מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מתלבט מאד בין שני המסכים, "22 - 2243BW - ארגונמיה טובה מאד, תמיכה ב VESA ומחיר זול- נמכר ב-1050ש"ח. "24 - Full HD, HDMI - T240, מכוייל באופן סביר מאד מהקופסא (לפי גרסאת ה-HD באתר digitalversus). התוספת של ה-1% בגודל 16% בשטח המסך, מתבטאת ב-70% במחיר - 1800ש"ח. (מחיר של כמעט שני מסכי 22") צריך את העזרה שלכם בשאלות הבאות: 1. צפוי להיות איזשהו הבדל באיכות התמונה בין שני הדגמים (צבעים ניגודיות עומק השחור) ובאיזו מידה? 2. יש מי ששידרג מ"22 ל-"24 והרגיש שבאמת השדרוג היה משתלם מבחינת ההבדל בגודל המסך בלבד? 3. כרגע אני עם כרטיס מסך 7600GT AGP (כנראה שבעוד חצי שנה אשדרג את המחשב) - האם אוכל לשחק ברזולציות נמוכות (1440x900 / 1024x768) כשאיכות התמונה תשאר טובה גם על ה-"24? …
-
- 19 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
1)מה זה ניגודיות? 2)מה זה מסך TN? 3)אני מחרתיים הולך לקנות או ASUS VW222U או SAMSUNG 2243BW מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את המסך Lg L1760TR 17". בחלונות הייתי יכול לבחור בין 4 רזולוציות 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024, בתדירות של 60HZ. עם המעבר ללינוקס אני מסוגל לבחור כרגע כל רזולוציה החל מ 640x480 עד 1280x1024(מקסימום שהמסך תומך) אך איני יכול לקבוע תדירות. לדוגמא עבור 1024X768 אני מקבל תדירויות של 55-57HZ כאשר ככל שאני עולה למעלה התדירות יורדת ועבור 1280X1024 אני יכול לבחור רק 50HZ. מהאתר של LG הוצאתי את המידע הבא: Horizontal Frequency 30~83kHz Vertical Frequency 56~75Hz זה לא אומר לי הרבה אבל אני מסיק מכאן שהתדירות המינימלית שהמסך יכול לעבוד בה היא 56, כאשר אצלי הוא עובד על 50. השאלה שלי האם זה מסוכן למסך? מקצר את חייו? והאם הרצת רזולוציות לא סטנדרטיות כגון 1280X960,…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות למכור במחיר טוב את המסך הנ"ל. האם יש מסך שכדאי לשדרג אליו?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך. יש לי תקציב של כ-1200 ש"ח פלוס מינוס. היעד כאמור משחקים סרטים ואינטרנט. אני מעוניין ב-22 אינטץ'. כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד ממליץ על מסך אחר, מה לדעתכם המסך הכי משתלם בגודל הזה ובמחיר הזה? אני חושב שהמועמדים העיקריים הם: וSyncMaster 226 BW Samsung Samsung 2243BW Samsung 2253BW Asus VW222U מה מומלץ מבין אלה? אולי יש מסך אחר טוב מאלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חיבור המסך 2243 לממיר אפשרי ? אני רוצה ליראות טלוויזיה במסך של המחשב שהמסך ישמש כטלוויזיה זה אפשרי ? כמה אנשים אמרו שכן וכמה שלא ולא אמרו איך משהו יודע איך בדיוק .......... אני יודע שצריך לחבר תמסך לממיר ...
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני קונה Hd 4870X2 ואני מחפש ככה בדרך איזה מסך שאני יוכל ליראות טוב את הביצועים ראיתי בינתיים את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details התקציב הוא בערך 2000+- שימשים עיקריים זה למישחקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה... איך אני יכול לחבר 2 צגים אחד מסך מחשב (בחיבור DVI) ואחד מסך טלוויזיה (בחיבור VGA) לאותו מחשב?? נ.ב. הצלחתי לחבר את שניהם למחשב והצלחתי להגיע למצב ששניהם מראים לי אותו דבר אבל בגלל ההבדלים ברזולוציות של הצגים, הטלוויזיה מראה לי בפורמט של 16:9 והמחשב בפורמט של 4:3, ככה שבקיצור השאלה העיקרתי שלי איך אני עושה ששניהם יראו לי ברזולוציית 16:9 את אותו הדבר בלי בעיות????
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3. המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע. אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך DELL 2007FP פאנל S-IPS, נרכש בסוף מאי תחילת יוני (לא זוכרת). עכשיו ממש ראיתי שיש לי נקודה לבנה בצד שמאל של המסך, הנקודה הזאת לא הייתה לפני שעתיים שעבדתי עם המחשב, אחרי שעתיים שהמסך היה בהמתנה (לתזוזה של עכבר או הקלדה על המקלדת הוא נדלק). הנקודה הזאת נראת על כל צבעי הרקעים, למעט רקע כהה מאוד ושחור היא "נעלמת". הכרטיס מסך שלי הוא 9600GT OC של CLUB3D. הדריבר המותקן לכרטיס מסך הוא הכי עדכני. מה אתם אומרים זה פיקסל שרוף (מת)? זה נראה כמו מנורה לבנה עגולה קטנה (האמת זה לא בצורה מלבנית או ריבועית כמו פיקסל) אני לא חושבת שזה מכרטיס המסך כי בPRINT SCREEN היא לא נראת כלל. ניסיתי את תוכנת ה-DEAD BODY PIXEL - הנקודה נראת בכל הרקעים למעט שחור - (עם הרקעים היא נצבעת כמו ששמים…
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ביום שישי הגיע המסך הנ"ל, ההתרשמות-לפניכם. המסך הזה בגודל 20 אינץ' דומה מאוד ל Dell2007WFP (שלצערי לא התאפשר לי לרכשו). מאפיינים טכניים לפי אתר Dell: גודל: 20 אינץ' רזולוציה מקסימלית: 1680*1050 יחס ניגודיות דינמי: 1:2000 בהירות: 300cd/m2 צבע: 16.7 מליון צבעים, עם מכלול של 102% זוויות צפיה:170° / 160° => פאנל TN זמן תגובה: 5 ms חיבורים: VGA, DVI, 4 USB 2.0 ארגונומיה: כיוון גובה, סיבוב, הטייה, PIVOT במסך יש הגדרת צבע לגרפיקה או לווידאו. הגרפיקה כוללת מצב של: Desktop, Multimedia, Game, sRGB, Warm, Cool, Custom RGB ומצב וידאו כולל Movie, Game, Sports, Nature. בכל אחד מהשימושים המצב התאים. אבל בגלל המעבר די מייגע בין המצבים החלטתי להישאר על Custom RGB, שלאח…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר מכשיר עם יציאת HDMI למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):)
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
מסך 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 מסך 2) http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=651&catcode=&AdCat=&parentid= תנו לי חסרונות ויתרונות של שני המסכים. ומה יותר שווה רק ברצוני לציין שאת המסך הגדול יש לי כבר בחדר השאלה היא עם שווה לי לקנות תמסך ה19 אינץ למחשב ולהשאיר את ה26 בתור טלוויזה ולא גם כמסך מחשב בתודה מראש venom99
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש לאבא שלי מסך חמוד של 19 אינץ' עד 1000 שקל.. הוא רוצה 3x4 אז לא רחב, ללא רמקולים מובנים וזהו חח.. השימושים שלו בעיקר זה גלישה, קצת סרטים וקצת משחקים אבל לא משחקים כבדים אתם יודעים הרגילים בסגנון ג'נרלס וכאלה.. תודה רבה אשמח לקבל המלצות שהכי מתאימות לו.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני קונה מסך למחשב חדש. יש את ה-2408WFP, והמליצו לי פה גם על ה-T240/T260. אני רוצה לחבר למסך גם wii, בנוסף למחשב. אני לא יודע כלום על ה-wii, עוד אין לי אותו. אני מבין שהוא בפרנציפ מיועד לחיבור לטלוויזיה. ??? האם המוניטורים האלו מתאימים ל-wii? האם יש מונטורים שמתאימים ל-wii?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עלה לי 1050 ב BUG ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר איזה חצי שנה ריצודים במסך שמקשים עליי ישיבה ממושכת על המחשב המעבדה שהלכתי אלייה אומרת שהמסך תקין ואני דיי חסר אונים אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורם אחר מלבד המסך כמו לדוגמא הכרטיס מסך שיכולים לגרום לתופעה הזאת? חבל לי לקנות מסך חדש ולגלות שהוא לא הגורם לבעייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-