עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מתכוון לקנות מחשב גימיינג חדש והמסך בו אני הולך להשתמש הוא טלויזיה (איכותית?) samsung es6200 ארבעים אינץ'. אשחק בעיקר FPS למיניהם ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה והאם יש דברים שצריך לקחת בחשבון בהרכבת המפרט החדש? מבחינת רזולוציה, כמות זיכרון לכרטיס, חיבורים (זו טלויזית תלת מימד) וכו'... אפתח ת'רד אחר בפורום מפרטי מחשב אחרי התשובות לשאלות פה. מאפייני הטלויזיה: http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UA40ES6200MXRD-spec

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Babylone,

אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  3. אהלן. אני בקרוב מתחיל עבודה שהיא 100 אחוז עבודה מהבית (כנראה גם אחרי עידן הקורונה) עיקר העבודה היא קריאה של מאמרים וקצת טרמינל ותכנות. בערב לפעמים אני משחק במחשב אבל זה די שולי. כרגע בבית יש לי מסך 24 אינץ' full hd ישן (בן 5 שנים) של dell יש לי מחשב נייד macbook pro 16' 2019 שאני רוצה לחבר למסך החדש. בגדול חשוב לי הרבה real estate כדי לעבוד עם מספר חלונות. באופן אישי אני מעדיף מסך גדול אחד עם הרבה real estate על פני 2 מסכים. מכיוון שאני לא מעוניין לקנות docking למחשב, מאוד קורץ לי הפיצ'ר של מסכים עם חיבור usb-c שאפשר לחבר את המחשב וגם להטעין במקביל. תקציב: עד כ2500 ש"ח מה שמצאתי…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. מבקש המלצה על מסך LCD בגודל 19 אינץ ומעלה לא רחב (בגלל מחסור במקום על שולחן העבודה), אשר ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומעט משחקים (לא הכי חדשים בשוק) בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש מסך לשימוש משחקי מחשב ואינטרנט * ציפוי נוגד התשקפות (חשוב מאוד בשבילי). * סוג החברה לא משנה. * מסך רחב חובה * עד 1500 ש"ח ~ * אם אפשר למצוא מסך עם אפשרות מאונך לא חובה. אם תוכלו לראות לי קישורים ומחירים זה יעזור לי מאוד. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  6. מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) . וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by madror,

לאחר שבוע של שימוש במסך החדש, שמתי לב שקיימת תופעה של זליגת אור , כאשר הרקע הוא שחור (סמתי לב לזה רק היום , כאשר הרצתי על המסך סוף סוף סרט FHD). מדובר בזליגת אור בפינה הימנית העליונה ובצד ימין באמצע. התופעה הזו של "עננות" וזליגת אור ידוע לי ממסכי LED (טלוזיות) גם בעשרות אלפי שקלים (סמסונג LED C 7000) . לי זה הורס את כל החוויה בצפייה בסרט / סדרה על גבי מסך המחשב. במצבים אחרים (בהם כאמור הרקע אינו שחור) התמונה היא מדהימה ,חדה וחיה בצבעים שלה ,אבל מבחינתי זה BRAEK DEAL ! אשמח לשמוע חוויות מבעלי מסך זה ובכלל (קשה לי להאמין שניתן להפעיל "אחריות" או להחליף מסך במקרה זה), דרור.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. המחיר ירד שוב והוא בין הזולים בארץ או הכי זול בארץ המחיר נראה לכם הגיוני? כדאי לקנות משם תמסך? קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by rdns,

היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. לפני שבועיים בערך התחיל לצוץ לי מדיי פעם לא משו קבוע פס שחור במסך 3008WFP פעם פעמיים ביום המסך נקנה לפני שנה וחצי בערך מהחנות שקניתי שלחו לי את המסך לא יודע לאן ואחרי חמישה ימים הופ מסך חדש חדש לחלוטין באריזה חדשה בקרטון בניילונים!!! הינה דוגמא של הבעיה היא לא היתה קבוע והיתה נימשכת חמש דקות אחרי ההדלקה ואז נעלמת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  13. אשמח לעזרה מאנשי מקצוע/חוויות משתמשים אני מחפש מסך בעיקר שימוש משרדי + גלישה ועריכה עם תוכנות מוסיקה. ממש ממש קצת סרטים ומשחקי אסט'. ירדתי מה 4K של סמסונג כי הכרטיס מסך לא יכול להגיע לרזולוציה שלו המחשב שלי - מעבד I5, 16GB RAM כרטיס המסך שלי GTS 250 מגיע לרזולוציה מקסימלית 2560x1600

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by רועי שלום,

היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. Started by Raanan97,

איך המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7148&CatCode=398

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by whitiger19,

מישהו קנה/ראה את המסך הנ"ל? אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שראה אותו פיזית או קנה אותו.. מחכה לתגובות, תודה.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYDLMOU2312H המחשב מיועד לגיימינג כבד אז איך המסך הזה? אם יש מסכים יותר טובים פתוח להצעות תודה מראש תקציב: 1000 שח

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  19. אני שואל את השאלה כאן בגלל ההתמחות של פורום זה במסכי lcd. מאוד חשוב לי נוחות הקריאה במחשב נייד. זכור לי ההסבר בפורום זה על גודל הנקודה במסכי 19 אינטש ושלכן הם עדיפים אפילו על מסכי 20 לטקסט. אודה על עצות.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  20. האם המסכים הבאים של דל הם לא עם פאנל TN? (אני משער שהראשון והשלישי הם עם פאנל TN,אבל האם האמצעי הוא עם pva/ips?) E2208WFP Dell UltraSharp2208WFP Dell E248WFP תודה.

21. Started by MisterVB,

קניתי את המסך הנ"ל אך להפתעתי הרבה המחשב לא מזהה את המסך ולהיפך, בחיבור VGA למחשב אחר הכל תקין. הכ"מ שלי HD4850 ועדכנתי דרייברים. לוח אם: -GIGABYTE EP43 DS3L האם זהו פאק במסך או שמישהו מכיר את בהעיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BRPOQNT,

והכי חשוב שלא יעשה כאבי ראש או עיניים לאחר צפיה ממושכת.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  23. Started by fire1ce,

שלום כולםת היום קבלתי בדואר דף בוא מצוין האחריות על המסך שרכשתי דרכם. בדף מצוין כי לאור העובדה ש DELL שינו את מדיוניות ה פיקסלים השרופים גם NEXTOP שינו את זה ל 6 פיקסלים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ראיתי שיש הרבה מאוד הערות לגבי פאנל TN - מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הפאנלים ולמה יש כזו סלידה מה-TN?

• 58 תגובות
    • 12.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.