עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by spiritus asper,

יש את דגם ה-TR מול דגם ה-S. מה ההבדלים ביניהם? יש לי אפשרות לקנות את ה-S ב-750 שקלים (בזאפ הכי זול 915), ואת ה-TR ב-920. רציתי לדעת מה הם ההבדלים, והאם עדיף ללכת על ה-S? השימוש למסך יהיה משרדי. מסמכים, אינטרנט וכו'... אולי כמה סרטים מדי פעם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  3. מסך 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 מסך 2) http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=651&catcode=&AdCat=&parentid= תנו לי חסרונות ויתרונות של שני המסכים. ומה יותר שווה רק ברצוני לציין שאת המסך הגדול יש לי כבר בחדר השאלה היא עם שווה לי לקנות תמסך ה19 אינץ למחשב ולהשאיר את ה26 בתור טלוויזה ולא גם כמסך מחשב בתודה מראש venom99

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by YairZ,

שלום לכולם, הייתי היום בביג-בוקס ב"ש והיה שם מבצע על מסך 22" של אסוס דגם VW222U רק 999 ש"ח, האם מבחינת איכות הוא גרוע בצורה משמעותית מ MW221C שעולה 500 ש"ח יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי הזדמנות למכור במחיר טוב את המסך הנ"ל. האם יש מסך שכדאי לשדרג אליו?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by davidreznic,

מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה

7. Started by shkup,

אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3. המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע. אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by eliil1,

שלום. יש לי שתי שאלות... האם מסך 22" הורס יותר את העיינים מאשר מסך 17 או 19 " לדוגמא? האם המסך סמסונג 2243 מזיק מאוד לעיינים? האם קיימים מסכים שכלל אינם הורסים עיניים?? (לפי דעתי זאת שטות , אבל שמעתי מכמה אנשים שיש כאלה, בכל אופן רציתי לברר) תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by alex28,

שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. היי, אני מעוניין לרכוש מסך. יש לי תקציב של כ-1200 ש"ח פלוס מינוס. היעד כאמור משחקים סרטים ואינטרנט. אני מעוניין ב-22 אינטץ'. כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד ממליץ על מסך אחר, מה לדעתכם המסך הכי משתלם בגודל הזה ובמחיר הזה? אני חושב שהמועמדים העיקריים הם: וSyncMaster 226 BW Samsung Samsung 2243BW Samsung 2253BW Asus VW222U מה מומלץ מבין אלה? אולי יש מסך אחר טוב מאלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by avinatbezeq,

אני קונה מסך למחשב חדש. יש את ה-2408WFP, והמליצו לי פה גם על ה-T240/T260. אני רוצה לחבר למסך גם wii, בנוסף למחשב. אני לא יודע כלום על ה-wii, עוד אין לי אותו. אני מבין שהוא בפרנציפ מיועד לחיבור לטלוויזיה. ??? האם המוניטורים האלו מתאימים ל-wii? האם יש מונטורים שמתאימים ל-wii?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by asilbob,

חיבור המסך 2243 לממיר אפשרי ? אני רוצה ליראות טלוויזיה במסך של המחשב שהמסך ישמש כטלוויזיה זה אפשרי ? כמה אנשים אמרו שכן וכמה שלא ולא אמרו איך משהו יודע איך בדיוק .......... אני יודע שצריך לחבר תמסך לממיר ...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  14. חברים יש לי שאלה... איך אני יכול לחבר 2 צגים אחד מסך מחשב (בחיבור DVI) ואחד מסך טלוויזיה (בחיבור VGA) לאותו מחשב?? נ.ב. הצלחתי לחבר את שניהם למחשב והצלחתי להגיע למצב ששניהם מראים לי אותו דבר אבל בגלל ההבדלים ברזולוציות של הצגים, הטלוויזיה מראה לי בפורמט של 16:9 והמחשב בפורמט של 4:3, ככה שבקיצור השאלה העיקרתי שלי איך אני עושה ששניהם יראו לי ברזולוציית 16:9 את אותו הדבר בלי בעיות????

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  15. שלום. יש ברשותי את המסך Lg L1760TR 17". בחלונות הייתי יכול לבחור בין 4 רזולוציות 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024, בתדירות של 60HZ. עם המעבר ללינוקס אני מסוגל לבחור כרגע כל רזולוציה החל מ 640x480 עד 1280x1024(מקסימום שהמסך תומך) אך איני יכול לקבוע תדירות. לדוגמא עבור 1024X768 אני מקבל תדירויות של 55-57HZ כאשר ככל שאני עולה למעלה התדירות יורדת ועבור 1280X1024 אני יכול לבחור רק 50HZ. מהאתר של LG הוצאתי את המידע הבא: Horizontal Frequency 30~83kHz Vertical Frequency 56~75Hz זה לא אומר לי הרבה אבל אני מסיק מכאן שהתדירות המינימלית שהמסך יכול לעבוד בה היא 56, כאשר אצלי הוא עובד על 50. השאלה שלי האם זה מסוכן למסך? מקצר את חייו? והאם הרצת רזולוציות לא סטנדרטיות כגון 1280X960,…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מעוניין לכייל את המסך אבל אצטרך את עזרתכם. איזה נתונים אתם צריכים? <תמונה מצורפת> [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gesha_s,

התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zion789,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by kwawi,

היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. הבנתי שה-Dell הכי טוב. אבל רבאק - 3000 ש"ח... מה העדיפות השניה? מחשב בעיקר למשחקים, אבל גם אינטרנט וסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עלה לי 1050 ב BUG ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by Lidor1,

אני מעוניין בהצעות למסכים הכי טובים שיש בשביל משחקים סרטים ואינטרנט (חוץ מDell 2408WFP כי ניגמר המלאי בארץ)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום ברשותי מסך 2007WFP לאחרוה הבחנתי שהוא די מלוכלך ובכתמים קטנטנים של מים או אולי אפילו רוק(כתוצאה מדיבור קרוב למסך) היום לאחר שדחיתי את זה הרבה זמן ניקיתי את המסך עים מטלית מיוחדת ועלייה ריססתי את החומר מיוחד והבחנתי לא רק בכתמים אלא גם בהמון שריטות שלא ברור לי מהיכן הם הגיעו או מהניקוי שעשיתי כרגע או אולי מניקוי קליל שעשיתי מידי פעם עם נייר טואלט אבל זה לא נראה לי הגיוני כי עשיתי ממש בעדינות.. בקיצור יש משהו שאפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים