עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ########################################################## בשעה טובה ומוצלחת חזרתי עם ה HP LP2065 המדהים מנקסטופ אחרי ציד פיקסלים מתים הצלחתי לתפוס אחד, אבל יש בעיה שיותר מפריעה לי - המסך נוטה שמאלה לכיוון הפיווט - הפינה השמאלית של המסך גבוהה בכס"מ אחד מהפינה הימנית. האם אפשר לסדר את זה או שצריך לרוץ להחליף? ########################################################## שלום אני רוצה לקנות מסך ל: 1. טקסט, 2. גראפיקה וסרטים - בסדר העדיפויות הזה. אני מעדיף מסך לא רחב. עד איזה גדלים יש מסכים לא רחבים? אני חושב על גדלים בסביבות ה20. על מה אתם ממליצים לי? התקציב הוא די דינאמי אז אני לא אנקוב בו, אני אשמח לקבל הרבה הצעות עם פירוט רב לגבי נקודות חזקות וחלשות ואז להחליט. תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by avi215,

אני מבקש חוות דעה לגבי מסך HP L2065 ו LG L2000CP . תודה אבירם.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  3. Started by idan79,

ברשותי מסך MW221C של אסוס וכרטיס גרפי 4850 דריוורים מעודכנים כאשר אני צופה בדיסק dvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף....ואני מדגיש.....בטירוף התמונה במסך הטלוויזיה שלי [שהיא לא lcd] יותר חדה ניסיתי לשחק בהגדרות הממסך [דרך הפאנל] אך ללא תוצאה... כרגע צופה דרך תוכנת win media center הרזולוציה ב display settings עומדת על1050* 1680 למישהו יש כיוון? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום חברה . אני מחפש לקנות מסך דק חדש , אבל דרישותיי ממסך זה הן : 1- שיהיה בעל איכות וחדות ככל היותר קרובה לזו שנמצאת במסכי CRT . 2- שיהיה בעיצוב יפה 3- שיהיה מחברה יוקרטית כלומר שיהיה לי גב אם היה לי תכלה או משהוא כזה . 4- שיציג טקסט בצורה חדה מאוד 5- גודל - 22 אינץ' ושיהיה WIDE SCREEN . ולגבי מחיר : אז אני לא רוצה שיעלה במחיר מעל 1700 שיקל .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by lilith,

שלום רב אחרי ימים של בדיקה ונסיון כלשהו להפיק מסקנות מקריאה אודות המסך הזה.. ולאחר שלא הצלחתי למצוא באתר כאן סיקור מדובר ברכישה בחו"ל בתקציב מוגבל של כ 300 דולר ובמדינה שאין בה למרבה הצער מגוון רחב לרכישה און-ליין אני מבקשת מאוד חוות דעת על המסך זה אם יש המלצות מושכלות על מסכים טובים יותר "22 wide -screen בטווח ה 300 דולר, אנא... לא בדקנו עדיין חנויות לא וירטורליות אבל אם לא תיהיה ברירה ויש אופציות טובות יותר במיגבלות המחיר הזהת אשמח לשמוע מדובר בקניה במקסיקו, ולמרבה הצער אני לא נמצאת שם פיזית בדי לראות את המסכים תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by quepasa,

איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי כרגע מחשב נישא של DELL ואני רוצה לקנות לעצמי מסך דק LCD קראתי פה מספר המלצות ומצאתי את ה 2243BW שנראה לי מומלץ פה ע"י הרבה אנשים והוא גם עומד בתקציב שלי השאלה אם הוא לא מיותר מבחינת ביצועים? אני לא משחק כלל משחקים... אני לא רוצה לזרוק סתם כסף ואם אני יכול לקבל אותו דבר בפחות כסף אני ישמח זת'ומרת עם פחות ביצועים שלא רלוונטים אלי... עריכה--- אחרי שעברתי על המדריכים למסכי LCD נאמר שם כמה דברים לגבי הטכנולגיה של ה 22 אינצ'... אז אני לא נעול על הגודל הזה אבל אני רוצה משהו גדול זת'ומרת עם יש איזה 20 - 21 אינצ' יותר טובים לטקסטים ולגלישה ושטובים לישיבה מרובה מול המחשב .... תרגישו חופשי להמליץ תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by אלון פ2,

היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kaspersky,

האם המסך asus 22" VW222U 2ms מתאים למשחקים ויציג את המשחקים בצורה טובה? אותה שאלה לגבי סרטים

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  12. תקציב עד 1500 ש"ח. אני רוצה מסך מחשב שיתאים למשחקים. שיהיה בלי רמקולים ושטויות בשביל שיהיה איכותי יותר. שתהיה לו כניסת DVI וכו'. אני יושב בערך חצי מטר מהמסך... אז נראה לי ש20" יספיקו? ואני לא רוצה 19 כי מ20 יש רזולוציות גבוהות יותר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by WiSe-Man,

בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nnfyrbsnss,

קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  16. החלטתי לעבוד בשני מסכים אחד לייד השני > מישהו כאן בפורום עובד ככה ? ויכול לנדב טיפים ? האם קיימת תוכנה שמאפשרת שליטה ניפרדת על כל מסך? בעיקר קריטי לי האפשרות של שינוי וכיוונון גודל הפונטים בכל מסך בניפרד אני רוצה בעיקרון שכל מסך יהיה עצמאי לחלוטין - האם זה אפשרי ? THX

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by SleepingSky,

שהמסך דלוק, יוצא ממנו זמזום לא חזק מאוד, אבל מספיק כדי להשתגע בלילה! שאני מכבה אותו הזמזום נפסק אז זה בטוח מהמסך. המסך פגום? זה איזה מאיץ משהו שאני יכול לכבות בלילה? אני צריך להתרגל? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, קראתי פה המון אודות המלצות למסכים וכמובן את כל המדריך בשני החלקים, אך עדיין מהאמור לעיל לא מצאתי התאמה לדרישות אותן אני צריך מהמסך שלי. אני מעצב תעשייתי, עובד רבות על תוכנת Solidworks למי שמכיר (תוכנה לתכנון הנדסי ומכני, תלת מיימד), ומידי פעם על תוכנות גרפיות למיניהן. משתמש גם רבות באינטרנט וכמובן בתור שימוש מישני - צפייה בסרטים. לעניות דעתי אני צריך מסך בפורמט רחב - לפריסה מירבית + פיזור של סרגלי כלים כך שמקום העבודה על המסך לא מצטמצם לי כ"כ כמו במסך 3:4 (או שמא אני טועה ואתם חושבים אחרת..?) , שיהיה כמובן בפאנל VA / IPS (לא חושב שיש הבדל עבורי בין השניים - אשמח לעצה בעניין) ובגודל של 20" ומעלה (האם מבחינת פרופורציות עבודה 20"-20.1" זה יתאים? האם יש הבדל בין ה…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by Doron404,

ראיתי שיש במקדונלדס מסכי LENOVO/IBM משהו כמו 19 אינץ' שמציגים פירסומות ללקוחות. התצוגה שם פשוט מדהימה!! הצבעים אמיתיים והכל חד ומאוזן!! יותר מכל מסך LCD מודרני שנתקלתי בו .... אני מתאר לעצמי שהם לא TN כמו רוב המסכים פה. למישהו יש מושג איזה דגם הם? ואם אפשר להשיג אותם בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Doron404,

אלהן חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מסך PVA (או אחד מהווריאציות שלו) בגודל 20 או יותר, (רצוי לא רחב אם אפשר) עד 1800 שקל ? = שנמכר בישראל כמובן = אהבתי את ה2007fp - אבל הוא קצת מחוץ לתקציב שלי בגדול, אני צריך אותו לגלישה, וקריאה מרובה מהמסך, סרטים ומידי פעם גם משחקים .... בגדול הכי חשוב לי: שימוש רציף במסך עם אימוץ מינימלי של העיניים. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי את AMD ULTRA GAME ב3600 ש''ח. כרגע יש לי מסך מחשב של BENQ 17 אינץ' ואני רוצה לקנות מסך חדש 20 אינץ' ומעלה אני רק מבקש שהמחיר לא יהיה בשמיים אני לא מבין כל כך בזה ואני רוצה שיהיה משהוא טוב אין לי כל כך תקציב אבל שזה לא יהיה מעל 1500 ש''ח... תודה מראש ברק גונן :s05:

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  23. יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by barakush,

מה דעתכם על מסך VIEWSONIC VX2262WM זמן תגובה 2 מילי שניות יחס ניגודיות 1:20000 לעריכת ווידיאו וגרפיקה ? תודה מראש: BARAKUSH

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by GPS,

היי אני מחפש מסך 22 אינצ' רחב עד 1300 ש"ח, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר. הבנתי שבמחיר הזה אני יכול לקבל רק TN אין לי בעיה אם זה כי אני לא עובד עם טקסטים למשך הרבה זמן, אני רק מבקש שלא יהיה מריחות במשחקים. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים