עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by iSolt,

אני מת להזמין כבר מסך, מתלבט בין 2 אלו 27GN950-B | 27GP95R-B הדגם כמעט זהה וגם המפרט אז מדוע ההבדל העצום במחיר? https://tms.co.il/gaming-monitors?product_id=107115 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=54383

2. Started by Life.exe,

מה ההבדל בין Asus 22" LCD VW222S Wide 2MS 1:2000 http://tms.co.il/product/5431 Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI http://tms.co.il/product/5662 Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI http://tms.co.il/product/5432 מה הכי משתלם כאן? אני לא ממש מבין במסכים אבל השני נראה לי עם הניגודיות הכי גבוהה , זאת אומרת שהוא הכי טוב? המסך הוא למשחקים + סרטים מעונין במסך הכי טוב מבין הרשימה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. היי.. אני רוצה לקנות השבוע את אחד משני המסכים.. אשמח לקבל הסבר/המלצות לגבי כל אחד מהם.. איזה כדאי לקנות? אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט/קריאת טקסטים וקצת למשחקים. בתודה דביר

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. מה ההבדל בין שני המסכים הללו, כמובן חוץ מגודל המסך וגודל הנקודה? יש איזשהם הבדלים באיכות התצוגה? האם בגלל גודל הנקודה ב- "19 האובייקטים יראו יותר גדולים מב- "17? וכתוצאה מזה אני מקבל באופן יחסי את אותו שטח עבודה (כמו ב- "17)?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. היי נתקלתי היום במסך DELL E248WFP המחיר שלו ממש מגוחך,מה ההבדלים בין המסכים? והאם ההפרש הכספי שווה?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by wta,

אם אני קונה לוח עם יציאת HDMI, עדיף לי מסך 22 עם יציאת HMDI או שאפשר להתפשר על יציאת DVI? כאילו, השאלה נשמעת טיפשית, אבל מה יציאת HDMI נותנת לי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SuperStyle,

??? והאים יש הבדל בין T240 ל T260 חוץ מהגודל?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. יש לי כרגע מסך 2209wa ואני מאוד מרוצה ממנו. אחותי סטודנטית וצריכה מסך. אני נוטה להמליץ לה על Dell אבל רציתי לשאול אתכם האם בגלל ההבדל במחיר שווה לקחת את Samsung.

9. שלום חברים אני אחרי שנים עם מסך פיליפס מרובע 4:3 של פיליפס רוצה לשדרג כי הגיע הזמן כבר משחקים כמו thr crew המשחק לא יודע להריץ את זה על 4:3 אז זה ניראה מגורען כזה כי זה מותח את התמונה ..קיצר רע מאוד עכשיו הייתי דיי סגור על הUltraSharp U2414H כי ראיתי אותו ורואים בו טוב אבל ראיתי בקספ באתר שיש דגם דומהUltraSharp U2417H שההבדל ביניהם זניח במחיר אז ריצי לדעת מה ההיתרונות של כל אחד מהם(אגב אני הולך 16:9 בגלל הטלויזיה שיש לי שאני רוצה שהם יהיו במסך משוכפל על 1080P) מה ההתירונות של היקר יותר? כי אני יכול להשקיע את המאה שקל יותר אהל ממש לא מבין מה ההבדלים הגדולים בפאנל? תודה לכם

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. בהנחה שאני יכול להשיג את שניהם חדש בקופסא. על הmw221c דורשים כ-200 ש"ח יותר. הכרטיס מסך שלי מתוצרת ספייר ati 2600xt. אני ממש לפני קנייה ,ודעתכם חשובה לי....

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  12. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין המסכים? לא מצאתי אף מקור מידע שראיתי הבדל בניהם חוץ ממהירות התגובה. האם תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר להבדלים בניהם, אני מעוניין לדעת איזה מסך עדיף לי לרכוש ולמה שאשלם יותר על LG L226WA-SN, מה אני מקבל יותר? תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. האם יש הבדלים בין המסכים או שהם זהים?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by kisin,

בשעה טובה החלטתי לקנות את המסך 2007WFP, ועכשיו ראיתי שיש את המסך 2007FP. מה בדיוק ההבדל בין המסכים הללו? האם ההבדל היחיד הוא בין מסך רחב למסך לא רחב? כי ההבדל במחיר הוא 600 שקל לטובת הלא רחב. ושאלה נוספת, המסך מיועד בעיקר לעבודה מרובה וקצת סרטים (פריזון ברייק ולוסט בעיקר), האם כדאי לי ללכת על הרחב או על הלא רחב?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם ראיתי פה שהמליצו על המסך הנל של חברת Hyundai !! קראתי תביקורת שנתתם פה ומצא חן בעיני המסך עכשיו ראיתי שקימים שני דגמים מאותו סוג Hyundai B90D Hyundai B91D מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל חוץ מה השינוי תצורה של המסך ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by izikd,

שלום, היום קיבלתי את ה LG L1970HR שלי, ואני נורא מרוצה, אך אני לא מצליח להגדיר את המסך ככה שהוא יהיה לי "נעים לעין". ההגדרות שלי הם: Brightness: 40 Contrast: 70 Gamma: -50 Color: 6500K מה ההגדרות שלכם? במיוחד מבעלי ה L1970HR שפה. בתודה, איציק

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אם כבר יש לכם אחד מהמסכים [אשר רשמתי בכותרת] אז כנראה עשיתם כיול למסך כדי לשפר את הביצועים. אז בואו תשתפו מהם ההגדרות שאליהם הגעתם עם המסך? אני: 2209WA Brightness: 45 Contrast: 70 אחרי הרבה ניסויים נראה לי שזה התוצאה הכי טובה שהגעתי בינתיים...

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  18. הראשון:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2380 עולה 1716 שקל השני:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2378 עולה 1768 שקל הם נראים כמעט אותו הדבר, אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. כנראה שטובה. רכשתי לפני מספר ימים VP930 אצל גיבור מחשבים, המוכרים היו אחלה, פתחו את הקופסא, חיברנו אותו ובדקנו שאין פיקסלים שרופים. שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע בצד הימני של המסך (לבן על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. לקחתי את המסך לאומניטק היום, הסברתי, החלפתי, בדקתי (ביתר קפדנות על ידי ועל ידי הבחור מהמעבדה שם) שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע במרכז המסך (אדום על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. חזרתי שוב לאומניטק, קצת פחות שמח עם המסך התקול. הסברתי, החלפתי, דרשתי חדר חשוך, בדקתי (ביתר יתר קפדנות) חזרתי הביתה ושתיתי כוס מים.…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Oranili,

יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת, מאותו בית מי אמור להיות המחליף?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by אור*,

מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  23. או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים? בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו... תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by שיקאגו,

samsung b2030: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: Samsung . LG E2040T: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. שניהם 20 אינץ' ה-LG הוא led לדעתי ועולה 740 והסמסנוג 720 ככה שבמחיר אין הבדל רציני. מה הייתם לוקחים? יש אולי 20 אינץ במחיר הזה מומלץ יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Heineken,

שלום, איזה יתרונות יש לך למסכי LCD-LED (תאורה לבנה) על מסכי LCD רגילים (פלורוסנט?) תודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים