מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי 1000ש"ח. האם כדאי לקנות מסך 18" או שאפשר למצוא גם 19" באותו מחיר שיאפשר איכות צפיה סבירה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך עד 1500 שקל. אני צריך אותו לשחקים בקטנה (חשוב לי שלא תיהיה מריחות בכלל) ולסדרות שאני מוריד. מסך רחב או רגיל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 האם יש למישהו ניסיון עם החברה/דגם הללו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של דל 2007 WFP מסך שאני די מרוצה ממנו, יש לו פאנל טוב, סטנד מעולה וכו'. הבעיה היא שאחרי כמה זמן גיליתי שהוא פשוט קטן מדי, 20" זה פשוט לא מספיק אז אני חושב לעבור ל- 24" שבאמת נותן גודל עצום ו- FULL HD. אז חשבתי לקנות את הדל 2408..רק חבל שבזמן שחשבתי המחיר קפץ באיזה 600 שקל בכל מקרה, מישהו מכיר אלטרנטיבה מוצלחת לדל ברמת מחירים של 2500 ש"ח ~ ?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הדגם הרחב עם פנאל ה SIPS. איפה ניתן להשיג כיום לרכישה (שיהיה במלאי) ומיבואן רשמי עם אחריות?.. לרוב החנויות אין אותו במלאי זמין בכלל תודה..
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך רק איזה שתי המלצות ואני קונה יכול להיות שאני מחפש את הסמסונג 260hd?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש מסך בארצות הברית אך לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש, אז אני מחפש מסך שיש בו את כל המאפיינים הבאים: רזולוציה של 4K G-SYNC 144hz 1ms respond time IPS Panel צבעים מעולים אשמח אם מישהו מכיר דבר שכזה או שזה בכלל לא קיים תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וכמובן שעדיין יהיה איכותי... חשבתי לקנות את ה 226BW אבל החנויות שראיתי שמוכרות את המסך הזה נראות לי מפוקפקות משהו (ובראשון גיבור מחשבים - שקראתי עליהם רק דברים רעים פה בפורום...). למישהו יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כמו בכותרת ממש מיזמן מישהו פירסם בפורום פה אתר עם תמונת תקריב על המסכים שמראים את החדות של המסכים. שהראו שה-2707 עם התמונה הכי חדה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה המצב ? אני מעוניין בהמלצה למסך עד 2000 שקלים שייועד למשחקים וגלישה סרטים אני לא אראה על המסך הזה רק משחקים וגלישה. 19 אינץ' ומעלה אין לי בעיה עם רחב או רגיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורת על המסך הזה עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות ב"אייבורי" את הדגם 1972H ושכנעו אותי לקנות 1960. ביררתי באתר של LG וראיתי שהפסיקו לייצר את ה 1960. קראתי את הכתבה מהאתר לבי השוואות מסכי 19" והתרשמתי לא רע מה 1960 (בהשוואה ל1900 ו2 דגמי סמסונג) 1-האם לפי דעתכם שכנעו אותי לקחת את המחשב הנל רק בשביל "לגמור את המלאי בחנות "? 2-מה דעתכם לגבי 1972H ,לא מצאתי שום ביקורת. 3-האם באותו מחיר (בערך) אוכל לקחת מסך של סמסונג טוב? הדרישות הם : 19" לא שטוח , לא למשחקים,לא חשוב מהירות תגובה ממש טובה, כן חשוב איכות טובה ,מכוייל, ונוח לקריאה ממושכת (נדלקתי על 970P של סמסונג עם פנל מתקדם של PVA אבל לצערי ירד מהמדפים....) תודה מראש לכול העונים על 3 שהשאלות (-: [br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 23:51:25 תיקון לגבי ההודעה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נדרש מסך 24" לחדר לסטודנטית, בעיקר word וצפיה בהרצאות בוידאו. המסך ישב על שולחן ויחובר למחשב נייד (שאמור לשבת סגור בצד) ולמחשב יציאת Micro HDMI בלבד. רוצים רק Dell (מרוצים מהאיכות, מהאחריות וכו'). ממעט הביקורות לא מצאתי חסרונות ל-SE2419H, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות אם הוא מבריק במיוחד ועלול להוות בעיה אם יש מקור אור ישיר שמכוון אליו (במקרה הזה- יש אור ישיר שמכוון אליו ואין ככ מיקום אחר למקם את המסך). אשמח לשמוע ביקורות אם מישהו שמע/ראה/התנסה או לקבל המלצה על מסך 24 אחר של Dell - באותו טווח מחיר (עד 800 ש"ח). לא צריך תכונות ארגונומיות מיוחדות, גם לא צריך תליה על קיר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כיום מסך Dell U2312HM שאני מאוד מרוצה ממנו והייתי רוצה לקנות עוד אחד כזה הבעיה היא שהוא כבר לא מיוצר יותר. חיפשתי משהוא הכי דומה בגודל הפיזי ובמראה למסך הקיים ומצאתי את Dell P2314H. האם הוא אכן "המחליף" של U2312HM? יש הצעות אחרות? כמו כן הכרטיס שיש לי היום הוא EVGA GeForce GTX 750 SC בעל יציאות HDMI, DisplayPort, DVI-I שתי המסכים תומכים ב DisplayPort, DVI, VGA להבנתי כדי להימנע מ VGA על מנת לא לפגוע באיכות התמונה. ובגלל שאני לא יודע מה הגרסא של ה DP ב U2312HM אני לא בטוח שאפשר להשתמש ב DP Daisy Chaning שקיים החל מגרסא 1.2 של DP. האם חיבור DP ל DP ב P23 ו HDMI ל DVI או DVI ל DVI ב U23 יתן לי תוצאה סבירה? או להימנע מ DP…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שהחזרתי את הBENQ FP222W שלי כי הייתי מאוד לא מרוצה ממנו, אני מחפש עכשיו להשקיע טיפה יותר בשביל מסך עם איכות תמונה גבוהה לכל השימושים. החלטתי ללכת על ה2007WFP שממש תופס כאן מעריצים, אך נתקלתי בבעיה. מה שמשך אותי בBENQ הוא קודם כל המחיר, 2000 ש"ח בפריסה ל-36 תשלומים והשירות של גטר-טק. לגבי הדל, אני מתקשה למצוא מקום שמוכר אותו בפריסה רחבה כזאת ללא ריבית מפלצתית. אם מישהו מכיר/שמע על חנות שמוכרת את המסך הזה במחיר של עד 2500 ש"ח בפריסה של 10 ומעלה תשלומים, אשמח לשמוע על כך.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לא בIQ לא בSKY מישהו כתב כאן שיש ברעננה או משהו כזה - למישהו יש מוסג היכן משיגים את המסך הזה חייב ליקנות אותו היום THX
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-