עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofir5300,

שלום לפני כמה חודשים קניתי מסך LCD מסוג LG L1900R שהוא אחלה מסך, 19 אינצ' 3MS ו1:3000 ניגודיות ומאוד נהנתי ממנו! הבעיה עכשיו היא שקנינו מחשב חדש וקיבלנו מסך יותר גדול מסוג AOC 2216Va מסך 22 אינצ' 5MS ו1:3000 ניגודיות עכשיו אני לא יודע באיזה מהם להשתמש :-[ את האמת שאני מרגיש הבדל באיכות... לטובת הLG שלי... ואני חייב לציין שאני גיימר רציני.... מה עושים??? חייב עזרה! תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by zombie,

כותרת... ;D

3. שלום לכולם, אבא שלי יכול להשיג מסך מחשב דרך מקום העבודה שלו במחיר טוב. השימוש העיקרי שלי במחשב זה שימוש פשוט (אינטרנט, מסנג'ר, אקסל) ומעט משחקים כמו פיפא ודברים כאלה. סרט לא ראיתי אף פעם במחשב (למעט יוטיוב כמובן). אבא שלי יכול להשיג אחד מהשלושה הבאים: T190(רחב) 943BW (רחב) 943BM (רגיל) כל אחד מהם הוא יכול להשיג במחיר טוב יחסית. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה, דור

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by DarkLloth,

התחדשתי במסך הנ"ל אחרי שהיה לי VP930 ואני מאוד מרוצה , מה שכן הצבעים והבהירות קצת מציקים לי , איזה הגדרות יש במסך שלכם ?

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. עשיתי חיפוש בכל מיני מקומות ולא הצלחתי לימצוא פירוט על המסך (חשוב לי לדעת מה הפאנל שלו). האם מישהו יודע מהו סוג הפאנל של מסך זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by dddd01,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום רב, עדיין לא הגדרתי תקציב מכיוון שעוד לא החלטתי על איזה סוג מסך אני רוצה לקנות. העניין הוא כזה: הבנתי ש-TN הוא סוג המסך הנפוץ והפשוט ושמסכים מסוג VA ו-IPS וכו' מקצועיים יותר ונותנים הרבה יותר מבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה. והנה השאלה שלי: השימושים שלי היא גלישה באינטרנט, אופיס משרדי, וצפייה בסרטים. (זהו! אפילו לא משחקים). האם באמת מסך מפאנל מקצועי ייתן לי הבדלים משמעותיים לשימושים שלי ? או שמסך TN טוב יספק אותי? אתם מוזמנים לענות לי כמה שיותר דעות אשמח לשמוע גם מבעלי ניסיון... תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. ראיתי את זה: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j1W-0JNx1shJpDxdfEAO-nm:12bbi68k5?id=tech האם המסך אמין? האם יש משהו איכותי יותר בטווח מחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Henz16,

אני נמצא כרגע בעבודה. [עבודה חדשה, מקורות] ועובד מול שני המסכים הללו. ה-HP 1130 ו-LG N2200P, שניהם מסוג CRT שמנים וגדולים, (21" ?) התמונה בהם שונה לחלוטין מהמסך הביתי שלי (LCD - TN) האמת שדי התאהבתי בהם, מישהו יודע איפה מוכרים אותם? או בכמה? אולי התרגלתי יותר מדי לאיכות הירודה של ה-LCD והם מסכי CRT פשוטים? עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי אני יודע שהתקציב מאוד נמוך אבל אני יודע שיש מסכים בסדר בתקציב הזה אני צריך מסך LCD לפחות 20"! אין לי מה לפרט יותר.. ושיהיה מSKYPC תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by shay-h,

שלום .. הציעו לי את המסך של Xerox בגודל 22' במחיר של 1500 ואמרו שהוא בין הטובים שקיימים בטווח מחירים הזה .. מישהו התנסה עם המסך הזה ? מכיר ? ראה ? המלצות ? חסרונות/יתרונות ?? אני לפני קניה ואשמח לעזרה בנושא ! תודה!!!!

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  12. המספר סידורי הוא CZ-0HM064-74263-7CJ-18RL אני רוצה לדעת מאיזה מפעל הוא ואיזה פאנל יש לו... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  13. אני קונה אחד מהשניים האם יש הבדל ומה הוא?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by zombie,

יש לי מסך רחב המחובר דרך כרטיס טלויזיה ליאס... והלוגו של הערוץ נגיד כבר מחוץ לתמונה ולפעמים הדמויות שמנות וחלק מהתמונה בחוץ...בקיצור זה לא מוגדר טוב... איך אני מגדיר?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by davenos,

הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. מחר בבוקר אני לוקח את הT240 שלי ויש לי בחדר ממיר יאס(רגיל) ומחשב עם חיבור DVI במסך יש חיבור VGA DVI HDMI עכשיו לשאלות... א.אם אני עושה yes HD איך אני אחבר אותו למסך ויקבל אודיו כשהרמקולים מחוברים למחשב? ב.כל עוד לא עשיתי yesHD זה שווה לקנות מתאם DVI לHDMI ולחבר תמחשב בכבל HDMI למסך?או שבגלל המתאם זה לא יתן כלום? ג. כרגע יש לי כרטיס טלויזיה שנותן אופציות של הקלטה, פאווז וכו..אני לא ממש משתמש באפשרויות האלה ודרך הכרטיס טלויזיה השידור פחות איכותי... האם לחבר את הממיר ישירות למסך?ואם כן אז איך?יש לו VGA DVI HDMI והDVI כנראה ישומש למסך..... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by klips,

שלום אני צריך המלצה על מסך של 22 אינץ למשחקים ולטלויזיה אני מתקן לקנות כרטיס טלויזיה ואני רוצה שיהיה ניתן לתלות אותו על הקיר יש לי כרטיס מסך 9800GT X2 אם זה יעזור במשהו תודה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. עיינתי רבות בפורום והגעתי למסקנה שאני מחפש מסך עם פאנל איכותי. השימושים שלי זה הרוב עבודה עם טקסט, קצת פוטושופ ומעט מאוד סרטים. לאחר שהתיאשתי מלמצוא את ה DELL 2007 (מישהו אולי יודע איפה כן מוכרים וקיים במלאי?) נותרתי כרגע עם 2 אופציות HP L2065 או DELL2408. שידרגתי את התקציב ואני מוכן להקציב עד קרוב ל 3000 ש"ח לקניית המסך ! האם ה DELL (פרט לבעיית ה DELAY) עדיף על ה HP2065? (בהנחה שלא איכפת לי להוסיף 800 ש"ח) כלומר האם ה DELL גם יותר גדול וגם באותה רמת איכות ? האם יש עוד משהו איכותי במחירים האלו (של עד 3000 ש"ח) תודה :

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Omer DA,

לא לשימוש משחקים..אולי פה ושם משחקים לא רציניים,עדיף מסך 22 אבל אם אין בתקציב אז מסך 20 לא ישמש לעריכה גרפית וכו'

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  21. היי ברצוני לקנות את המסך אני יודע שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לחיבור הממיר אך האם ניתן לצפות בו ללא להדליק את המחשב אלא רק להדליק את המסך ולשמש את המסך כTV ומה בנוגע לסאונד יש לו רמקולים?. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by levimadman,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי LCD 32". שמתי לב שכשמחברים את הטלויזיה למחשב יש תופעה של tearing בסרטים(פסים לאורך כל המסך בסיטואציות מהירות - קריעות). הטלויזיה על קצב רענון של 75(הייתה גם 60) ומחוברת בכבל VGA. יש דרך לפתור את התופעה (כדוגמת vertical sync) כשמדובר בסרטים?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by nitsanroz,

מה כדאי? השימוש הוא משרדי

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  24. מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי

דיונים חדשים בפורומים