עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מעוניין במסך שטוח, בגודל 19-22", מרובע. השימושים הם בעיקר לטקסט (גלשיה באינטרנט, יישומים משרדיים וכו'). לא למטרת משחקים או סרטים. המסך יחובר למחשב ישן (בן כמה שנים טובות) בכניסת פינים סטנדרטית ("ישנה", לא דיגיטלית או משהו כזה. נדמה לי שקוראים לזה 21 פינים, לא?), כך שתמיכה ב-HD וכו' לא ממש רלוונטית. אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by Or94,

קניתי מסך מחשב 22 אינץ' של ViewSonic מדגם: VX2240W. האם זה מסך טוב למשחקים ולסרטים? האם המסך הזה טוב בכללי ורואים בו טוב?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. שלום רב, אני צריך מסך למחשב קיים, אני רוצה לקנות את המסך הכי איכותי שאפשר להכניס בתקציב של עד 900 ש"ח, הייתי רוצה מסך בין 17-19 אינץ", אני לרוב אשתמש במסך בבית, לגלישה באינטרנט, משחקים מדי פעם, ועבודות. בקטגוריית ה-17 אינץ' ראיתי בינתיים את שלושת אלו http://www.skypc.co.il/pl_product~L1754SM~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~L1753TR~9~0.htm ראיתי גם את אלו, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, ואיך זה שהם גדולים יותר, מדובר במסכים עם 5ms ויחס ניגודיות די גבוהה ביחס לאחרים, ועדיין במחיר זול יחסית, איפה הקאץ'? http://www.skypc.co.il/pl_product~51422~9~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6622 -…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  4. מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. שלום, ברצוני ללרכוש מסך lcd 20 ויש לי כמה שאלות: 1. המסך מספיק גדול בשביל סרטים ומשחקים כי ראיתי את ה- 22' והוא ממש ענק? 2. אם תוכלו להביא לי המלצה מהאתר הזה: WWW.IQPC.CO.IL

6. הכוונה שלי היא לקנות דגם עם רמקולים מובנים, שישמש גם כטלויזיה עם TV BOX, שיהיה די זול ואין לי ציפיות גבוהות ממש בקשר לאיכות, סה"כ מסך סביר קצת למשחקים בעיקר PRO EVOLUTION וטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי. הדגמים והמחירים הבאים הם האפשרויות בערך, ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בדגם יקר אם לא יהיה הבדל משמעותי באיכות: Chimei 228D ש"ח 995 AOC 2219P2 ש"ח 1,425 AOC 2217PWC ש"ח 1,350 Asus MW221C ש"ח 1,377 Asus VW222U ש"ח 1,090 חשבתי שהכי עדיף לי, גם כי זו חברה מוכרת יותר את אחד מדגמי ה- אסוס. מה אתם אומרים ? (ובבקשה בלי הצעות לדברים אחרים כי אין ממש משהו אחר שיתאים לדרישות ובתקציב חוץ מחברת מדבקה או רמקולים בנפרד)

7. Started by WiSe-Man,

התקנתי דרייבר חדש ל 4780 והמספור של המסכים השתנה לי אני רוצה שהדל 24 יהיה מסך מספר 1 והסמסונג 2 זה היה ככה עד עכשיו והשתנה... ושוב המסך 24 הוא מסך ראשי שלי (גם כששני מסכים מחוברים, התצוגה בסדר) רק המספור מעצבן אותי. אני רוצה שה DELL יהיה ממוספר כאחד כשאני עושה identify

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אשמח אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו , או מכיר סקירה איכותית (עדיף עברית) של המסכים האלו . אני שוקל לקנות מסך 26-28 (TN,בגלל המחירים) למחשב, 28 נשמע לי גדול מידי למחשב וידרוש להתרחק יותר מידי מהמסך- אבל 26 נשמע לי סבבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. אני לא רוצה 22 אינ'ץ משום שאני יושב מטר מהמסך וגם הגודל יותר מדי בשבילי.. חשבתי על 2253 של סמסונג 20 אינץ' האם זו בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by tulicooli,

יש לי 3 מסכים מסך אחד של טלויזיה שמחובר למחשב ועוד מסך של 19' שמחובר למחשב ויש לי מסך של 15' שאני רוצה לחבר גם אותו למחשב. החיבור האחרון שנשאר לי במחשב הוא הS-video ששאלתי את האנשים מבאג הם אמרו שלא קיים כבל כזה , לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שיש כזה. השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אותו ועדיף שזה יהיה בחנויות מוכרות שאני פשוט יסע לשם ויקח את זה במקום להזמין מהאינטרנט. תודה טל.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  12. היי אני כרגע מרכיב מפרט והמליצו לי על שני המסכים האלו Samsung 971P גודל 19 אינץ 2 מסכים או 2408WFPוDell גודל 24 " צג אחד אני רוצה לקבל חוות דעת בבקשה ומה עדיף ויותר נוח 2 19 או 1 24 תודה

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by פיני ק,

שלום יש לי מחשב המשמש אותי בעיקר ללימודים, והמסך בו אני משתמש הוא LG l1960tr. בחודשים האחרונים מאז שקניתי את המסך לא הייתה לי כל בעייה , וזאת משום שלא הייתי מבלה שעות ארוכות מול המסך, מקסימום שעתייים ביום (ללימודים). עכשיו משהתחילה תקופת הבחינות, אני מבלה הרבה יותר זמן מול המסך. הבעייה היא שלאחר פרק זמן מסויים אני מתחיל להרגיש שאני מסתנוור מהמסך, ובאופן כללי חש שאני מאמץ את העיניים ומתעייף. האם ידוע לכם מה ההגדרות הממולצות למסך זה (ברור לי שזה משתנה מאדם לאדם, אבל אולי בכל זאת?) פשוט ניסיתי כל מיני שילובים של בהירות וניגודיות, וכלום לא עוזר. בתודה מראש פיני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dark Respect,

דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by Las@Vegas,

יש לי אפשרות להשיג את S1932SE בקצת פחות מ - 2000 שקלים. על איזה מהם שווה לי ללכת? השימושים בעיקר טקסט, סרטים, ולפעמים משחקים בסדר עדיפויות הזה. מה משתלם לי לקחת יותר? יבגני

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by יניב432,

השבוע הזמנתי מסך 2253BW קראתי על המסך רבות אבל לא יצא לי להתקל בביקורת מקצועית של מי שברשותו המסך אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי ביקורת על המסך הנל עם תמונות והכל תודה רבה

• 50 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. Started by asilbob,

הפאנל של 2243BW בכלל לא מיוצר ע"י סמסונג והווריאציות שלו עלובות ביותר. הוא אומר יענו שה2253 לא רואה ת2243 בגלל שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג פעם ראשונה שאני שומע שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג ומה זה ווריאציות? באמת הוא לא מיוצר על יידי סמסונג ? אז מה באמת עדיף ? 3 חיסרונות שמפרעים לי ב2253 מחיר יותר גבוה .. המסך הפנל שלו מסביב מבריק כזה ככה שזה מתלכלך מהיר כול סימן קטן רואים .. במסך אי אפשר להגביע להנמיך לסובב אותו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

הגודל לא מהווה שיקול מכריע, דיוק הצבעים חשוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  19. אני קונה כנראה בשעות הקרובות את המסך המדובר של סמסונג- Samsung 2243bw ורציתי לדעת לאיזו חנות מהרשימה של החנויות בזאפ יש קשר עם היבואן הרשמי. אם מישהו קנה / בירר / יודע לאיזו חנות מהקישור הבא יש קשר ליבואן הרשמי של סמסונג כך שאוכל לקבל אחריות מלאה במקרה תקלה , אשמח לדעת איזו חנות. כמו כן יש לי הצעה מחנות עם יבואן רשמי ב 1390 ש"ח - האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל האחריות הזאת? תודה לעונים במהרה. הקישור המדובר להשוואות בין המחירים של Samsung 2243bw: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691094

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מבין כל מסכי 22 צמצמתי את המבחר ל2 מסכים Samsung 2243bw Asus MW221C ההבדלים העיקריים שמצאתי בייניהם הם: - באסוס איכות צבעים ודיוק יותר טובים, והשאלה שלי האם זה הבדל משמעותי או לא? -באסוס 2MS וסמסונג 5MS אבל הבננתי שההבדל לא מורגש -באסוס ישנו פאנל מבריק ועלול להפריע. -הסמסונג יותר זול זה לא ממש משנה לי אבל עדיין. -בסמסונג יש ארגונומיה יותר טובה. -בסמסונג 1:8000 אסוס 1:3000 הבנתי שזה גם לא הבדל מורגש. איכות צבעים ודיוק מאוד חשובים לי אך לא כמו הארגונומיה לכן אחריי הטלבויות קשות בחרתי ללכת על הסמסונג אבל זה עדיין לא סופי אשמח לדעת את דעתכם המקצועית תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות מסך למפרט הבא מעבד:E6750 כרטיס מסך:X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה יחזיק מסך 22 ? ומה המסך המומלץ למפרט הזה(יש לי כרגע מסך 17).

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  22. בס"ד שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה בבחירת מסך הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי קצת. עקרונית יש לי כבר כמה דגמים בראש רק צריך לבחור. אההה...שכחתי כמובן הוא למשחקים אם זה משנה משהו.... טוב אז זה אלו: דגם: LG L226WTQ גודל ''22 מחיר:1210 ש"ח. דגם: Samsung SyncMaster ‏2243BW גודל ''22 מחיר:1280 ש"ח חריגה אבל בקטנה. דגם: Asus VW222U גודל ''22 מחיר:1150 ש"ח. דגם: Mag AI2237W גודל "22 מחיר:1180 ש"ח. השאלה פה היא על מה ללכת : MAG - LG - ASUS -SAMSUNG ?!?!? לי אישית יש מסך של מאג כבר כמה שניים טובות וממש נהנתי ממנו אבל משום מה לא שמעתי שממליצים עליהם.. כמובן כל המחירים זה לפי החנות איבורי ששם אני הולך לקנות. תודה בכל מקרה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by asi1998,

אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?

24. Started by יניב432,

טוב קודם כל קיבלתי היום את המסך שלי 2253BW פשוט לא מעולם הזה מסך מדהים עכשיו קיבלתי איתו ממיר לממיר קוראים ממיר מקצועי Items דגם ITV901-TV BOX HD טוב עכשיו בחוברת הפעלה רשום לחבר את החיבור VGA האפור למחשב והכחול למסך חיברתי הממיר עצמו עובד והכל אבל שלוחצים על SETUP לא מופיע כלום מה עשיתי לא נכון? אגב חבר'ה צריך מקודד מיוחד לראות סרטי HDCP ומישהו יכול להביא לי דוגמא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eid101,

שלום חברה . אז אחרי כל השאלות שלי הגעתי לשני המסכים האלה , אני מתלבט בינם . על הנייר הVK נראה יותר טוב כי הוא בעל 1:5000 ניגודיות וגם בעל מצלמה מובנאת . אז מה אתם ממליצים בשבילי ? אגב המחיר לא משנה כאילו שזה לא פרמטר חשוב מבחינתי כי ההפרש הוא 100-200 שיקל בין המסכים האלה .

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים