עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה הייתי אתמול בתצוגה של מסכים מחשב באופיס דיפו ראיתי שם מלא דגמים של סמסונג lg mag ומשום מה המאג מבחינת איכות צפייה אין מה לדברררררר ממש רואים טוב חלק זה הדגם אני חושב(Mag LB2006W) לעומת המסכים שהיו ראו פחות בהיר המסך של המאג היה לו מסך ממש כמו זכוכית כזאת השאלה שלי היא למה אנשים לא קונים מסכים של מאג אם האיכות יותר טובה לדעתי משאר המסכים? וגם העלות של המסך זולה חוץ מהעיצוב שאין מה לדבר שהוא לא משהו

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  2. המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  3. Started by someone2007,

אני עומד לקנות את המסך הזה ויש לי כמה שאלות האם יהיו בו מריחות? האם הנתון של 8MS הוא G-G או B-W-B והאם המסך הזה מתאים למשחקים או שיש משהו יותר טוב במחיר שלו(1700) תודה לכם כי אני כנראה עושה הזמנה היום עצתכם מאוד חשובה לי

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by SoHoN BuChO,

רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  5. הגירסה החדשה נבדלת מה LG L1970H המוכרת בכך ש הניגודיות היא 2000 ולא 1600300 [attachment deleted by admin]

• 119 תגובות
    • 36.8k צפיות
  6. Started by uh615,

שלום לכולם רכשתי עפ"י המלצות הפורום את המסך הנ"ל - מסך נפלא ! מחליף את ה- VIEWSONIC האגדי שלאחר 5.5 שנים נפח נשמתו, גם עפ"י המלצות הפורום דאז. המסך נרכש באייבורי, היכן וכיצד אני רושם אותו לקבלת האחריות בת ה- 3 שנים עליו? ב- DELL מבקשים למלא מס' שלא מתאים בפורמט לS/N של המסך שלי ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by xeyt,

כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אהלן. אני עורך וידאו (ומעצב גרפי בקטנה), וקניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש (כרטיס מסך GTX470). יש לי מסך אחד CRT ישן של 17 אינץ' והוא מצויין לי (משמש כמוניטור לוידאו), ומסך נוסף CRT ישן של 19 אינץ' - הוא המסך הראשי וקשה לי לראות את הטקסט במסך (הוא כאילו לא בפוקוס)... אז התלבטתי איזה מסך לקנות כדי להחליף את המסך הראשי, בחנות ראיתי את ה E2240T של LG שנראה סבבה, ופה בפורום ראיתי שמדברים על ה 2333T שהוא איכותי. הפרשי המחירים לא בשמיים , אבל האמת שהיה בא לי לקנות מסך לא יותר מ 22 אינץ' בגלל שיש לי עוד מסך ואני לא רוצה מסך גדול מידי, בכל מקרה, איזה מסך מבינהם עדיף? העובדה שה E2240T הוא מסך LED לא גורמת לו להיראות יותר טוב (עזבו שנייה זוויות צפייה) מה 2333T ? ומה לגבי זמן התגובה …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ilstockman,

מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05: נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2 ?Model? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אז ככה אני עד היום עובד עם מסך CRT של LG ומאוד מרוצה יכולתי להחליף אותו בעבר ל LCD אך וויתרתי תמיד מכמה סיבות סיבה אחת זה שאני צלם אני מצלם המון ועורך המון ומתעסק המון המון עם תמונות ועריכות בפוטושופ לכן אני צריך מסך עם צבעים אמיתיים צבעים טובים ומסך שניתן לקייל כמו שצריך דבר נוסף זה שבשלב מסויים התחילו להוציא מסכי LCD רחבים כמו שכולכם יודעים והמסכים הרחבים הפכו למסכים השולטים בשוק למה? כאילו, מסך רחב בעייתי בהמון מובנים יש הרבה משחקים שלא תמיד יראו בצורה יפה על מסך כזה תמונות יכולות פשוט להיות מרוחות לצדדים וכמו שאמרתי אני מתעסק המון עם תמונות לפעמים כתיבה או דפי אינטרנט יכולים להיראות לא טוב אני יודע שיש המון פתרונות להכל אבל למה בעצם לעשות מסך רחב ולהתחיל להתע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלוםיש לי בעיה מוזרה עם המסך ( AOC ) מחובר בכבל DP, כשהוא עובד ואני פתאום מוריד תריס חשמלי או מדליק אור המסך נכבה ואז נדלק שוב ולפעמים לא נכבה ויש רק ריצודים בתמונה זה התחיל בתופעה שלפעמים היה נכבה ונדלק בחזרה לאחר כמה שניות עד חצי דקה ולפעמים אני רק רואה ריצודים ותזוזה בתמונה למשך כמה שניות בודדות. ברגע שהמסך היה נכבה (מנורה כתומה) והייתי מוריד שוב את התריס המנורה הפכה לירוקה והמסך נדלק. בשבוע האחרון המסך התחיל להיכבות עבר למנורה כתומה במקום הירוקה וקיבלתי הודעה של No Signal ניסיתי שוב להוריד את התריס והמנורה הפכה לירוקה וראיתי שהוא מחפש תמונה ושוב הודעת No Signal ולא הצליחה לחזור לי התמונה. רק לאחר שחיברתי באמצעות כבל HDMI (שבזמן שהוא היה מח…

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. אני יודע שאפשר לחבר נניח שני מסכים בגודל 17" למחשב אחד.. השאלה שלי היא: האם אפשר נניח לחבר מסך 17" ומסך 22"\19" למחשב אחד? איך אני יכול לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. מישהו מכיר חנויות עם תצוגה גדולה של מסכים, שאפשר לראות בעיניים את ההבדלים בין המסכים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מעוניין במסך FULL HD בלבד ,אני מתלבט לגבי הגודל היות והישיבה היא בערך כמטר מהמסך כאשר יש אפשרות לתלות את המסך על הקיר. המסך לשימושים כלליים :משחקים,סרטים,גלישה . חשוב לי שיראו VIVID אם אפשר לקרוא לזה כך ,חשבתי על מסך HANSPREE (או משהו כזה ) בגודל 28" וקיבלתי ביקורת טובה ממכם אבל הסבירו לי שזה גדול מדי . אודה לעיצתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי היום את הסמסונג ויש בו פיקסל שרוף. כעת אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע להם מסך כזה ולהחליף או לקחת את ה LG במקום (עולה 200 יותר). יש מצב שהסדרה הזו של סמסונג בכלל דפוקה? לא מתאים לי עכשיו להחליף כל שני וחמישי מסכים. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by mc_elad,

אני יודע שצריך לשנות הRTA מ1ל-2 לפי האתר- http://www.digitalversus.com/article-358-3448-36.html ה RTA אמור להיות בOSD -אני לא ראיתי RTA בOSD... אוליי יש לזה שם אחר???? :-\

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sSs Dragon,

תגידו מה אתם חושבים על המסך הזה.?? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=399 הוא טוב או שכדי להוסיף עוד קצת למשהו יותר טוב

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by orleans,

האם יש צגי LCD 19 שנותנים טקסט שנראה חד יותר מזה הנראה בצג CRT 19 samsung 997MB שניתן להשיגו החל מ-1100 ש"ח? או שבכל מקרה הטקסט ב-997MB עדיין חד בכל קנה מידה לעומת צגי LCD ברזולוציה של 1280 על 1024?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PsxoiRiECwIhEVHJIFIo3fm:12bbi68k5?id=3955895&pr=QJ5&N=2%20539&sgID=7 - אני צריך מסך דק 19\17 במחיר של 1200 שח :} תודה...

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. היי, אני רוצה לרכוש מסך גיימינג (כרגע כנראה את זה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945020) הבעייה שבפאנלי IPS ודומיו יש סיכוי לא זניח לפיקסלים שרופים\זליגות אור כאלה ואחרות. לא הצלחתי למצוא חנות שמבהירה מה בדיוק הפוליסי שלה (למעט פיקסלים שרופים) ואני דואג שאקנה מסך שעולה המון ופשוט יגיע דפוק. יש איזה המלצות בנושא? חנויות מומלצות? חנויות שאפשר לבדוק את המסך בעת הרכישה? דבר נוסף, מישהו יודע האם בדגם שציינתי יש תמיכה ב USB C כמו ששיש בדל DC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם. אחי מעוניין לרכוש מסך LCD. השימוש: גלישה מרובה באינט', הקלדה (WORD EXCEL), ומעט מעט מאוד משחקים(ממש לא כבדים). לדעתי מסך מדגם LGL1900R מספק את הצרכים. האם יש מסכים נוספים בטווח מחירים הזה? תודה, מוטי.

24. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחזיק 2 מסכי EIZO מדגם S2431W. לפני משהו כמו שנה התחילה תופעה מוזרה שהתפתחה על המסכים (שניהם!) ונראה כאילו המסך או ציפוי כלשהו על המסך נקרע. בתחילה זה היה נראה כמו שריטה (מאוד ישרה) על המסך, אבל מהר מאוד כל המסך התמלא ב"שריטות" האלו וגם המסך השני. מצרף תמונות תקריב של שני המסכים. האם מישהו מכיר את התופעה הזאת? האם יש דרך לתקן את המסכים? הם סה"כ אחלה מסכים ואבל להיפטר מהם... תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by megaman,

שלום לככולם מישהו יכול בבקשה לכתוב ביקורת על טלוויזיה LED של HISENSE ? חרשתי את האינטרנט בניסיון למצוא משהו ולא הצלחתי למצוא . אודה למי שיכול להפנות אותי לביקורת כתובה על המוצר מס דגם - Hisense LEDN42K15PUK תודה מני

• 0 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.