עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום יש לי כיום מסך של EIZO בגודל 19 אינץ ואני די מרוצה ממנו, אך ברצוני מסך אף גדול יותר (21 אינץ או 22), אני רוצה מסך סופר מקצועי, עם איכות צבעים ללא פשרות וטקסט חד וברור (פחות איכפת לי זמני תגובה, אם כי מעדיף משהו לא איטי מידי כדי שעדיין אוכל פה ושם לשחק או לראות סרטים) מה ההצעות שלכם בבקשה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by GQ4U,

אני רוצה מסך איכותי (רצוי של LG כי יש לי אפשרות להנחה....) 19 או wide screen.... אין לי כיוון help me. הבנתי שויסטה בנוי למסך רחב. וסתם סקרנות... איך הוא בהשוואה למסך הכי חם בפורום dell2007 ? (היתכן ומדובר בקונספירציה של דל ישראל ? ) מדוע כולם מתעקשים עליו ? לא זוכר קונזנצוס כזה מאז...ומעולם העיסוק המרכזי - פוטושופ \ טקסט . לאחר מכן סרטים ומשחקים אגב, אני מבין IPS PVA TN ... אז אנא תפרטו - תקשרו לכתבות.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני צריך מסך לעבודה משרדית שיעשה בו שימוש מועט יחסית ולכן השאיפה היא שהמחיר יהיה נמוך ככל האפשר. חיפשתי בפורום המלצות וראיתי שהמסך Samsung 932BF מוזכר מספר פעמים. מחירו קצת יותר מ-1,300 שקל. יש משהו טוב או זול יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  5. לשימוש ביתי בעיקר סרטים, וצפייה ממושכת במסך, כמעט ולא משחקים,אולי פעם ב.... רצוי בצבע שחור באסה שאי אפשר להשיג את 971P Samsung בשחור עד עכשיו כל הLG, המג והסמסונג שראיתי?(בעיקר את הדגמים הפשוטים שלהם באיזור ה 1400 שקלים) הם עם צבעים בהירים מידי ויש כזה טישטוט כזה אפילו בשולחן עבודה, כיום יש ל19 אינץ' שפורפרת זה יכול להיות בגלל שאני לא רגיל למסכי LCD ? כואב לי העיניים רק מלהסתכל על המסכים הללו 5 דקות ועוד שאלה האם לא כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות מסך מחשב LCD שישמש אותי גם בתור מסך טלוויזיה ויחליף את הטלוויזיה הישנה שלי ? אבל נגיד 2407WFP Dell שנחשב בין המסכים הטובים בשוק מגיע רק ב24 אינץ' וזה דיי קטן למסך טלוויזה לחדר לראות סרטים וכאלה , נכון ? מישהו יכול להביע את דעתו ולע…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Yakim Peled,

קראתי ב"מסכי LCD - המדריך השלם - חלק ב" כי הפנל הטוב ביותר הוא AS-IPS. מצד שני, המאמר נכתב לפני שנתיים ואולי חלו שינויים מאז. לדוגמא, ל-2209WA (מסך שהבנתי שהוא מומלץ מאד) יש פנל מסוג E-IPS. מי מהם טוב יותר? רקע: בעתיד הקרוב אני מתעתד לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (סטילס) וחשוב לי לקנות את הטוב ביותר. הבנתי כי לפנל יש חשיבות רבה בקביעת איכות התמונה ולכן אני אעדיף לקנות מסך עם הפנל הטוב ביותר האפשרי. עוד הבנתי כי החל מגודל "22 ומעלה כל המסכים הם רחבים. כיוון שכך, אני ככל הנראה אקנה מסך קטן יותר. גם כי המקום על השולחן שלי אינו גדול וגם מתוך שאיפה לשמור על פרופורציות תמונה נכונות. תודה מראש.

• 53 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by R.R,

מהו חבור ה?DV

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. שלום למומחה, איזה מסך מנצח את המסכים של אפל? השימוש יהיה לגרפיקה ולאנימציה (לא משחקים!!! אולי קצת סרטים). האם זה טמטום מוחלט בימינו לחפש CRT איכותי? תודה פיני

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  9. מהו לדעתכם המסך הכי טוב (גם אם יקר) שיש כיום למשחקים? שיתן גם זמני תגובה מעולים, אך בלי פשרות על איכות התמונה? אני מדבר על מסכים בגדול 19 אינץ לפחות (אפשרי גם 20.1 ויותר רחבים)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ושוק המסכים השתנה מאד, כך שאני לא ממש מכיר את ההיצע שיש היום בשוק. בזמנו היה את מסך ה v930 של Viewsonic שנחשב מסך ה All Around הטוב ביותר. האם יש לו יורש ? האם יש כיום מסך אחד שמציע מהירות תגובה טובה, ניגודיות טובה, פנל שאינו TN, איכות טובה הן בטקסט והן במשחקים ושלא עולה יותר מ 2000 שקל ? או שכיום יש רק מסכי 22" ומעלה עם פנל TN שעולים 3000 שקל ומעלה ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. אני מדבר על מסך בגודל 19 אינץ'... אני חושב שהמסך של LG עם ה-2MS והקוטרסט 1:1600 הוא המוביל, לא? מה אתם אומרים? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ROTEMan,

אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה.. מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה? האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם? והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי. תודה, רותם..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חשבתי אומנם לרכוש מסך 1440p שהוא לכאורה בעל הרזולוצייה האופטימלית לגדלי מסך של 27 ,אולם המחיר שהוא בערך פי שניים וחצי הרתיע אותי , מה גם שהמחשב שלי לא חדש ואין לו display port, ועם חיבור hdmi הישן אצלי ,אני אהיה מוגבל כל הזמן ל- 30 fps בלבד בכל תוכנה שהיא . כמו כן הבנתי שאם ארכוש מסך כזה ,אני יכול לשכוח מגיימינג כי החומרה אצלי תקרטע וזה יראה כמו שקופיות מתחלפות . אפשר אומנם להגדיר מסך 1440p לעבודה ברזולוציה נמוכה יותר ,אולם הבנתי שכל עבודה ברזולוציה הלא טבעית ,נראית על הפנים . ממילא רוב התוכן אצלי הוא ברזולוציית FHD ומטה ,כך שאני לא אפיק יותר מדיי תועלת ממסך 1440p . בשורה התחתונה אני נוטה יותר לרכוש מסך FHD , אולם אני …

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. כשאני גולש/משחק אני יושב במרחק של 75-80 ס"מ, וכשאני רואה סרטים אני יושב במרחק של 110 ס"מ. זה מספיק?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by segev22,

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1284&category_id=c8d88f1bd8e870245c68ea3aaa&PHPSESSID=98fa0735dca1e4715fb856ac1d385dd4 השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  17. הבנתי שה-Dell הכי טוב. אבל רבאק - 3000 ש"ח... מה העדיפות השניה? מחשב בעיקר למשחקים, אבל גם אינטרנט וסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  19. לאחרונה קניתי מחשב חדש ואיתו גם מסך [samsung T200]. על-מנת לשמור על אורך חייו של המסך החלטתי לפרסם את הנושא הזה כאן. אז, מהי הדרך הטובה ביותר לשמור על מסך ה-LCD שלי? לשים שומר מסך? לשים למסך טיימר שיכבה בעצמו [נמצא בקטגוריה 'צריכת חשמל' בסימניה של שומר המסך]? לכבות אותו כשאני הולך לישון ולהדליק כשאני מתחיל להשתמש בו? או שיש בכלל דרך אחרת? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by Omry,

היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  21. שלום ראיתי שהדעות קצת חלוקות לגבי המלצת הקנייה של 200w6cs . האם ההמלצה היא חיובית (בהשוואה ל 971p ו vp930b ) ? תודה

22. לפני 3 חודשים ראיתי כתבות באינטרנט שהמסך הזה מגיע עם רזולוציה של -1200 * 1900 ועכשיו שאני בודק בכל החנויות כתוב שהמסך הזה תומך רק ב-1680 על 1050 באיזה רזולוציה המסך הזה באמת תומך? די חשוב לי שהמסך הזה יהיה FULL HD ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by haim6130,

מהי הרזולוציה הכי גבוהה ל 22" ? נגיד ל 19" יש 1280X1024...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם האם במסכים רחבים כגון 22 צריך להשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם כדי לראות חד וברור? או שאפשר להסתדר גם בפחות? יש לבן שלי מסך סמסונג 19 אינץ והרזולוציה המיטבית היא 1280X1024 ,הבעיה שבגודל הזה הטקסט נורא קטן לטעמי.מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים