מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך "24 בתקציב של 3000 ש"ח. המטרה היא כמעט בלעדית למשחקים. עד לא מזמן הייתי נעול על ה Dell 2408 אבל חשבתי אולי שלמשחקים יש תמורה טובה יותר למחיר, במיוחד לאור הביקורות שה Dell מקבל בנושא ה lag יש מסכים שיהיו יותר טובים למשחקים בתקציב הזה? תודה - barduck
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי המלצות ברורות לצרכים שלי לכן, אני מעלה את נושא מסך ה24 אינץ' בתאימות לצרכיי. אני מעוניין לקנות מסך LCD 24 אינץ' למטרה... (בכותרת). אין לי בעיה עם פאנל TN כל עוד אני אוכל לערוך תמונות ולקרוא 12 שעות טקסטים כל יום. (אני חולם אני יודע : אבל אולי במקרה!) רק אם יש לעונה נסיון אישי בTN לעריכת תמונות וטקסטים. יש לכם איזושהי המלצה? אם אין ברירה אני אשאר עם ה 19 אינץ' CRT שלי :-\ עד שאוכל לקנות, הלוואי משהו כמו ה - Philips 240PW9EB תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חשוב לי שיעבוד בלי חשמל רק עם USB C עדיפות לFULL HD אבל לא חובה מה דעתכם על זה? ASUS ZenScreen MB16AC 15.6-Inch Full HD IPS Monitor באמזון ראיתי כמה סוגים של דגמים שלא ממש הצלחתי להבין את ההבדל בין כולם https://www.amazon.com/ASUS-ZenScreen-MB16AC-15-6-Inch-Monitor/dp/B071S84ZW7?pd_rd_wg=c6t1e&pd_rd_r=010e83b9-e750-4c30-af61-1fda278425d4&pd_rd_w=fLA8c&ref_=pd_gw_simh&pf_rd_r=W9ZZZA3JXWG9G343SVYH&pf_rd_p=b841581f-e864-5164-afa6-4c18a8348879
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך דק למחשב בגודל 19 אינץ ואני קצת מבולבל מכל המבחר שיש. התקציב שלי הוא באיזור ה1800+- שקל. השימוש שלי במסך הוא הרבה אינטרנט, קצת משחקים, והרבה הרבה צפייה בסרטים. כמו כן, חשוב לי שהמסך יתמוך בצפייה בתוכן של HIGH DEFINITION כי יש לי הרבה סרטים באיכות הזאת ואני גם מתכוון לקנות XBOX360 ולחבר אותו למסך. אני צריך גם כרטיס מסך מיוחד כדי לשדר תוכן HIGH DEFINITION למסך? או שפשוט מספיק מחשב חזק עם כרטיס מסך סטנדרטי? אני מאוד אשמח לעיצות והכוונה איזה מסך לקנות. תודה מראש לכל מי שיעזור לי.... דרך אגב, אני מתכוון לקנות את המסך רק עוד חודש, כי רק אז אני עובר לבית החדש שלי. אז האם יש מצב שעדיף לחכות קצת יותר בגלל שאולי תהיה ירידת מחירים חדה בגלל סוף השנה?!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב חדש למחשב של המשפחה.. נועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (וצריך להתאים כמובן למשחקים) מחיר-900 שקל, ללא חריגה... תודה מראש עריכה: מספיק לי 19 אינץ', אבל גם 20 זה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למסך 19 אינץ' בפורמט רחב שלא יעלה על 2000 שקלים. הוא בעיקר ישומש למשחקים. בבקשה תעזרו לי המסך שלי התחיל להבהב ולהכאיב לעיניים. תודה מראש !
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כמעט 50 אחוז הנחה בגלל זה החלטתי לקנות מסך תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך'' LCD 19 בתקציב של 1500 שח שיתן מענה לסרטים וגם איכות צבעים טובה. כל המלצה תעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום , לבני יש יום הולדת ורציתי להפתיע אותו במסך חדש LCD , הוא בן 10 והמסך משמש אותו למשחקים חזקים , לעבודות מחשב כמו תיכנות , וכן הוא בונה אתרים , ולומד שפת C , אני מעוניין לרכוש לו מסך איכותי , שאלתי על איזה גודל מסך מומלץ , וכן איזה סוג ,יצרן וכן המלצות נוספות , תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הבנתי שמפנל TN כדאי להתרחק, כמו כן הבנתי שפנל VA הוא הטוב ביותר לשימושים משרדיים שלא מתפשרים על איכות, נכון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 19" עם הדרישות הבאות: מסך רגיל (לא רחב), שלא יהיה עם רמקולים מובנים, מחברה טובה ומוכרת שהוכיחה את עצמה ועדיין מיוצר. השימושים הם בעיקר גלישה ממושכת באינטרנט וקצת משחקים, רצוי שיהיה מסך בריא לעיניים וטוב לצפייה ממושכת של כמה שעות. חשבתי על הסמסונג 932BF (יש לי נטייה לסמסונג) אבל קראתי פה בפורום שהוא כבר לא מיוצר. אפשר גם מסכי 20" לא רחבים. בתודה מראש, אלעד.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניית מסך חדש הייתי סגור על המסך SAMSUNG 931BW אבל דיי ירדתי ממנו בגלל סוג הפנאל אני צריך את המסך בעיקר לטובת טקסט ומשחקים ,וחשוב שיהיה מסך רחב התקציב לחוץ , לכן אני מקווה לא לחרוג גם אם אני אאלץ ללכת על מסך עם פאנל TN בסופו של דבר האם יש מסכים בעלי פאנל איכותי בתקציב ? תודה מראש ...:-)
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם הדגמים של DELL עדיין קיימים ? 2007WFP ? או שיש דגמים חדשים בגודל הזה (20 אינץ') ? בכל מקרה השימוש של המסך משחקים + סרטים ועבודה מול האינטרנט עד 2000 שקלים אפשר לחרוג קצת. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני חצי שנה קניתי מסך 23 אינץ של דל, U2312HM. המסך גדול מדי לטעמי ואני מחפש לקנות מסך 20-21 אינץ, אם אפשר עם pivot. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למסך 20-23 אינץ תקציב 1000-2000 ש"ח לשימושי מחשב כללי (גלישה באינטרנט ומשחקיםCOD 4, AA) לא לטלוויזיה וסרטים בשביל זה יש מסך 37 אינץ שמחובר למחשב תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך 20" ומעלה, תקציב של 1500 ויותר אם יש צורך, למשחקים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחרי מסך 22 אינץ, לשימוש משרדי בעיקר כגון מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם. חייב רמקולים מובנים, עדיפות עם כניסות USB. אשמח לקבל המלצות תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-