בה למרבה הצער מגוון רחב לרכישה און-ליין אני מבקשת מאוד חוות דעת על המסך זה אם יש המלצות מושכלות על מסכים טובים יותר "22 wide -screen בטווח ה 300 דולר, אנא... לא בדקנו עדיין חנויות לא וירטורליות אבל אם לא תיהיה ברירה ויש אופציות טובות יותר במיגבלות המחיר הזהת אשמח לשמוע מדובר בקניה במקסיקו, ולמרבה הצער אני לא נמצאת שם פיזית בדי לראות את המסכים תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש, שיירש את הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש. לכן, אני מעוניין במסך איכותי, בגודל של 22" או 24" (עדיף 24, מן הסתם), בטווח המחירים 3-5K. השימוש העיקרי הוא גיימינג. אני יכול לחכות כחודש, פלוס מינוס, אם אמור להגיע בטווח זמנים זה "דגם חדש ומשופר" של משהו. תודה! ~ יונתן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסביבות ה 300-400 דולר. מישהוא מכיר? מוצר שמיובא באופן סדיר לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה. במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA . קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל... ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין.. אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים] סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=] תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VIEWSONIC VP930 לא כמו הביקורת, שם מבקרים את VP930b ששינו בו מספר דברים בעיקר למשחקים מהירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ערב טוב. אני רוצה לרכוש מסך למחשב בגודל 22 אינץ' שאני אוכל לחבר אותו גם ל-yes התקציב שעומד ברשותי הוא עד+ - 1400 ש"ח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר/התנסה עם המסך Philips 200VW8FB? יש לכם ביקורת לגביו?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.ktl.co.il/p/9138/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_24_%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA_Proview_%D7%93%D7%92%D7%9D_FP2426W מה זה?!?! זה ממש מחיר בדיחה!!!
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המסך, אנ י מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו למרות ששמתי לב שבמשחקים יש קצת קטע עם הבהירות המטורפת (אפשר לתפוס אחלה צבע עם זה חחח)...בעקרון מה שעשיתי בדקתי באיטרנט מה אפשר לעשות וחוץ מכיול (שאני לא מוכן להשקיע כסף ואין צורך) אני לא יודע מה בדיוק לעשות.. הורדתי פרופיל של אחד שעשה כיול עם spyder3 אבל לא ממש הבנתי איך מפעילים אותו בVISTA ואם זה בכלל רלוונטי לגבי...בעקרון מה שעשיתי זה הורדה של הבהירות 25 מ50 (בוהק מדי) ואת הצבעים שיניתי ל R96 G92 B100 וסך הכל אני דיי מרוצה.. קצת יותר נעים לעין.. אבל אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.. יש לכם הצעות? מה לעשות עם הפרופיל =/ אשמח לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בס"ד הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. ), ואיתו את האסוס. אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס. יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר. חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי. יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית. כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב. לטעמי, כיול הצבעים "מהק…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, וגם לצפיה בווידאו (סרטים\סדרות) התקציב הוא בערך 1600, אני רוצה שהוא יהיה גדול (22") ועדיפות לרחב יש לציין שאת רוב הצפיה בוידאו אני עושה מהמיטה, בזווית נמוכה יותר מהזווית הרגילה שלי על הכיסא. הציעו לי את ה SAMSUNG 226BW, שנראה די טוב אצל חבר. למרות שלא בדקתי אם הצבעים משתנים מזווית צפיה יותר נמוכה. נ.ב. אם יש לכם קישור לאתר חנות ולא רק דגם אני אודה לכם מאוד.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולמה זה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים האלה, בהנחה שניתן להשיג כל אחד מה, איזה מהם כדאי לרכוש ומדוע? אני עומד להתקין כרטיס מסך דגם ATI HD3850 , מספיק טוב לאחד מהמסכים?, אולי משהו אחר? תודה אבירם
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לו נתונים נחמדים, וחוץ מזה הוא גם לא עולה הרבה...
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר התבלבלתי לגמרי מרוב המידע שמומלץ כאן.. לענייננו: אני משתמש בעיקר בתוכנות גרפיקה, תלת ודו מימד, כמובן שהמון טקסט (גלישה באינטרנט) וסרטים.. בתקציב של +-3000 ש"ח מה עדיף לרכוש? מצד אחד אני נוטה להתפתות לארגונומיה, הגודל והרזולוציה של הדל לעומת זאת מסך של איזו זה מסך של איזו מה דעתכם?
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-