מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהצעות למסכים הכי טובים שיש בשביל משחקים סרטים ואינטרנט (חוץ מDell 2408WFP כי ניגמר המלאי בארץ)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי שאלות... האם מסך 22" הורס יותר את העיינים מאשר מסך 17 או 19 " לדוגמא? האם המסך סמסונג 2243 מזיק מאוד לעיינים? האם קיימים מסכים שכלל אינם הורסים עיניים?? (לפי דעתי זאת שטות , אבל שמעתי מכמה אנשים שיש כאלה, בכל אופן רציתי לברר) תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הבנתי שה-Dell הכי טוב. אבל רבאק - 3000 ש"ח... מה העדיפות השניה? מחשב בעיקר למשחקים, אבל גם אינטרנט וסרטים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת כמה מחברי הפורום עדיין עם הטכנולוגיה הישנה והטובה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך מחשב לחדר בסביבות התקציב הזה של 1600 1700 ככה שאני יוכל לחבר את המחשב פלוס הממיר של הוט.! מסך אחד משך את תשומת ליבי הוא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1AAA215. אני מחפש משהו שיתמוך שידורי hd והרזולוצייה של המסך גבוהה יחסית למסכים אחרים.! יש עוד כמה מסכים כמו של xerox ושל פרוווין. מבחינת אחריות וסיכומים של הכל המסך נראה מאד מפתה... רציתי לשאול איך הטלוויזיה הזו והאם יש עוד אופציות במחיר הזה.? תודה מראש. יוגב.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בביג-בוקס ב"ש והיה שם מבצע על מסך 22" של אסוס דגם VW222U רק 999 ש"ח, האם מבחינת איכות הוא גרוע בצורה משמעותית מ MW221C שעולה 500 ש"ח יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני גולש/משחק אני יושב במרחק של 75-80 ס"מ, וכשאני רואה סרטים אני יושב במרחק של 110 ס"מ. זה מספיק?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
-
אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את המסך לפני מספר ימים וביצעתי לו בדיקת פיקסלים שרופים(עם DBP) בבדיקה בצבע שחור גיליתי מספר רב של נקודות מיניאטוריות שאינן שחורות (אני מבחין בהן רק ממרחק של 5 ס"מ וגם זה בקושי), האם אלו פיקסלים שרופים? בנוסף יש עיוות נוראי של הצבע השחור כאשר מביטים בזווית (צירפתי תמונה). http://img367.imageshack.us/my.php?image=img6090ui6.jpg האם המסך אכן פגום או שאני פרנואיד? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-