מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי התבלטות די רצינית מצטער אם הנושא חרוש, אני צריך את העזרה שלכם הדרישות שלי הוא הצגת משחקים באיכות טובה, אני גם עורך בפוטושופ ובסוני ווגאס אבל קטע הווגאס רציני יותר אני רוצה שהאיכות תהיה טובה דיו, לא משהו בשמיים, אלא משהו שהכי טוב לתקציב שלי. אני מתלבט בין הדגמים: 220P - מסך מצוין, נחטף בחנויות, פופולרי , FHD, זול, עיצוב נהדר 2333SW - מסך חדש ומעניין אך הרתיעה אותי הרזולוציה השונה מהאחרים, מפחד שיהיה איתו בעיות תאימות ביוטיוב וכל מיני... 2253BW - שמעתי שהוא מצוין למשחקים, בסיסי אך אין לי מושג על רמת האיכות בעריכות למיניהן... האם ההתלבטות שווה את הכאב ראש? האם כולם אותו דבר? תנו את דעתכם, אני בטוח שאחרים גם יסתכלו ויסיקיו מסקנות כי שוב, הנושא של המסכים האלה ה…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל ברשותי כבר כמה שנים טובות והוא לא עשה בעיות עד כה. בזמן האחרון המסך התחיל להבהב בצרורות בצורה רנדומאלית. חיטוט קל העלה שהבעייה טמונה בספק הכוח שמשמיע רעשים סטטיים וכשמזיזים אותו ההבהובים מתגברים בתכיפותם ולפעמים המסך נכבה. אשמח להמלצות למקום בו אוכל לקנות ספק חדש (רצוי חנות פיזית בארץ) כמו שהבנתי המסך כבר לא מיוצר, אולי יש ספקים מדגמים אחרים שיכולים להתאים, אם כן אילו? ועל הדרך, מצאתי באיביי ספק תואם, הבעייה היא שהוא מארצות הברית ואצלהם יש 110V בתקע, השאלה - האם הוא יתאים לשימוש בארץ? http://cgi.ebay.com/AC-Power-Supply-Cord-LG-Flatron-L1970HR-19-LCD-Monitor-/400156426629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2b2e8185#ht_1692wt_1137 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני ממש חייב עזרה בקשר לקניית מסך חדש! יש לי את ה Dell 2007FP כבר שנתיים ואני מאושר עד הגג. אני בעיקר משתמש בו לכתיבת קוד וקריאת טקסטים. אני רוצה מאוד להוסיף לו עוד מסך שיגדיל את השטח הקיים לחלונות. לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים בפורום והתיעצות עם חברים הגעתי למספר אפשרויות שאותן אני שוקל (ופתוח כמובן לכאלה שלא חשבתי עליהן): 1. 2007FP - פשוט לקנות עוד אחד. נשמע הגיוני, המסך מעולה (מנסיוני), המסך החדש יהיה המשך מדויק של הדסקטופ (אותה רזולוציה ודוט פיץ'). המחיר ממש לא השתנה בשנתיים האחרונות (קניתי את שלי ב 2300 ש"ח) - לא ברור לי אם זה טוב או לא. נאמר לי שהמסך שלי, מכיוון שהיה בשימוש רב, יהיה "דהוי" ושונה מהחדש ושאני לא אוכל להנות מהישן כשהחדש יהיה לי…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את המסך מסך מדהים ביופיו וחיצוניותו... אבל יש לי בעיה קטנה בצפיה בסרטים דרך BSPlayer, אולי נגנים אחרים אבל לא ניסית המסך מחובר דרך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח GA-8I945GMF של גיגהבייט אז ככה, כל פעם שאני לוחץ פעמיים בכדי להגדיל את התמונה למסך מלא, נוצר לי למטה פס של ס"מ או שנתיים של קישקושים בצבע ירוק, כמו אסקי כזה.... אחרי הקטנה והגדלה פעם או פעמיים זה מסתדר.... למישהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מישהו יצא לראות את התוכנית של גדי סוקניק, תמיד תהיתי איזה מסך יש לו שם,מישהו מבין על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לשאול האם קיים הבדל מוחשי בין חיבור DVI לחיבור VGA ? כי אם כן אני אקנה מסך LG 24 אינ'ץ בטכנולגיית LED יש מישהו מומחה שיגיד שיש הבדל גדול ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות איזה דיל טוב על מסך קעור של לפחות 2K ופשוט לא מוצא. יש לכם איזשהי המלצה? אני מכוון על 34 אינץ שיהיה 2K לפחות. תקציב לא משנה. חשוב שיהיה מהארץ וכמובן לא מתצוגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר/התנסה עם המסך Philips 200VW8FB? יש לכם ביקורת לגביו?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
^^ כותרת. המסכים: http://a.zap.co.il/compare.asp?sog=C-Monitor&models=490583,424619,501592,577957 השימוש שלי בעיקר משחקים, אינטרנט, ICQ, וגראפיקה חובבנית. איזה הכי מומלץ מבינהם והאם יש גם חנות מומלצת לקנות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ת'כלס יש לי כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: samsung 740BF samsung 731BF asus PM17TU מה אתם אומרים ? שווה אולי לשקול את הכיוון של LG גם או שאסוס וסמסונג יותר טובים ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מסך חדש ומתלבט מה יותר איכותי מבין אלה, את ה 2340 אני יכול להשיג בסביבות ה 720 שקל ואפילו פחות, השני עולה קצת יותר, אך חשוב לי יותר האיכות, כמו כן אם אני מבין נכון, מסך 23 אינץ' יהיה עדיף על 24 בעניין גודל הפיקסל שהוא יותר קטן מה שייתן חדות יותר גבוהה, אכן כך? אם כן, כן מה הוא המסך העדיף מבניהם או אולי מסך אחר? התקציב לא בעייתי אפשר למתוח אותו מעבר כל עוד זה בטווח השפוי תודה!
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למסך 23 או 24 לצורך עבודה של אדריכלית בתוכנות אוטוקד PHOTOSHOP ותלת מימד : טווח מחיר 900-1400ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ראיתי את שני המסכים האלה במבצע samsung 2253bw 2ms "22 במחיר 949 ש'ח לא כולל מע''מ lg w2042t 5ms '20 במחיר 819 ש'ח לא כולל מע''מ איזה מבין המסכים משתלם
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך LCD רחב למשחקים בעיקר. וראיתי כמה אפשרויות הChi Mei 22 ה Dell 20 Asus 22 וה W2221AוNu Tech כולם בתקציב הנתון כאשר שמעתי התרשמויות טובות גם על הNu Tech וגם על הDell והכרטיס מסך המיועד הוא הR600 כאשר הוא יצא.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ראיתי מספר הזדמניות לקנות אותו בe-bay בסביבות 3500 ש"ח בנוסף אני עומד לקנות מחשב בסביבות 13K ורציתי לדעת האם מסך זה מתאים (שימושים Gameing וסרטים)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-