עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by asilbob,

צריך להגיע אליי מסך LCD עכשיו איך מנקים תמסך ? עם סספריי לחלונות רגיל או שחובה לקנות חומר מיוחד למה בחנות של המחשבים יש חומר למסך LCD אבל קופסא קטנה שעולה 30 שקל מהאתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by Ariel Style,

עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. Started by proview,

אני רוצה ליקנות מסך חדש הוא בעיקר למישחקים אם גרפיקה מאוד טובה יש לי כרטיס hd 4870 512mb המליצו לי על samsung 22 lcd 2253 bw מה אתם אומרים?התקציב הוא 1500

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש מסך לסרטים ועבודה משרדית בעיקר וקצת למשחקים בגודל 19" ומעלה במחיר 1000-1100 ¤ מה שחשוב, זה שיהיו צבעים טובים ועדיף רחב. זמן תגובה לא כל כך חשוב. אני יודעה שה-Samsung SyncMaster 932B הוא טוב מאוד, אבל הייתי רוצה רחב ו-20 או 22 תודה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  6. אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  7. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' למשחקים ולצפיית סרטים וגלישה באינטרנט ועבודות באופיס, בקיצור כל השימושים כמעט. יש לי כמה שאלות בקשר למסך 2243BW. 1. האם אפשר לחבר למסך ממיר של יס ולצפות בו טלויזיה? 2. האם יש דגם יותר משתלם שמתאים לצרכים שלי במחיר של 1300 ש"ח? תודה רבה לעונים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
    • 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mystikal,

שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by MrCheese,

שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by pincher77,

איך לדעתכם המסך הזה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZXP2211W הייתה לי התלבטות לגביו אם לקחת אותו או את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL1953TR_R אמנם הנתונים של המאג קצת פחות טוב ממש בקצת.. אבל הוא גדול יותר והוא כולה 1000 שקל. דבר נוסף - בשביל צפייה בסרטים / סדרות המאג מספיק לא ? יראו סבבה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הנה השוואה בין השניים רק תשימו לב שאחד מהם מוצג בתור 19 אינצ ואני קונה את ה 22 אז אל תתיחסו להבדלים האלה. http://www.lge.com/products/compare/detail/wide%20lcd%20monitor_compare_W2284F,M198WA,.jhtml ההתלבטויות שלי הם כאלה: ה M228WA יש לו חיבורים ישירים למסך של טלויזיה ולסוני2 למרות שיש לי כרטיס טלויזיה אבל האיכות דרכו למחשב לא משהו. ה W2284F יש לו MS ו- CONTRAST RATIO יותר טובים שזה חשוב למשחקים וסרטים שזה הכי חשוב לי אבל אני גם רוצה את החיבורים הישירים , ואז יש את המחיר הסדרת M הוא באזור ה 2400-2600 והסדרת W באזור 1700-1900 . יש מבינים מביניכם שיכולים לייעץ לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by vav,

שאלה למומחים = האם המסך יתאים גם למשחקי מחשב מהירים?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by dolev16,

לאחרונה אני מבחין בכתמים קטנים שיש לי על מסך הדל שלי וזה לא יורד אם נייר אז יש איזושהי דרך לנקות את זה?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by do_k,

שלום לכם יש ל-DELL מסך 2707WFP ומסך חדש שעדיין לא הגיע לארץ 2709W. מישהו יודע אולי באיזה פאנל מדובר? חיפשתי לא מעט ולא מצאתי התיחסות לפאנל. בכלל, איך המסך הזה? מישהו מכיר? האם יש מיסים במקרה שאני מביא מחו"ל? ואם כן, כמה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום מאחר והמסך של אח שלי גוסס החלטתי להביא לו את שלי (17") ולקנות מסך 19" חדש.... אין לי שום מושג בתחום הזה ואני צריך המלצות למסכים. קראתי בביקורת באתר שעדיף ה-932B של SAMSUNG, אבל באתר שאני רוצה יש רק 932BF, יש הבדל ביניהם? המסך לשימושים: קצת עבודה בוורד, גלישה באינטרנט, משחקים וקצת סרטים. תקציב: 1000-1400 שקל עם טיפה חריגות אם צריך. תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. שלום, יש לי התלבטות בין MW221C לבין MK221H. האם יש עוד הבדלים חוץ מהמצלמה והניגודיות? אולי בארגונומיה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by OverclockedMyToaster,

אומר מראש, שאני לא מבין כלום במסכים. כבר יותר משלוש וחצי שנים יש לי מסך LCD בגודל 17" של LG - הL1730B. הוא עלה לי הון בזמנו, ושירת אותי נאמנה. אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך, בהתחשב במפרט שלי הנמצא בצד. המחשב הזה יישאר איתי 3 שנים, אולי תוך UPGRADE של כרטיס המסך והזכרון - אבל לא מעבר. גם המסך שאקנה מצופה להישאר איתי כ3-4 שנים. היות ואני קצת לחוץ בתקציב ואין לי את הכספים שהיו לי לפני 3.5 שנים, אבקש להמליץ לי על המסך הטוב ביותר בכמה שפחות. הייתי אומר שהתקציב שלי כ1300-1400 ש"ח. חשבתי על 22", אין טעם לקנות אחד פחות בימים אלו כאשר ה22" הוא הגודל הממוצע, אבל אני לא בטוח שיש משהו טוב בתקציב הזה, מצד שני אני לא מת להשקיע הרבה מעבר. כמובן שלפני כל …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by avi215,

בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by shimon1,

שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  21. שלום לכולם! כיום יש לי מסך 19 של AOC. אני רוצה לשדרג למסך 22"(כרגע כנראה שזה הולך לכיוון של 2243). האם אני אראה נפילה בביצועי המשחקים כתוצאה מהשדרוג? או שכרטיס המסך מסוגל להתמודד עם זה? האם זה יכול להגיע למצב שמשחקים יהיו ממש ממש איטיים(משחקים שעלו קודם בFPS טוב ועכשיו יהיו בFPS נמוך מאוד?). תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  22. שלום לכולם, ביישומי טקסט אני מתכוון תכנות וקריאת pdf ממושכת. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  23. שלום רב, ברשותי מסך סמסונג 22" בן חצי שנה. אתמול במשך מס' שעות המסך החשיך(נורית החיווי פעלה) והייתי בטוח שהוא נשרף, ניסיתי אותו על מחשב אחר אבל זה גם לא עזר. לאחר זמן מה המסך חזר לפעולה תקינה לגמרי. היום בבוקר המסך עוד פעם היה חשוך לגמרי אבל הפעם נורית החיווי שלו גם לא מאירה, כאילו הוא פשוט לא מחובר לחשמל. האם קיימת אפשרות שגם הפעם הוא יחזור לפעול או שצריך לממש את האחריות שלו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים