עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רואה הרבה אנשים שיש להם במחשב שלושה מסכיי LCD למשל,למה זה ומה זה נותן? תודה

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by lol_minbet,

וכן קראתי את המדריך למסכים ולא פירטו שם לאיזה שימושים הוא יעיל, מישהו יכול להסביר? אני משחק בהרבה משחקי FPS ורואה הרבה סרטי HD אם זה משנה תודה

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by Iron~Chef,

ולמה אני לא רואה את הנתון הבסיסי הזה במיפרט באתר dell??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה עדיף - מסך DELL 2311H או מסך LCD עם פאנל IPS? המטרה: 90% עבודה רגילה על המחשב,עבודה ממושכת. שאר ה10% סרטים בעיקר באיכות HD. אשמח לעזרה וגם להמלצה על מקום שבו אוכל לקנות את הDELL (אני יותר נע לכיוון שלו) אשר ייתן לי אחריות רשמית, בדיקת פיקסלים שרופים לפני הקנייה ומחיר נהדר.

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by wizi,

המסך מת. טוב אחרי כל כך הרבה שנים מגיע לו. בכל מקרה, התלבטות ברמה העקרונית. 1. מסך 25 עם 1440X2560 2. מסך 24 עם 1920X1080 האם הטקסט משמעותית קטן יותר ב 25 ? רוב השימושים הם רגילים, גלישה, סרטים, קידוד, מעט משחקים. כרטיס נוכחי GTX 780 Ti מה דעתכם?

6. Started by asi9999,

שלום רב ! אני מתלבט בין 2 מסכי LCD שניהם 22 אינץ' ובאותו המחיר . נקודה חשובה : אני מעוניין לחבר את ה- XBOX 360 HD שלי למסך ה-LCD באמצעות כבל VGA מתאים שיש ברשותי . המסכים : 1. L226WTQ LG 2. 226BW SAMSUNG מה עדיף ? בעיקר בשביל משחקים וסרטים ושימוש ב-XBOX . תודה רבה. אסי.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by yo-c24,

היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Silol,

אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Dror520,

זאת ההתלבטות שלי ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by davidsh12,

יש לי את הכרטיס מסך הזה: Gigabyte GTX 1060 Mini ITX OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E חשבתי על המסכים האלה מה אתם אומרים: Samsung S24F350FH Dell SE2416H האם המסכים האלה טובים? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? התקציב שלי עד 700 ש"ח אם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות תודה לעוזרים.....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני בהתלבטות קשה. מה עדיף LG W2363D 120 Hz או Alienware™ OptX™ AW2310 120Hz ההבדל במחיר בארץ הוא כ 1200 ש"ח (כמובן האליאנוור יות יקר) לא איכפת לשלם את ההבדל בהנחה שיש שונות רלוונטית מלבד שם המותג. מה יתן לי יותר? מבחינת איכות התמונה ומבחינת התלת מימד (כי הבנתי שיש מסכים שמחייבים ישיבה בזווית מסויימת)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תודה על האינפורמציה מההנושא הקודם שלי ובהמשך לו אני ראיתי כי בנוסף ל-Dell Ultrasharp 2007fp יש מסך מקביל של Viewsonic VX2025wm. כעת כל שנותר לי הוא להחליט בין השניים אשמח לקבל את עצתכם, דרך אגב יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים הללו בתצוגה? (דרך אגב המטרה העיקרית היא לקריאה וצפייה בסרטים) חג שמח ושבת שלום, אמיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ronkeren,

מדובר בין לקנות WideScreen של DELL 22 אינץ או מסך אחר.. יש בעיות כיום למסכי ה WideScreen?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by baruch28,

מה עדיף בין Samsung 943BM ל - LG L1953TR?

16. Started by eegg,

מה יותר טוב בשביל המסכים האלו בעיק'ר בשביל משחקים ואינטרנט LG LCD 19 L1970HR 2Ms Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  17. בדיוק מה שהכותרת אומרת. אמרו לי שבמסגרת התקציב הזה CRT יהיה עדיף יותר מ- LCD, בין השאר בגלל האיכות ובגלל שהוא לא מגביל ברזולוציה... אני מניח שאני לא אקח כרטיס מסך יקר מאוד כמו אחד מסדרת ה- 8800, אבל בכל זאת רציתי לדעת מה ישתלם יותר. CRT או LCD?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Or23,

איזה מן השניים עדיפים למשחקים? בלי קשר למחיר

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. ראיתי את ההמלצות שרשומות בהודעה של ספטמבר 08, וראיתי גם קצת בזאפ. השימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא צריך למשחקים. מעדיף שיהיה ארגונומיה בסיסית: שיהיה אפשר לתת לו שיפוע קטן, אבל לא צריך שם גמישות של מתעמלת רומניה. מה כדאי ולמה? אם יש בכלל דגם אחר מומלץ של סמסונג שעונה על הצרכים שלי, אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by NoamS,

שלום לפי מה שהבנתי aoc , asus , ו-dell מספקים אחריות עד הבית. מאחר ואין יותר מידי אופציות לדל, מה שנשאר זה אוק ואסוס. מה לדעתכם עדיף?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  21. מה אתם אומרים בנוגע למשחקים ,יותר שווה להשאר עם המסך דל 2209WA ולשחק ברזולציה 1680x1050 . או להשתמש במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775524 (כבר אצלי נמצא ובעיקרון נועד למחשב אחר )? יש לו פול HD . אני יודע שזה משדרג בהרבה את איכות המשחק, אבל בעצם הפאנל של הדל יותר טוב. מה ממליצים?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by chen_zur,

לצרכים של סרטים ולימודים יש באמת הבדל בניהם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by mrsmith,

הציעו לי את שני המסכים האלו. אשמח לקבל המלצות לגבי הבחירה בינהם. תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. אני יודע ששני המסכים האלה קצת ישנים... אבל בכ"ז, איזה מהם עדיף למשחקים: SAMSUNG 955DF או DELL P992 (שניהם CRT "19) תודה!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים