עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, יש מישהו מאזור ת"א שמחזיק במסך הנ"ל ומוכן לארח אותי להתרשמות לפני קניה? אם כן, אנ שלחו לי מסר בפרטי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  2. ורצוי עם רזולוציה של HD Full. אם אין אני אסתפק גם ב 22" שניתן לסובב אותו ברזולוציה גבוהה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  3. אני מחפש דגמים של מסכים שנמכרים בכל העולם למשתמש ביתי, בגדלים "19-"20 ועם פאנלים איכותיים. אני לא מעוניין במסכים יקרים כמו של eizo, אלא רק דגמים שעולים עד כ-500 דולר. הסיבה היא כי אני מחפש דילים טובים ב eBay ושם יש מבחר מכל העולם. בינתיים הדגמים שאני מכיר: Dell 2007fp/wfp Samsung 971P Lenovo L192p Viewsonic VP930 Philips 200W6CS Philips 200P7ES דרך אגב, כבר זכיתי ב 971P במצב מעולה ב 265 דולר כולל משלוח (פחות מאלף שקל) לצערי המוכר מנסה להתחמק מהעסקה מסיבות כלשהן...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..

5. אשמח אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו , או מכיר סקירה איכותית (עדיף עברית) של המסכים האלו . אני שוקל לקנות מסך 26-28 (TN,בגלל המחירים) למחשב, 28 נשמע לי גדול מידי למחשב וידרוש להתרחק יותר מידי מהמסך- אבל 26 נשמע לי סבבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  6. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מחפש את הדייבר למסך הנ"ל.הורדתי את הדרייברים המוצעים באתר הבית אך אין שום איזכור למסך הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rasta54,

SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Chymes,

יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ברשותי המסך 2407WFP.. ולפעמים כשאני רואה סרטים (והמחשב הזה נועד במיוחד לסרטים) אז הצבעים והבהירות הם לא מי יודע מה. אני מסרב להאמין שהמסך הזה מראה לי שחור כ"כ בהיר, כשאני מכבה את המסך יש כבר שחור יותר שחור. אני פשוט לא רואה סרטים באיכות שלהם, אני תמיד יראה סרט באיכות מעט פחות טובה ממה שהוא יכול להציע. יש לי כמה סרטים באיכות של HD.. ספציפית 720P וניתן לראות בבירור פסים ונקודות על המסך... הוא לא מצליח להציג את זה בצורה נאותה. וזהו, רק שתי הבעיות הנ"ל. צבעים/בהירות... ו-HD. דרך אגב, ניסיתי דרך תוכנה וניסיתי דרך המסך עצמו להוריד את הבהירות וכל מיני דברים כאלו, אבל זה גם לא נח כי לפעמים אני גולש באינטרנט- שם יותר נח שזה בהיר, ולפעמים רואה סרטים. ולפעמים בסרטים יש סצנות חשוכו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Tommy,

קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום לכולם, רכשתי מסך של סמסונג T2333.. האם יש איזה הגדרה מומלצת לצבעים או משהו אחר? נגיד למשחקים, לסרטים, לאינטרנט ועבודות? תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לרכוש מסך גדול ומקצועי לחיבור למקבוק פרו. חשוב לי מסך גדול (לכה״פ 27 in. לכאורה). רזולוציה גבוהה מאוד מאוד. דיוק מקסימלי בצבעים. קצב ריענון. עד כמה שיש לזה השפעה היום (בעבר המסך היה מרצד עד שהיו מגדילים לו את קצב הריענון) לא מסוגל לשום ריצוד. אפילו קל שבקלים. וכן זוויות הטיה. אני זקוק לשנות תנוחה במהלך העבודה. בד״כ מסך עומד-מוטה מעט. לפעמים מסך שוכב ממש... מבחינת תקציב, אני כמובן מעדיף לחסוך. אבל לא על חשבון צרכים ואיכות. אשמח לקבל המלצה על מסך איכותי וטוב בתקציב סביר. ובנוסף מסך פצצה גם אם התקציב גדול מעט. כדי שאוכל להכריע ביניהם. המחשב משמש בעיקר לגרפיקה. אילוסטרייטור. פוטושופ. אינדיזיין. הרבה וקטורי. כמובן עיבודי תמו…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, אז החלטתי לנסות ללכת על גודל של 27, שימושים של קצת משחקים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. מבחינת עלות: בערך 1500 ש"ח. מה דעתכם על הדגם הזה למשל? https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18600 יש משהו עדיף בעלות הזאת כולל משלוח ומיסים מחו"ל? ראיתי שממליצים על newegg למשל.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by idann,

2 מסכים עבור גרפיקאי, תקציב כולל עד 3K. גודל רצוי (ואפשרי בטווח המחיר) 21-24''. מה צריך לוודא במטרה לחבר 2 מסכים למחשב עצמו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by shalom_po,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מסך LCD "19 בתקציב של בערך 1,500 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת). המסך בעיקר לעבודה ממושכת עם OFFICE ואינטרנט (לא למשחקים). חיפשתי קצת באתרים השונים וההיצע פשוט הדהים אותי. כל-כך הרבה יצרניות וכ"כ הרבה דגמים, ורבים מהם מומלצים ע"י גולשים שונים... מה נראה לך מומלץ ביותר בקטוגריית המחיר הזאת ולשימושים האלה, ומדוע? אשמח אם תסבירו לי למה ההמלצה שלכם נראית הכי מתאימה. תודה ויום טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וגם להחליף את המסך אני מחפש מסך בגודל של 23 אינץ' בתקציב של בערך 1000 שקל. חשוב שיהיה FHD ושיעבוד טוב עם משחקים (בעיקר משחקי ספורט) אני גם בהתלבטות אם שווה להשקיע במסך שיוכל לתמוך בתלת מימד אני אשמח לעצות מכם גם בעניין הזה. תודה מראש ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. אני כרגע משתמש במסך 22 אינץ' של סמסונג. אני מתכנן להזמין השבוע מחשב מt.m.s. איזה מסך נלווה הייתם ממליצים לי להזמין איתו? אני מעדיף כבר לקנות את המסך באותה קנייה של המחשב כי יש גם הנחה קטנה אבל זה לא קריטי. ראיתי שהרבה ממליצים על גודל 24, אבל ה22 שאני משתמש בו ניראלי מספיק גדול. בקיצור, איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת? יש לציין שאני רק לומד וגולש באינטרנט. לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים דרך המסך של המחשב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אני מחפש טלויזיה לסלון בגודל בינוני, די מואר, בתקציב של 10,000 שקל בערך - גמיש אם זה שווה את זה. גודל - 32 אינץ' ומעלה. בעיקר לשידורי HOT, DVD וסרטים מהמחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bratwa_tut,

מחפש משהו איכותי במחיר סבבה.. מחיר - עד 900 ש"ח צורך - משחקים, סרטים גודל 22'-24' תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - DELL 2312HM מתאים למשחקים ?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Pav3l,

למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by פבפ,

ת'כלס יש לי כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: samsung 740BF samsung 731BF asus PM17TU מה אתם אומרים ? שווה אולי לשקול את הכיוון של LG גם או שאסוס וסמסונג יותר טובים ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  25. אחרי הרבה חיפושים, מצאתי דגם (בעצם שני דגמים) שמצאו חן בעיני: LG 1972H שבמבחן השווה יצא מתאים עבור גיימרים: http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/19inch-11_19.html#sect0 הבעיה היא שמצאתי שני דגמים בעלי שם כמעט זהה ונתונים זהים (לפחות על הנייר) ואפילו זולים יחסית (סביבות ה1100 ש"ח). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706939 - L1972HR http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 - L1972H מישהו יודע מה ההבדל בין שני הדגמים? באיזה כדאי לבחור? ואם יש המלצה למסך מתאים יותר למשחקים ושימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, Office) בסביבות המחיר שציינתי?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים